Niima - Jul 12, 2008 #7 nimfadora گفت: شوهره کوفت بخوره مگه کلفت گرفته!! کلیک کنید تا باز شود... شما مونث هستین آره ؟ فک میکردم .......!
nimfadora گفت: شوهره کوفت بخوره مگه کلفت گرفته!! کلیک کنید تا باز شود... شما مونث هستین آره ؟ فک میکردم .......!
امیر Amir کاربر حرفه ای Jul 12, 2008 #8 کی اینارو میگیره!!! زن ادم مهندس باشه..دکتر باشه..پرستار باشه...خیاط باشه...بقال باشه...رختشور باشه... خانه دار باشه.... پلیس نباشه... اینا وظیفه مادری حالیشون نمیشه....کسیکه افتاد تو کارهای مردونه این تیپی...اصلا نمیشه باهاش راحت بود... آخرین ویرایش توسط مدیر: Jul 12, 2008
کی اینارو میگیره!!! زن ادم مهندس باشه..دکتر باشه..پرستار باشه...خیاط باشه...بقال باشه...رختشور باشه... خانه دار باشه.... پلیس نباشه... اینا وظیفه مادری حالیشون نمیشه....کسیکه افتاد تو کارهای مردونه این تیپی...اصلا نمیشه باهاش راحت بود...
گلابتون مدیر بازنشسته Jul 12, 2008 #9 بنازم به اين اقتدار................چيزي از آقايون كم نميارن ماشالا.........عجب!!!!!!!!!!!
yakuza عضو جدید Dec 18, 2010 #15 ای هو .......... بلا بدور نصیب گرگ بیابون نکنه البته کلا زن چراغ خونه است چه خوبه خونه چهل چراغ داشته باشه ولی فکر کنم با اجرای یارانه ها نمیشه چهل چراغ داشت با کم مصرف که میشه، نمیشه؟ آخرین ویرایش: Dec 18, 2010
ای هو .......... بلا بدور نصیب گرگ بیابون نکنه البته کلا زن چراغ خونه است چه خوبه خونه چهل چراغ داشته باشه ولی فکر کنم با اجرای یارانه ها نمیشه چهل چراغ داشت با کم مصرف که میشه، نمیشه؟
ش شیرین 20 عضو جدید Jun 27, 2013 #18 سلام نه چادر واسه چی دست و پاگیر باشه چادر نگه داشتن مهارت میخاد که کار هرکس نیس..
ش شیرین 20 عضو جدید Jun 27, 2013 #19 فرقی نمی کند خورشید کنج آسمان باشد یا انبوه بغض کرده ی ابرها تو که نیستی باران میان خانه ی من زار زار می بارد……
فرقی نمی کند خورشید کنج آسمان باشد یا انبوه بغض کرده ی ابرها تو که نیستی باران میان خانه ی من زار زار می بارد……
ش شیرین 20 عضو جدید Jun 27, 2013 #20 خـدایــــا هیـــچ تـــنـهــایــی رو اونقدر تنـــها نکــن که به هـر بی لیـاقتــی بگـه عشقـم…
...ANTY... عضو جدید کاربر ممتاز Jun 27, 2013 #21 اخ که چقد دوست داشتم پلیس بشم!!! بابام نذاشت! دیگه نیدونم چرا؟!