این هم عاشورای " شیعیان " در افغانستان

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا یه 30 سالی از ما عقبترن

خدا به هممون رحم کنه با این مغز فندقیمون که هنوز نفهمیدیم

خدا میگه:هرکی در حق بدنش ظلم کنه خود خدا شاکیش میشه

Sarp

مدیر بازنشسته
ئه !

و افغانستان هم از این الاغها پیدا میشه ؟

محمدحسینی

عضو جدید
اینا یه 30 سالی از ما عقبترن

خدا به هممون رحم کنه با این مغز فندقیمون که هنوز نفهمیدیم

خدا میگه:هرکی در حق بدنش ظلم کنه خود خدا شاکیش میشه

حامد عزیز , شما چجوری قضیه ء تتو کردن رو برای خودت حل کردی ؟؟

خب لابد اونها هم برای خودشون دلایلی دارن.
بهتر نیست محترمانه تر همدیگر رو نقد کنیم؟

لذا لطفا کمی محتاط تر!
مرسی

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
lمحمد جون شما نقد بفرمایید لطفا ما گوش بدیم. نظرت در مورد موضوع؟

محمدحسینی

عضو جدید
lمحمد جون شما نقد بفرمایید لطفا ما گوش بدیم. نظرت در مورد موضوع؟
انتظارعزیز سلام.
نقدخاصی نداشتم و در واقع وقت کافی برای ان ندارم اما آنچه واضح است این است که یکی از کاربران اقدام به توهین نمود و یکی از کاربران محترم هم کمی بی ملاحظه اقدام به نقد این موضوع نمودند که خواهش کردم بطور محتاطانه تری به نقد بپردازند. همین.
می بینید که منتقد اولیه باید دلایلش را بگوید و نه اینجانب .
درسته ؟

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انتظارعزیز سلام.
نقدخاصی نداشتم و در واقع وقت کافی برای ان ندارم اما آنچه واضح است این است که یکی از کاربران اقدام به توهین نمود و یکی از کاربران محترم هم کمی بی ملاحظه اقدام به نقد این موضوع نمودند که خواهش کردم بطور محتاطانه تری به نقد بپردازند. همین.
می بینید که منتقد اولیه باید دلایلش را بگوید و نه اینجانب .
درسته ؟
نه درست نیست .استارتر موضوعی رو پیش میکشه بقیه نقد میکنن .دوست دارم نقد شمل رو هم بشنوم. بسم الله

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم جناب پینیون چند شب پیش رو یادشون باشه . ساعت 2 نصف شب یک کاربر با 2 تا پست شروع کرد به تهدید و توهین.

برام خیلی جالبه این چند روزه چند تا از دوستان قدیمی نیستن . ولی دوستان تازه وارد با پست های زیر 10 دارن به جاشون انجام وظیفه میکنن

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر کنم جناب پینیون چند شب پیش رو یادشون باشه . ساعت 2 نصف شب یک کاربر با 2 تا پست شروع کرد به تهدید و توهین.

برام خیلی جالبه این چند روزه چند تا از دوستان قدیمی نیستن . ولی دوستان تازه وارد با پست های زیر 10 دارن به جاشون انجام وظیفه میکنن

خوب شاید خواستن با وجهه بهتری وارد بشن .یک روح در دو نام کاربری .منظورت این بود؟
نظرتو در مورد تایپیک بگو دوست تازه واردمون که روش نمیشه بگه

محمدحسینی

عضو جدید
لقبی بهتر از این واسشون پیدا نکردم
البته الان عذاب وجدان گرفتم که به الاغ توهین کردم

اینجا کلمه ashura رو سرچ کنید
http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=wi
[
جناب بابک می خواستم در وجدان درد رهایتان کنم و به کارهای باقیمانده ام برسم اما دیدم نه ؛ امضای شما نشان از دغدغه ای ارزشمند دارد که در ذهن شماست مبنی بر احترام به اقوام و آداب و رسومشان.

سعی می کنم اینگونه برداشت کنم که منظورتان دفاع از نقاط مثبت هر فرهنگ اقوام پیرامون مان است و نه بدیهای موجود در هر خرده فرهنگ.

با این مقدمه که حاکی از حسن ظن به نظرگاه شما می باشد از شما می پرسم :

آیا اگر می خواهید بعضی امور را نقد کنید باید با زبان توهین کلام تان را بیارایید؟!

پس بیایید و خودتان را با فضای حاکم بر آن آداب و رسوم همراه کنید , ریشه ی آن را در بیاورید و اگر در این میان ناراستی ای را به فرض یافتید ، مشفقانه به دوست دیگرتان بگویید تا به راحتی با شما همکلام شود و از شما بپذیرد.

آخرین ویرایش:

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا محمد نظرتونو در مورد تایپیک نمیگید؟

محمدحسینی

عضو جدید
نه درست نیست .استارتر موضوعی رو پیش میکشه بقیه نقد میکنن .دوست دارم نقد شمل رو هم بشنوم. بسم الله

entezar عزیز اتفاقا درسته.
چرا که اگر شما خیلی پیگیر بحث هستید می طلبید که از آقاحامد جویای دلایل شون می شدید ونه اینجانب که به نحوه ی نقدشون نقد کردم و نه محتوایش.

