دوستان فکر کنم معلوه اینجا
باشگاه مهندسان ایران > دانشگاهها > دانشگاه ها > دانشگاه آزاد > علوم و تحقيقات فارس
هستش
پس لطفا دانشگاه خودتونو مثال نزید من این دانشگاه رو می خوام
مگه بیکاریم ، راحت میشه از GPRS 256kb/s ، نامحدود ، ماهی 10 تومن ، استفاده کرد. وسایل مورد نیاز هم یک عدد سیم کارت اعتباری ایرانسل و یک گوشی که GPRS ساپورت کنه و همچنین لپ تاپ.استفاده از سایت دانشگاه که مجانیه بقیه سایت ها هم که باید بری بانک پول بریزی به حساب مثلا 2000 بعد فیش و ببری کافی نت تا بتونی از بقیه سایت ها استفاده کنی
سلام
هزینه استفاده از اینترنت در دانشگاه به چه صورت هست ؟
زمان استفاده از آن به چه صورته ؟
آیا محدودیت های خاصی وجود داره ؟
چرا جوابگو نباشه ؟ منی که توی خونه adsl256 نامحدود دارم ، برام فرقی نداره. همین نوع اینترنت رو با همین کیفیت رو ، توی سد سیاه بیشه وسط جاده ی چالوسgprs ایرانسل واقعا جوابگو نیست
به نظر من فقط بدرد کاربر های مبتدی می خوره
 با همین GPRS راه انداختیم
 با همین GPRS راه انداختیم 
چرا جوابگو نباشه ؟ منی که توی خونه adsl256 نامحدود دارم ، برام فرقی نداره. همین نوع اینترنت رو با همین کیفیت رو ، توی سد سیاه بیشه وسط جاده ی چالوسبا همین GPRS راه انداختیم

نه عزیزم دعوا چیه ، داریم بحث می کنیمحالا نیومده با هم دعوا نکنید
احتمالاً ایشون فکر کردند شما از طریق گوشیتون GPRS استفاده می کنید نه لپ تاپ!

ببین وقتی تو با ریموت دسکتاپ و ssh server و کارایی از این قبیل رو سرور انجام می دی اینترنت با کیفیت نیار داریچرا جوابگو نباشه ؟ منی که توی خونه adsl256 نامحدود دارم ، برام فرقی نداره. همین نوع اینترنت رو با همین کیفیت رو ، توی سد سیاه بیشه وسط جاده ی چالوسبا همین GPRS راه انداختیم

عزیز خود من قبلا سرور لینوکس داشتم (توی luxamborg) و میدونم چی میگی ، الانم بیش از 20 تا سرور اینجا دستمونهببین وقتی تو با ریموت دسکتاپ و ssh server و کارایی از این قبیل رو سرور انجام می دی اینترنت با کیفیت نیار داری
بحث من اصلا رو وبگردی نیست ، روی پروتکل هاست
 که وقتی من و بابام خونه نیستیم از همین اینترنت استفاده میکنیم.
 که وقتی من و بابام خونه نیستیم از همین اینترنت استفاده میکنیم. . حالا خوددانی ، از ما گفتن بود
. حالا خوددانی ، از ما گفتن بودعزیز خود من قبلا سرور لینوکس داشتم (توی luxamborg) و میدونم چی میگی ، الانم بیش از 20 تا سرور اینجا دستمونهکه وقتی من و بابام خونه نیستیم از همین اینترنت استفاده میکنیم.
اگه پروتوکول خاصی روی شبکه های ISP ها بسته باشه (مثلا یک زمانی تمامی L2TP ، PPTP ، SSH ، FTP و ... بسته شده بود) ، اکثرشون روی این بازه ، مخصوصا SSH. بحث امنیتش فقط مطرح میشه که SNIFF کردن GPRS ، یخورده گرون تموم میشه ، گیرنده ، دیکودر و ..... حالا خوددانی ، از ما گفتن بود

پینگش خوبه ، خیالت راحت باشه (توی سد سیابیشه که خوب بود ، ولی من تو دانشگاه با لپ تاپ وصل نشدم ، با گوشی وصل شدم که خوب بود باز).اوهوم
امیدوارم پینگش پایین باشه و یکم امنیت داشته باسیم
دیگه چاره ای نیست :دی

) ، ولی از نظر امنیت بهتره باز به نظر من ، حداقل به شبکه داخلی دانشگاه وصل نیستی که هی یکی بیاد رنج آی پی اسکن کنه و Zone-Alarm اخطار بده. تازه از انواع حملات شبکه ای مثل Man In the Middle (ARP Prrotocol در امان هستی و بهتر از همه اینکه پشت روترهای ایرانسلی که باز بهتر میشه بهش اطمینان کرد. ولی نکته ای هم که هست اینه که سازمان اطلاعات دستور مستقیم داده که آرشیو های ماهانه داشته باشند ولی باز مهم نیست.
) ، ولی از نظر امنیت بهتره باز به نظر من ، حداقل به شبکه داخلی دانشگاه وصل نیستی که هی یکی بیاد رنج آی پی اسکن کنه و Zone-Alarm اخطار بده. تازه از انواع حملات شبکه ای مثل Man In the Middle (ARP Prrotocol در امان هستی و بهتر از همه اینکه پشت روترهای ایرانسلی که باز بهتر میشه بهش اطمینان کرد. ولی نکته ای هم که هست اینه که سازمان اطلاعات دستور مستقیم داده که آرشیو های ماهانه داشته باشند ولی باز مهم نیست.
 (وصایل مورد نیاز: آشنایی با پروتوکل ARP ، یک عدد سیستم عامل Backtrack ، نرم افزار Wireshark برای ساختن پاکت ها :دی و ارسال پاکت ها:دی)
 (وصایل مورد نیاز: آشنایی با پروتوکل ARP ، یک عدد سیستم عامل Backtrack ، نرم افزار Wireshark برای ساختن پاکت ها :دی و ارسال پاکت ها:دی)