mehrshad53
اخراجی موقت
حالا یه دوتا از اون عکس مورد دارا بذار ببینیم حق با کیه؟!

از اونجایی که خودتون تمایل دارید، من لیست تخلفات شما به عنوان کاربر italy.omid رو اینجا میذارم. قبل از اون، بگم که،
ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند، اخطار با 4 امتیاز منفی داره و ارسال مطالب سیاسی اخطار جداگانه.
تاریخ: 2010/6/28،
دليل: ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند
تاریخ: 2010/6/24
دليل: ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند
این بار هم، تاپیک شما با همین مضمون گزارش شد که به خاطر روحیه خانم افسون، اخطار نگرفتید. قطعاً اگر من بودم، بعد از چک کردن IP، در جا شما رو اخراج دائم می کردم.
چیکار بچه داری میخوای اخراجش کنن؟؟ ها همینو میخوای؟؟حالا یه دوتا از اون عکس مورد دارا بذار ببینیم حق با کیه؟!![]()
چیکار بچه داری میخوای اخراجش کنن؟؟ ها همینو میخوای؟؟![]()
چقد خفقان تو این سایت بیداد میکنهچیکار به جوونای مردم دارین؟؟
![]()
من خودم 4 بار اعدام شدم و 6 سال هم حبس ابد کشیدم.
تازه الان اخراج دایمم.....
البته خداییش وقتی اخراج بودم جون خودم و بقیه راحت بودا
منو اخراج کنین
منو عصبانی نکن،ماچ ماچیت میکنما*خود تحقیری مفرط داریا
![]()
اینقدر این کانادا را اذیت نکنید.بیچاره این تاپیک را باز کرده چون فکر میکرده الان همه طرفداریش را میکنه.ولی دید خیلی تنهاست.
من که پایممنو عصبانی نکن،ماچ ماچیت میکنما*
*کارد کاردی سابق![]()
من که پایم![]()
ممنون مدیر جانسلام
در مورد تاپیک سیاسی که بحثش جداس
صفحه باشگاه که براتون باز میشه اولین آگهی که دیده میشه آگهی ممنوعیت تاپیک های سیاسی هست که حذفش هم بدون اطلاع باید توسط مدیر صورت بگیره و چون به همه دوستان اعلام شده زدن تاپیک سیاسی با اخطار و در صورت تکرار با اخراج همراه هست که در این دو مورد من هیچ کدوم از این موارد رو انجام نمیدم.
این از تاپیک سیاسی که دیگه حرفی نمی مونه
و اما تاپیکی که امروز حذف شد به دلیل نامناسب بودن
درسته تاپیک سیاسی ممنوع هست ولی این دلیل نمیشه که باقی تاپیک ها مشکلی ندارن
اینجا باشگاه مهندسان هست و یک سایت علمی تخصصی کسایی که اینجا هستن و فعالیت میکنن افراد تحصیل کرده این مملکتن
درسته اینجا تالار گفتگو آزاد هست و میشه هر بحث آزادی کرد ولی این اجازه رو ندارین که عکسای یک زن برهنه رو بذارین و بعدش هم شاکی بشین که چرا این تاپیک حذف شده
من به جای شما دارم خجالت میکشم از این همه اصرار و بحث برای برگردوندن این تاپیک
بودن چنین تاپیک ها و عکس هایی در این باشگاه شان باشگاه و کاربرانش رو میاره پایین
با اینکه حذف اون تاپیک کار اشتباهی نبوده و الان هم نباید چنین کاری رو انجام بدم ولی تاپیک رو تا فردا برمیگردونم فقط و فقط به این دلیل که همه بدونن و ببینن چه چیزی بوده که حذف شده و جای سوال و ابهامی برای کسی نمونه.
از همه عذرخواهی میکنم به خاطر گذاشتن لینک تاپیک
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=195696
خدا از دهنت بشنوهممنون مدیر جان
شما اگرهم عکسهای حذف شده روهم نمیذاشتید ما قبولتون داشتیم
در هر صورت من تاپیکای کانادارو زیاد مودبانه نمی دیدم
فقط اگه میشد آی پی های تکراری رو از نام کاربرها شناسایی و حذف کنید خیلی عالی بود
حرفی برای گفتن نمیمونهسلام
در مورد تاپیک سیاسی که بحثش جداس
صفحه باشگاه که براتون باز میشه اولین آگهی که دیده میشه آگهی ممنوعیت تاپیک های سیاسی هست که حذفش هم بدون اطلاع باید توسط مدیر صورت بگیره و چون به همه دوستان اعلام شده زدن تاپیک سیاسی با اخطار و در صورت تکرار با اخراج همراه هست که در این دو مورد من هیچ کدوم از این موارد رو انجام نمیدم.