البته عنایت دارید که ما هنوز نظر شما را شاهد نبوده ایم.
درسته؟

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما شما هم با من هم عقیده اید که حتی یک حیوون هم با بدن خودش این کارو نمیکنه .اینجا با بابک عزیز موافقم . به حیوون توهین میشه . چون حیوون برای بدنش شرف و اعتبار قائل میشه.

در روز عاشورا حسین و یارانش برای روشن گری و ازادگی شهید شدن. نه برای خرافه پرستی و ظلم به خویش

محمدحسینی

عضو جدید
اقا محمد نظرتونو در مورد تایپیک نمیگید؟
entezar گرامی , نظرم نظر مرجعم است که نیازی به توضیح کامل نظر شریف ایشان نمی بینم چرا که هرکس بایستی به مرجع و فقیه موردتقلیدش مراجعه کند . اما مختصرش این است که در عزاداری سیدالشهدا علیه السلام لطمه زدن به جسم حد و حدودی دارد که بایستی رعایت شود.

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
بس کنید دیگه
اه
هر روز بحث
این شب یلدا هم بحث؟
دعوای افغان ها رو هم ما باید بکنیم؟
تمومش کنید دیگه

Sarp

مدیر بازنشسته
[
جناب بابک می خواستم در وجدان درد رهایتان کنم و به کارهای باقیمانده ام برسم اما دیدم نه ؛ امضای شما نشان از دغدغه ای دارد که در ذهن شماست مبنی بر احترام به اقوام و آداب و رسومشان. سعی می کنم اینگونه برداشت کنم که منظورتان دفاع از نقاط مثبت هر فرهنگ اقوام پیرامون مان است و نه بدیهای موجود در هر خرده فرهنگ.

با این مقدمه که حاکی از حسن ظن به نظرگاه شما می باشد از شما می پرسم : آیا اگر می خواهید بعضی امور را نقد کنید باید با زبان توهین کلام تان را بیارایید؟!

پس بیایید و به جای درد وجدان , خودتان را با فضای حاکم بر آن آداب و رسوم همراه کنید , ریشه ی آن را در بیاورید و اگر در این میان ناراستی ای را به فرض یافتید ، مشفقانه به دوست دیگرتان بگویید تا به راحتی با شما همکلام شود و از شما بپذیرد.
سرچ کردید ؟
چی دیدید ؟
من اینها رو کارهای انسانی نمیدونم که بخوام درباره فرهنگشون هم ابراز عقیده کنم !

یا باید اونقدر عقب افتاده باشن که ندونن حسین کیه و عاشورا چیه که در این صورت این وحشیگریهاشون ربطی به عاشورا و حسین نداره
و یا باید اونقده متمدن باشن که حسین و عاشورا رو بشناسن که در این صورت این کارشون قابل توجیه نیست به هیچ وجه !!!

و مطمئنا مراجه تقلید خودشون رو با فضای حاکم بر آن آداب و رسوم همراه کرده اند و فتوای مبنی بر حرام بودن این کار رو داده اند !
پس نیازی نیست مسئله رو از اول دنبال کنیم !

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
entezar عزیز اتفاقا درسته.
چرا که اگر شما خیلی پیگیر بحث هستید می طلبید که از آقاحامد جویای دلایل شون می شدید ونه اینجانب که به نحوه ی نقدشون نقد کردم و نه محتوایش.

البته عنایت دارید که ما هنوز نظر شما را شاهد نبوده ایم.
درسته؟
این هم نظر من. حالا بگو.هر کس آزاده نظرشو بگه و منتظر نقد نظرش باشه
جویای دلایل حامد نشدم چون دلیلشو میدونستم.

به نظر من دین ما باید پوست بندازه.
فرهنگ عاشورایی باید پوست بندازه واز این حالت جاهلانه بیرون بیاد . حتی عزاداری ساده وگریه ومویه وغیره هم باید یه جورایی جهتدار بشه. و همراه با دانستن هدف امام بشه
یکی به اینها باید بگه امام حسین شمشیر رو سر و کله خودش وبچه هاش نزد .زد تو سر ظالم.زد تو سر کسی که دین محمدی رو داشت به لجن میکشید. اگر دلشو داری راهشو ادامه بده بسم الله .اگه نداری آبروی امام رو با خود زنی و گل بازی و گریه مویه الکی نبر

محمدحسینی

عضو جدید
حتما شما هم با من هم عقیده اید که حتی یک حیوون هم با بدن خودش این کارو نمیکنه .اینجا با بابک عزیز موافقم . به حیوون توهین میشه . چون حیوون برای بدنش شرف و اعتبار قائل میشه.

در روز عاشورا حسین و یارانش برای روشن گری و ازادگی شهید شدن. نه برای خرافه پرستی و ظلم به خویش

این روشنگری و آزادگی را اگر بعدها فرصت کردم در نوشته هایتان پی جویی خواهم کرد. و صد البته از همین الان ابراز خوشوقتی می نمایم اگر شاهد تلاش شما کاربر گرامی در راستای این دو "ارزش" والا باشم.
موفق باشید.

