این استادای دانشگاه چجوری استاد شدن؟

Mr.Hyde

عضو جدید
با سلام
این واسم سوال شده که این استادای دانشگاه چجوری استاد شدن؟
7 خان داره ؟ 8 تا؟ :D
فرق استاد با استادیار چیه ؟
و ...........

کلا چیکار میکنن تا بشن استاد :) :) :)

(استاد همه چی دون :redface: )

m.mansourpour

عضو جدید
با سلام
این واسم سوال شده که این استادای دانشگاه چجوری استاد شدن؟
7 خان داره ؟ 8 تا؟ :D
فرق استاد با استادیار چیه ؟
و ...........

کلا چیکار میکنن تا بشن استاد :) :) :)

(استاد همه چی دون :redface: )
سلام.به طور کلی ارتقا رتبه در دانشگاه به صورت امتیاز بندی صورت میگیره.مواردی مثل تعداد پروژه های ارشد و دکترا تعداد مقاله در ژورنالهای بین المللی وISI و... در ارتقا رتبه تاثیر گذاره.رتبه ها از مربی شروع میشه به ترتیب استادیار-دانشیار واستاد البته علاوه بر مواردی که تاثیر داره یه حداقل زمانی باید طی بشه که به طور مثال از مرحله دانشیاری به استادی ارتقا پیدا کنه.فکر میکنم کمیته ای که زیر نظر وزارت علوم فعالیت میکنه این بررسی ها رو انجام میدن وامتیازات رو محاسبه میکنن.بعضی از دانشگاهها مثل شریف بیشتر برای تدریس از فارغ التحصیلهای خودشون استفاده میکنن تا فارغ التحصیلان دانشگاه های داخلی دیگه.ولی به طور کلی هر دانشگاه نیازش رو برای هیئت علمی اعلام میکنه.رشته های مورد نیاز و شرایط مورد نظرش رو.کسی که این شرایط رو داره برای مصاحبه وگزینش های دیگه انتخاب میشه.بعد از مصاحبه ها وگزینش های علمی واخلاقی صلاحیتش در شورا بررسی میشه.در صورت موافقت استخدام میشه.البته عضو هیئت علمی شدن اونطور که من میدونم فوق العاده سخته.کسانی که تمام مقاطع تحصیلیشون رو در دانشگاهای معتبر با معدل بالا گذروندن مسلمه که در اولویت هستن .ولی به صورت حق التدریس دانشگاه های مختلف استخدام میکنن.معمولا حداقل مدتی که طول میکشه فردی از استادیاری به استادی برسه بسته به شرایط مختلف بین 8 تا 12 ساله.این اطلاعات ناقص ومحدود من بود.دوستان دیگه لطف کنن اشتباهات ونواقص من رو اصلاح کنن.

Mr.Hyde

عضو جدید
سلام
منظور من این بود که استاد شدن
شرایط سنی داره ؟ سقف سنی داره ؟ فقط میشه استاد یه دانشگاه شد ؟ اصلا چطوری جذب میشن ؟
کلا مراحل پذیرش چطوریه ؟ :warn:

بالا