ایران قدرت امنیتی برتر دنیاست!!!

Hps

عضو جدید
ایران قدرت برتر امنیتی دنیاست

این آقای ایشبیلیوس، یکی از آگاهان ایرانی یونانی( پدرش یونانی و مادرش ایرانی است) یک ساعت گیر داده به من که آقای ابوترابی از کجا فهمیده که ایران قدرت برتر امنیتی دنیاست. من هم هرچه به او خیره شدم و پوزخند زدم که شاید خودش بفهمد فایده نداشت، مثل گاو به من خیره شده( اصولا آقای ایشبیلیوس جور دیگری نگاه نمی کند) و می گوید " خب! دلیل اش را بگو" و من هم مگر می توانم دلیل اش را نگویم.

دلیل اول: ایران قدرت برتر امنیتی دنیاست، چون با وجود اینکه یک بیستم جمعیت چین جمعیت دارد، ولی تعداد مخالفان سیاسی که در سال گذشته دستگیر کرده است، از تعداد مخالفان سیاسی که در چین دستگیر شدند بیشتر است. پس قدرت امنیتی ایران از چین برتر است.
دلیل دوم: ایران قدرت برتر امنیتی دنیاست، چون در شورش های فرانسه دو نفر کشته شدند و مردم چند هزار ماشین آتش زدند، ولی در ایران مردم ده تا سطل آشغال آتش زدند و دولت صد نفر را کشت، پس قدرت امنیتی ایران از فرانسه هم بیشتر است.
دلیل سوم: ایران قدرت برتر امنیتی دنیاست، چون آمریکا دو زندان سیاسی ضدتروریستی به نامهای گوانتانامو و ابوغریب داشت که اینقدر ضعیف بود که عکس های داخل زندان و صحنه های شکنجه اش را در تمام دنیا پخش کردند و دولت آمریکا مجبور شد این زندانها را تعطیل کند، ولی ایران زندانهایی مثل اوین و قصر دارد که صدها زندانی سیاسی در آنها هستند و همه جهان هم به آنها اعتراض دارد، ولی کسی جرات نمی کند زندانهای امنیتی ایران را تعطیل کند. پس قدرت امنیتی ایران از آمریکا هم برتر است.
دلیل چهارم: ایران قدرت برتر امنیتی دنیاست، چون در همین یک سال گذشته نیروهای امنیتی ایران نصف اعضای حکومت را دستگیر و زندانی و از کار برکنار کردند و هیچ اتفاقی هم نیفتاد، در حالی که در اسرائیل یک رئیس جمهور فاسد مثل موشه کاتساو وجود داشت که توسط حکومت برکنار شد و اسرائیلی ها فقط به همین قناعت کردند، پس معلوم می شود قدرت امنیتی ایران از اسرائیل هم برتر است.
دلیل پنجم: ایران قدرت برتر امنیتی دنیاست، چون آدمی مثل ریگی که ده سال با حکومت جنگیده و دهها آدم کشته است، یک روز بعد از دستگیری بلافاصله همه چیز را اعتراف می کند، در حالی که در همه کشورهای دنیا یک زندانی بعد از اینکه یک ماه زندانی بود و بازجویی شد اعتراف می کنند. پس قدرت امنیتی ایران در تمام دنیا بی نظیر است.
دلیل ششم: ایران قدرت برتر امنیتی دنیاست، چون در آلمان یک صدراعظم مثل شرودر فقط بخاطر اینکه محبوبیت اش کاهش یافته بود استعفا داد و برکنار شد، ولی در ایران کل حکومت سالهاست محبوبیتش را روز به روز بیشتر از دست می دهد، ولی حتی اگر پنجاه میلیون نفر هم به رهبر و رئیس جمهور علنا فحش بدهد، حکومت تغییر نمی کند، پس قدرت امنیتی این حکومت از آلمان هم بیشتر است.
البته صد و هفتاد و سه دلیل دیگر هم در این مورد وجود داشت که از ارائه آن دلایل بخاطر قدرت امنیتی ایران صرف نظر شد

waffen

اخراجی موقت
حقیقتش من جز خندیدن چیز دیگه ی از دستم بر نمیاد.

MaFia

عضو جدید
قابلت رو نداره مرمت گر جون
توپي از خودتونه

MaFia

عضو جدید
جان ؟
الو ؟ بابا ؟

ببين مرمت بابام زنگ زده من بعدا باهات صحبت ميكنم در موردش

MaFia

عضو جدید
خاك عالم

پدر من كه انساني معتقد و پايبند به اصول و ارزش ها بود
چه بر او شد...
فقط روزنامه ميخونه ؟
الو بابا ؟
بابااااا
بابا بياي خونه فقط...يعني من ميدونم و تو

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خاك عالم

پدر من كه انساني معتقد و پايبند به اصول و ارزش ها بود
چه بر او شد...
فقط روزنامه ميخونه ؟
الو بابا ؟
بابااااا
بابا بياي خونه فقط...يعني من ميدونم و تو
دیدی!!!پس زود تند سریع اواتورتو بده :cool::D

MaFia

عضو جدید
دیدی!!!پس زود تند سریع اواتورتو بده :cool::D

خوب برش دار
من كه طفلكي حرفي ندارم

البته ممکنه اشتباه بکنم ها. ولی آواتارت عکس یه سرباز اسرائیلی هست دیگه نه ؟؟؟:surprised:
هان وارد جزئيات شدي‌ ؟
راستشو بگو كسي حرفي زده ؟ آقا جون چيزيش شده ؟ بگو من طاقتشو دارم

ظاهرو بی خی!!!:surprised:مهم باطنشه :D

باطنش لامصب عين رودخونه ي كنار خونمون ؛ ميسيسيپي
زلاااااااااااال :heart:

waffen

اخراجی موقت
خوب برش دار
من كه طفلكي حرفي ندارم

هان وارد جزئيات شدي‌ ؟
راستشو بگو كسي حرفي زده ؟ آقا جون چيزيش شده ؟ بگو من طاقتشو دارم

باطنش لامصب عين رودخونه ي كنار خونمون ؛ ميسيسيپي
زلاااااااااااال :heart:

نه فقط به خاطر این بود که هیچ جای دنیا سربازاش مثل اسرائیل نیستند.
خیلی جیگرند. البته بنده با دید اسلامی به قضیه نگاه میکنم.

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب برش دار
من كه طفلكي حرفي ندارم
پس شما عوض کن اواتورتو تا من اینو بزارم

باطن چی ؟؟؟
اتفاقا ظاهرش مهمه. خیلی سرباز خوشگلیه. حیف که تو ایران از اینا نیست وگرنه سربازی دوران زیبایی میشد.:(
:razz::razz::razz:
نه فقط به خاطر این بود که هیچ جای دنیا سربازاش مثل اسرائیل نیستند.
خیلی جیگرند. البته بنده با دید اسلامی به قضیه نگاه میکنم.
:razz::razz::razz:
راحت باش

بالا