ایران جزو 200 كشور مطرح دنیا در استفاده از اینترنت!

Mesut.It

عضو جدید
رئیس سازمان بسیج دانشجویی كشور گفت: ایران جزو 200 كشور مطرح دنیا در استفاده از اینترنت است و سهم بالغ بر یك دویستم فضای مجازی دنیا را به خود اختصاص داده است.

حسین قدیانی شامگاه دیروز در همایش افسران جنگ نرم با موضوع بررسی فضای مجازی و سایبری كه در سالن اجتماعات دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، اظهار داشت: در گذشته دنیای استكبار با اقدامات استعماری‌اش و آنچه به عنوان مبنا و حركتش بود، روی منابع معدنی سرزمینی و انرژی كشورها سرمایه‌گذاری می‌كرد كه از جمله این كشورها ما بودیم و مدت‌های طولانی استعمار منابع زیرزمینی ما را غارت می‌كرد و ما مطلع نبودیم.

وی ادامه داد: در دنیا اینگونه بود كه نفت را به عنوان یك ماده كثیفی مطرح كردند و ما مطلع نبودیم آنچه از ما می‌برند، چیست و مدت‌ها طول كشید كه متوجه شدیم این ماده كثیف یعنی نفت چه استفاده‌ای دارد و برای تسلط آنها بر كشورهای دنیا این ماده چه‌قدر ارزشمند است.

وی گفت: ورود به عرصه مباحث سایبری و شبكه‌های اجتماعی بحث جدی است و ما هیچ چاره‌ای جز ورود به این عرصه و تأثیرگذاری نداریم.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی كشور با اشاره به سایت ویكی‌پدیا گفت: ما در 10 سال گذشته چندان ویكی‌پدیا را نمی‌شناختیم ولی امروز منبع اصلی رفرنس تحقیقات دانشگاهی شده، با وجود اینكه وزارت علوم اعلام كرده ارجاع به ویكی‌پدیا را قبول ندارد، قوم یهود به ویژه صهیونیست‌ها علاقه زیادی به تحریف تاریخ دارند و زیرساخت‌ها را آماده كردند به طوریكه هرچه جست‌وجو می‌كنیم ردپایی از ویكی‌پدیا دیده می‌شود و قطع یقین برای 20 تا 30 سال آینده بسیاری از مباحث بنیادی ما را تحریف خواهند كرد.

* ایران جزو 200 كشور مطرح دنیا در استفاده از اینترنت است
رئیس سازمان بسیج دانشجویی كشور با اشاره به سهم ایران در استفاده از اینترنت تأكید كرد: ما جزو 200 كشور مطرح دنیا در استفاده از اینترنت هستیم و سهم بالغ بر یك دویستم فضای مجازی دنیا را به خود اختصاص دادیم و با توجه به جنگ اعتقادی و مبارزه‌ای كه با آنها داریم و محدودیت‌هایی كه برای ما قائل شدند باید با واقعیتی كه پیشروی ماست به صورت جدی و سازماندهی شده مقابله كنیم.
وی با اشاره به لزوم تبدیل كردن فضای تهدید عرصه مجازی به فرصت‌ اظهار داشت: این فضای تهدید برای خود فرصت‌هایی دارد كه اگر بتوانیم خوب استفاده كنیم و بهره‌مندی لازم را ببریم، می‌توانیم موثر باشیم.
قدیانی تأكید كرد: در این راستا بسیج دانشجویی در راستای وظیفه ذاتی خود اقداماتی را آغاز كرده است و سعی می‌كند خدماتی را ارائه كند كه یكی از اقدامات بحث شبكه‌های اجتماعی است كه در استان قزوین با عنوان اندیشگر راه‌اندازی شده است.
وی خاطرنشان كرد: ما سعی داریم كه ارتباط شبكه‌های اجتماعی كه در استان‌ها در حال شكل‌گیری است را با هم بیشتر كرده و شبكه اجتماعی بزرگی را ایجاد كنیم تا در فضای دانشگاهی جای خود را باز كند.
2222(3).jpg

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی نیست بگه مهندس مگه کلا چند تا کشور داریم که ایران جز دویست کشور مطرحشه.خدا وکیلی ادم میمونه که اینا چجوری به این پستها می رسند.
اومده بودم همینو بگم :D

بر اساس مقدار ریش

برای خالی نبودن عریضه :
استارتر محترم لطفا منبع خبر رو هم بگذارید
بنا به قوانین تالار و سایت

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی نیست بگه مهندس مگه کلا چند تا کشور داریم که ایران جز دویست کشور مطرحشه.خدا وکیلی ادم میمونه که اینا چجوری به این پستها می رسند.

