زچته با یه خانوم که اینجوری صحبت نمیکنن پسر خوب..ميبينم از عكس اول معلوم شد خوشگليتون
نه واقعا دعا ميكنم ارايش رو از شما نگيرن چون بايد مرد زمان قاجار بود شما رو تحمل كرد

زچته با یه خانوم که اینجوری صحبت نمیکنن پسر خوب..ميبينم از عكس اول معلوم شد خوشگليتون
نه واقعا دعا ميكنم ارايش رو از شما نگيرن چون بايد مرد زمان قاجار بود شما رو تحمل كرد
ميبينم از عكس اول معلوم شد خوشگليتون
طرز فكر و نحوه حرف زدنتون كه دست كمي از مرداي قاجار نداره
اميدوارم حداقل قيافتون قابل تحمل باشه
زچته با یه خانوم که اینجوری صحبت نمیکنن پسر خوب....
دوست عزیز خیلی از دخترای ایرانی بدون آرایشم زیبا هستن و خیلی هاشون هم آرایش غلیظی ندارن...ولی خوب اون تعداد محدودی از خانومارو که شما میبینین که آرایش زیادی دارن رو من راجع به شون نظر نمیدم و شما مختاری هرجور که می خوای راجع بهشون نظر بدی ولی اینجا تو این محیط بهتره همرو با هم جمع نبندین .مرسی..مژگان خانم چي گفتم خواهرم ؟
بازم اگه حرف بدي زدم ببخشيد ؟
ولي نظر دادم نه بيشتر نه كمتر
زن بدون آرایش!!!!!!!!![]()
دوست عزیز خیلی از دخترای ایرانی بدون آرایشم زیبا هستن و خیلی هاشون هم آرایش غلیظی ندارن...ولی خوب اون تعداد محدودی از خانومارو که شما میبینین که آرایش زیادی دارن رو من راجع به شون نظر نمیدم و شما مختاری هرجور که می خوای راجع بهشون نظر بدی ولی اینجا تو این محیط بهتره همرو با هم جمع نبندین .مرسی..![]()
البته ایشون هم فکر کنم شوهر اون خانومه
![]()
مردان بدون ژل و چسب مو و اتو مو...............................
سميرا خانم يه چيز بگم ناراحت نميشي؟
اين عكس به نظرم اشناست اون رو تو باشكاه عروسيش بود
ولی به نظر من یه خانوم باید یکم آرایشو حتما داشته باشه ...من وقتی صبحا میام سرکار بعضی خانوما رو می بینم که فقط صورتشون شستن و اومدن بیرون ...به نظرم کمی آرایش و بوی عطر خوب برای یه زن وهمینطور مرتب بودن برای آقایون لازمه..من جمع نبستم
الان شما خودتون يه نگاهي كنين زن بي ارايش پيدا ميشه راست و حسيني ؟
من راستيتش خودم از ارايش خيلي هم خوشم مياد
سميرا خانم يه چيز بگم ناراحت نميشي؟
اين عكس به نظرم اشناست اون رو تو باشكاه عروسيش بود
خدا رو شكر پس نيازي به ارايش نداره ؟
پس وقتي از زن بي ارايش صحبت ميشه به خودت نگير
البته ایشون هم فکر کنم شوهر اون خانومه
![]()
مردان بدون ژل و چسب مو و اتو مو...............................
یعنی کی؟؟؟؟
ولی به نظر من یه خانوم باید یکم آرایشو حتما داشته باشه ...من وقتی صبحا میام سرکار بعضی خانوما رو می بینم که فقط صورتشون شستن و اومدن بیرون ...به نظرم کمی آرایش و بوی عطر خوب برای یه زن وهمینطور مرتب بودن برای آقایون لازمه..
واسه خوشكل شدن نه
ولي واسه خوشكل تر شدن آرايش ميكنم چون كلا آرايش كردنو وست دارم
اون هم نه غليظ و جيغ
ولي دليل نميشه كه بدون آرايش دخترا بشن مثل اون عجوزه هه![]()
ولی به نظر من یه خانوم باید یکم آرایشو حتما داشته باشه ...من وقتی صبحا میام سرکار بعضی خانوما رو می بینم که فقط صورتشون شستن و اومدن بیرون ...به نظرم کمی آرایش و بوی عطر خوب برای یه زن وهمینطور مرتب بودن برای آقایون لازمه..
نه مهندس چرا آبرو ریزی ...این یه خانومه مسنه قاجاریه..که البته آبروریزی نیست خیلی هم بانمکه ....من جای خانوما بودم میگفتم فتوشاپه تا بیشتر از این ابرو ریزی نشه
من جای خانوما بودم میگفتم فتوشاپه تا بیشتر از این ابرو ریزی نشه
آي گفتيييييييييييييي
اينقد از آدمايي كه بد بون يا لبهاشون عين كوير لوته بدم مياد كه نگو![]()
چرا چشات سياهي ميره و گيج شدي
ما تو باشگاه اين جوريش رو نداريم
همه با شخصيت و شيك پوش عطر و ادكلون زده ميان چه خانمش چه اقاش
جدي؟؟؟
چه خوب
شوخي كردم،الان خدا رو شكر اين افراد خيلي كمن
bye byeنه واقعيت همين جمله اخرتون هستش
در اخر اگه حرفي زدم گه ناراحت بشين معذرت ميخوام فعلا باي تا شب
آره پیدا میشهمن جمع نبستم
الان شما خودتون يه نگاهي كنين زن بي ارايش پيدا ميشه راست و حسيني ؟
من راستيتش خودم از ارايش خيلي هم خوشم مياد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کیف های گربه ای، ترسناک یا زیبا؟ | تالار عکس | 0 | |
![]() |
دست یا دوربین عکاسی...! | تالار عکس | 1 | |
![]() |
چسب گرانش یا مهارت دست....!! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
شما این لباس را به چه رنگی میبینید؟ سیاه و آبی یا سفید و طلایی؟ | تالار عکس | 190 | |
![]() |
عصر ارتباطات یا عصر فاصله ها | تالار عکس | 2 |