دروخ میگه ابدار نبود تازه دخترش خوش تیپ نبود ولی قیافه عجیبی داش..
من بدون زیرنویس دیدم نفهمیدم چی شد دختره تا پسره رفت ازدواج کرد؟
بعد اخر دست چی شد قرار داشتن ؟
روحا چی شدن راسی یه فیلم دیدم اسمش یادم نیست درمورد عکس گرفتن از روحا بود
اول فیلم پسره کمر درد داشته اخر فیلم معلومشه روحه دختره رو شونه هاش نشسته
ول کن این فیلما رو ، تا حالا اسم Inception رو شنیدی ؟؟ شگفتی ساز سال 2010 ، از سایت IMDB امتیاز 9/3 گرفته و بعد از رستگاری در شاوشنگ و پدرخوانده 1 سومین فیلم برتر تاریخ سینماست
اینم یه تحلیل از فیلم
تماشای بیش از به یک ساعت و نیم جلوههای خارقالعادهی تصویری شامل انفجارهای پیدرپی، آدمهای معلق در هوا، ساختمانهایی که یکی پس از دیگری فرو میریزند، و تعقیب و گریزهای بیانتها، به نسبت زمان 150 دقیقهای کل فیلم، میتواند نتیجهای معکوس روی تماشاگر داشته باشد و بعد از مدتی او را پس بزند. اما این جلوهها، انقدر گیرا و بدیع و خلاقانه هستند که عملاً جایی برای بهانههایی از این دست را باقی نمیگذارند. جدای از این، مجبور هستید برای اینکه داستان فیلم از دستتان در نرود، چهار پنج دُنگ از حواستان را به دیالوگها و صحبتهای شخصیتها بدهید.
زکی خسته نباشی برادر... اخه یه نیگا به نامه کاربریم بنداز IMDB... ناسلامتی خودمون خوره فیلمیما، 10 روز بعد از اکران نسخه CAM فیلم بدستم رسید، فیلمش که در حد خداست حتی بهتر از اواتار ، بسی لذت بردیم..
زکی خسته نباشی برادر... اخه یه نیگا به نامه کاربریم بنداز IMDB... ناسلامتی خودمون خوره فیلمیما، 10 روز بعد از اکران نسخه CAM فیلم بدستم رسید، فیلمش که در حد خداست حتی بهتر از اواتار ، بسی لذت بردیم..
آواتار با اینکه خوب کار شده اما سختی نداشته ، یعنی پر کار بوده اما سختی نداشته ، بار سنگینش رو دوش طراح هنری و جلوه های ویژه بوده
اما تو این فیلم ، از همون اول "ایده فیلم" گرفته تا "فیلمنامه " و ... یه چیزه خیلی درگیریه
من هم همچین ایده ی فیلمی دارم که موضوش اینه که یه نفر 1 ساعت از 24 ساعت روزانه شو میفروشه و هر روز 1 ساعت از دیگران عقب میوفته ، تو 7 روز 7 ساعت و ... یعنی چه جوری میشه تفاوت زمانی اون با بقیه ، اگه با دوستش قرار بزاره که ساعت 10 فلان جا ببینمت آیا واقعا میتونن همدیگه رو ببینن ، این آقا زود پیر میشه یا دیر و ... اینها چیزایی هستن که باعث این ایده در ذهنم شده