Sarp

مدیر بازنشسته

فرهنگ عاشورایی باید پوست بندازه واز این حالت جاهلانه بیرون بیاد . حتی عزاداری ساده وگریه ومویه وغیره هم باید یه جورایی جهتدار بشه. و همراه با دانستن هدف امام بشه
یکی به اینها باید بگه امام حسین شمشیر رو سر و کله خودش وبچه هاش نزد .زد تو سر ظالم.زد تو سر کسی که دین محمدی رو داشت به لجن میکشید. اگر دلشو داری راهشو ادامه بده بسم الله .اگه نداری آبروی امام رو با خود زنی و گل بازی و گریه مویه الکی نبر
تو ماهوراه عزاداری شیعیان تو نیویورک رو نشون میداد

مثل یه انسان متمدن عزاداریشون رو میکردند

تعدادی از جوونا هم تو پیاده رو در مورد عاشورا و قیام عاشورا و اهدافش واسه ملت غیرمسلمان توضیح میدادن !
و بین دسته های عزاداری هم خبری از عَلَممهای عجز و لابه نبود ! . به جای این علمها پلاکارتهایی در دست داشتند که در مورد محتوای عاشوا و اهداف حسین بود !

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
این روشنگری و آزادگی را اگر بعدها فرصت کردم در نوشته هایتان پی جویی خواهم کرد. و صد البته از همین الان ابراز خوشوقتی می نمایم اگر شاهد تلاش شما کاربر گرامی در راستای این دو "ارزش" والا باشم.
موفق باشید.

شما هم موفق و شاد باشید .

محمدحسینی

عضو جدید
سرچ کردید ؟
چی دیدید ؟
من اینها رو کارهای انسانی نمیدونم که بخوام درباره فرهنگشون هم ابراز عقیده کنم !

یا باید اونقدر عقب افتاده باشن که ندونن حسین کیه و عاشورا چیه که در این صورت این وحشیگریهاشون ربطی به عاشورا و حسین نداره
و یا باید اونقده متمدن باشن که حسین و عاشورا رو بشناسن که در این صورت این کارشون قابل توجیه نیست به هیچ وجه !!!

و مطمئنا مراجه تقلید خودشون رو با فضای حاکم بر آن آداب و رسوم همراه کرده اند و فتوای مبنی بر حرام بودن این کار رو داده اند !
پس نیازی نیست مسئله رو از اول دنبال کنیم !

بابک بزرگوار ,
شما که این دقت نظر را دارید که مرا به نظر مراجع و فقهای دین ارجاع می دهید لطفا همان مشی این فقهای گرانقدر را در پیش بگیرید که کار را نقد می کنند و نه شخص را. کاری که شما نکردید.

باید کار نادرست را کوبید و نه شخص را. خصوصا آن شخصی که مسیر را از ابتدا درست آمده اما در میانه ء راه به کمی تصحیح مسیر نیاز دارد.

مطلب رسید عزیز؟؟

آخرین ویرایش:

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو ماهوراه عزاداری شیعیان تو نیویورک رو نشون میداد

مثل یه انسان متمدن عزاداریشون رو میکردند

تعدادی از جوونا هم تو پیاده رو در مورد عاشورا و قیام عاشورا و اهدافش واسه ملت غیرمسلمان توضیح میدادن !
و بین دسته های عزاداری هم خبری از عَلَممهای عجز و لابه نبود ! . به جای این علمها پلاکارتهایی در دست داشتند که در مورد محتوای عاشوا و اهداف حسین بود !

اره من هم دیدم .عده زیادی بودن چقدر هم باشکوه بود و چه تبلیغاتی برای شیعه میکردن.اونم تو نیویورک .

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
محمد حسینی .آخرش از بیان عقیده خودت در مورد موضوع تایپیک تفره رفتی
من فکر میکنم تو فقط به منظور نقد نقدها به تایپیکها میایی نه نظر دادن در مورد موضوع تایپیک.متاسفم کار زیبایی نیست
لطفا نظرت رو در مورد موضوع و همچنین تایپیک قمه زنی بگو

محمدحسینی

عضو جدید

از نظرتان متشکرم. تفاوت زیادی بین نظرم با نظر جنابعالی نیست , بجز اینکه نمی بایست اصل عزاداری را کوبید. گریه کردن لازم است اما این گریه بایستی "حتی الامکان "پس از طی فرایندی باشه که از معرفت پیدا کردن به وجود مقدس ایشان شروع می شود و عمل در راستای آن معارف ناب حسینی (ع) ختم می شود. در این میان غم و حزن آشکاری که در ظاهر و باطن ما بایستی موج بزند دارای کارکردهای فراوانی است که جای بحث از آن در اینجا نیست.
می بخشیدها. می خواهم بروم اما پیگیری متین شما مجابم کرد که این چند دقیقه را در خدمت تان باشم.

بالا