archi_arch
مدیر بازنشسته
جمله منو کامل بخون لطفا!چه اجباری خانوم؟ اگه بخوای مثل شما فکر کنی باید بگی صبر کن تا یه تاکسی که زن توش نیست بیاد سوار شی. این که نشد.
من کی همچین حرفی زدم؟ من گفتم قانون رو خودش وقتی رعایت نمی کنه چرا از قانون میگه پس؟ کجا من تجاوز کردم اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟
قانون هر جایی مخصوص خودشه، تو خارج یه اندازه آزادی هست تو ایران یه اندازه. هر جایی باید قانون خودشو رعایت کرد. تازه مگه من گفتم چون حجاب نداشت باید ملت بچسبن بهش؟ حرف میداری تو دهن آدما. هر کی جای اون وایساده بود همین اتفاق واسش می افتاد ولی همون طور که تو پست اول تاپیک گفتم مشکل اینه که بعضی ها از هر موقعیتی سعی می کنن یه بد و بیراهی به اسلام و مسلمون بگن. من از این ناراحت شدم.
من برخورد بدی نداشتم. اون بود که بهش برخورد. تازه همین گلایه ای که می بینید من اینجا می کنم رو به خودش نکردم چون شلوغ بود. من و دوستم فقط سکوت کردیم.
جمله آخرتون در مورد بعضی مسلمونا صدق می کنه ولی در مورد اسلام خیر. البته نظرات متفاوته.
من گفتم :با وضعی که قبول داشته اومده بیرون در حد جامعه (در غیر اینصورت مسئولین زحمتکش گشت جلوشو میگرفتن!)
پس اون قانونی رو زیر پا نذاشته! حرف منم همینه
اون طبق قانونی که براش مجاز بوده رفتار کرده و اونجا اومده و چون زودتر اومده حق تقدم با اونه.
دوست من توجیه نکنید لطفا. اگه شما کار داشتید اونها هم داشتن. اگه شما نمیتونستید و مجبور بودید اونها هم مجبور بودن با این قطار برن. پس در هر صورت هردو حق برابر داشتید و اینجوری مواقغ حق تقدم با اونیه که زودتر اومده و اول باید حال اون لحاظ بشه بعد شما! این خیلی بدیهیه نیست؟؟!!
در اینکه بعضی ها از هر موقعیتی استفاده میکنن بسته به چیزهایی داره که دیدن و سابقه و تجربیاتی که داشتن داره. که خودتونم میدونید خیلی از موارد بوده و هست که این رو نتیجه میده. پس بازم نمیتونید خرده بگیرید بهشون. اگه همه چی خوب بود یه چیزی ولی وقتی اسلام و خیلی از مسلمونا ..............
اینقدر یکجانبه به قضیه نگاه نکنید و بقیه رو محکوم. حداقل یه درصدی هم به اونها حق بدید شاید واقعا حق داشتن!
شاید شما کاری نداشتید ولی دوستتون دور از چشم شما ...
شاید شما کاری نداشتید ولی یکی دیگه رفتاری انجام داده که اونها فکر کردن شمایید و ....