این از تاپیک سیاسی که دیگه حرفی نمی مونه
و اما تاپیکی که امروز حذف شد به دلیل نامناسب بودن
درسته تاپیک سیاسی ممنوع هست ولی این دلیل نمیشه که باقی تاپیک ها مشکلی ندارن
اینجا باشگاه مهندسان هست و یک سایت علمی تخصصی کسایی که اینجا هستن و فعالیت میکنن افراد تحصیل کرده این مملکتن
درسته اینجا تالار گفتگو آزاد هست و میشه هر بحث آزادی کرد ولی این اجازه رو ندارین که عکسای یک زن برهنه رو بذارین و بعدش هم شاکی بشین که چرا این تاپیک حذف شده
من به جای شما دارم خجالت میکشم از این همه اصرار و بحث برای برگردوندن این تاپیک
بودن چنین تاپیک ها و عکس هایی در این باشگاه شان باشگاه و کاربرانش رو میاره پایین
با اینکه حذف اون تاپیک کار اشتباهی نبوده و الان هم نباید چنین کاری رو انجام بدم ولی تاپیک رو تا فردا برمیگردونم فقط و فقط به این دلیل که همه بدونن و ببینن چه چیزی بوده که حذف شده و جای سوال و ابهامی برای کسی نمونه.
از همه عذرخواهی میکنم به خاطر گذاشتن لینک تاپیک
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=195696
ببین افسو جان من یه تاپیک از یه خواننده و همسرش زدم حذف شد هیچ مشکل اخلاقی هم نداشتا !!!خداییش زیاد سخت میگیرین یا یه تاپیک فقط تو ش عکس چنتا چکمه بود حذف شد!!!!
آقا چکمه ها را من دیدم و یکی از بچه ها هم میخواست بره سراغ پیر زنه همسایه !!!!!!!!!!اين چه حرفيه ارزوي گرامي ! مگه خبر نداريد كه بعضي ها گفتند چكمه خانمها باعث تحريك و انحراف اقايون ميشه !! خب با اين حساب اون عكس چكمه ها كه شما گذاشتيد جزو صور قبيحه بحساب مياد ديگه !!
اين چه حرفيه ارزوي گرامي ! مگه خبر نداريد كه بعضي ها گفتند چكمه خانمها باعث تحريك و انحراف اقايون ميشه !! خب با اين حساب اون عكس چكمه ها كه شما گذاشتيد جزو صور قبيحه بحساب مياد ديگه !!
خوبه باز من شمارو دارم اینجاآرزو آجیم دیشب زخم خورد با اون تاپیک محرکش فرطی حذفش کرد من خیلی ناراحت شدم.
امید نمیشه نرییییییییییییییی؟؟؟
آرزو خانم چرا افتادی رو دنده لج و از حرفت هم کوتاه نمیای؟ببین افسو جان من یه تاپیک از یه خواننده و همسرش زدم حذف شد هیچ مشکل اخلاقی هم نداشتا !!!خداییش زیاد سخت میگیرین یا یه تاپیک فقط تو ش عکس چنتا چکمه بود حذف شد!!!!
عکس بازیگر site:www.www.iran-eng.ir
افسون کوشی پس بیا جواب بدهآقا چکمه ها را من دیدم و یکی از بچه ها هم میخواست بره سراغ پیر زنه همسایه !!!!!!!!!!
ولی بخدا هیچی توش نبود راس میگه چکمه ها از این پلاستیکیا بود و جنبه طنز داشت
حذفش بی مورد بود تایید نمیشه تا من اومدم آپ دیت کنم صفحه را دیدم حذف شده و آزو جونم نالون![]()
آقا چکمه ها را من دیدم و یکی از بچه ها هم میخواست بره سراغ پیر زنه همسایه !!!!!!!!!!
ولی بخدا هیچی توش نبود راس میگه چکمه ها از این پلاستیکیا بود و جنبه طنز داشت
حذفش بی مورد بود تایید نمیشه تا من اومدم آپ دیت کنم صفحه را دیدم حذف شده و آزو جونم نالون![]()
من تاپیکی از شما حذف نکردمببین افسو جان من یه تاپیک از یه خواننده و همسرش زدم حذف شد هیچ مشکل اخلاقی هم نداشتا !!!خداییش زیاد سخت میگیرین یا یه تاپیک فقط تو ش عکس چنتا چکمه بود حذف شد!!!!
تاپیکتون رو من حذف نکردمافسون کوشی پس بیا جواب بده![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | از رو عادت میای اینجا یا برای درد دل یا . . . . | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
اینجا مصلاست یا شرکت تجاری؟! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
اینجا تالار طنزه یا گفتگوی آزاد | گفتگوی آزاد | 33 | |
![]() |
یا خدا اینجا رو نگاه کنید!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اینجا مجلس شورای اسلامیه یا مجلس یه قل دوقل!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 10 |