بیش از 250 تا کشور داریم که کمتر از 200 تاش مطرحن بقیه خیلی فسقلی هستن

رفته رفته هم بر تعداد کشورا افزوده میشه
این برمیگرده به رفتار یکطرفه سازمان ملل و نهادهای جهانی مثلا چین نمیتونه تایوان رو به خودش ملحق کنه و عراق نتونست کویت رو بگیره زدن سفره کردنش ولی شوروی و هر کشوری میتونه به چند کشور مجزا (و البته ضعیفتر) تقسیم بشه

Mesut.It

عضو جدید
اومده بودم همینو بگم :D

بر اساس مقدار ریش

برای خالی نبودن عریضه :
استارتر محترم لطفا منبع خبر رو هم بگذارید
بنا به قوانین تالار و سایت
البته این خبر مربوط به چندوقت پیش بودومتن اصلی خبرروازخبرگزاری فارس حذفش کردن وفقط تونستم عکس خبروبراتون بزارم...ماشالله خبر اونقدر بازتاب داشته نیاز به منبع اصلی نیست کافیه در گوگل سرچ کنید....
انتخاب وبرسام
دوسایت که به این خبر اشاره کردند....

Mesut.It

عضو جدید
بیش از 250 تا کشور داریم که کمتر از 200 تاش مطرحن بقیه خیلی فسقلی هستن

رفته رفته هم بر تعداد کشورا افزوده میشه
این برمیگرده به رفتار یکطرفه سازمان ملل و نهادهای جهانی مثلا چین نمیتونه تایوان رو به خودش ملحق کنه و عراق نتونست کویت رو بگیره زدن سفره کردنش ولی شوروی و هر کشوری میتونه به چند کشور مجزا (و البته ضعیفتر) تقسیم بشه

فکرکنم کلا 196تاکشور توی دنیا هست ولی منظور شمارو از کشورهای فسقلی متوجه نشدم مثلا کشوری ازلحاظ مساحت کوچیک باشه نمیتونه به عنوان کشور شناخته بشه !!!!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه زمانی فرمانروای کل دنیا بودیم!!!
خیلی جالبه واقعا به کجا رسیدیم!!!
عیب نداره دوستان غصه ی هیچ چیزیو نخورین...ایرانی دلش اونقد بزرگه که کله دنیا توش جا میشه...هنوزم دنیا مال ماست...اون موقع که کسی تکنولوژی نداشت ما بهترین بناها رو داشتیم و ...الان که دیگه همه جا تکنولوژی هست!!!!حال کردین چقد خوش بینم...

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکرکنم کلا 196تاکشور توی دنیا هست ولی منظور شمارو از کشورهای فسقلی متوجه نشدم مثلا کشوری ازلحاظ مساحت کوچیک باشه نمیتونه به عنوان کشور شناخته بشه !!!!

منظور اینه که مثلا تو افریقا همینجوری مردم یه دهکوره‌ای درگیر میشن، بعد ارتش رو میندازن بیرون، بعد اعلام استقلال میکنن و میشن یه کشور دیگه!!!همینجوری زرت و زرت کشور درست میکنن اون پایین!!

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه زمانی فرمانروای کل دنیا بودیم!!!
خیلی جالبه واقعا به کجا رسیدیم!!!
عیب نداره دوستان غصه ی هیچ چیزیو نخورین...ایرانی دلش اونقد بزرگه که کله دنیا توش جا میشه...هنوزم دنیا مال ماست...اون موقع که کسی تکنولوژی نداشت ما بهترین بناها رو داشتیم و ...الان که دیگه همه جا تکنولوژی هست!!!!حال کردین چقد خوش بینم...

عزیزم وقتی کوروش تو شکم مامانش بود اهرام مصر در حال نابودی بودن بناهای عظیم یونان خاک میخوردن اما الان چی دارن؟؟؟
تا کی میخواهی تو توهمات گذشته زندگی کنین؟

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم وقتی کوروش تو شکم مامانش بود اهرام مصر در حال نابودی بودن بناهای عظیم یونان خاک میخوردن اما الان چی دارن؟؟؟

بعله! بعضی ها میگن احتمالا وقتی حضرت نوح تو شیکم مادرش بوده این اهرام وجود داشتن! ولی براش هیچ منبعی نیست!!!! فعلا همه‌ی منابع همون 2500 سال خودمون رو دارن میزنن!!!

در اینکه مصری ها یکی از اولین تمدن های دنیا بودن، شکی نیست....دراینکه توی ایران بنای قدیمی خاصی جز کارهای خشتی نداریم هم شکی نیست!!(اثار بم خوب البته....!)...
ولی به نظر من، تمدن یعنی شهر مخفی/شهر زیر زمینی یا هر چیزی که اسمشه که الان تو ترکیه هستش...(با این یکی شما احتمالا اشنایی!!)...

عزیز، گذشته توهم نیست! تاریخ ایران، یه چیزیه که بوده و اتفاق افتاده.... مردم ایران تقریبا در تمام طول تاریخ در حال جنگیدن با اقوام مختلف بودن!!! و چه بخوای چه نخوای،مدت زمان بسیار زیادی هر قسمتی از دنیا فقط شهری از شهرهای دیگه‌ی ایران بوده!!!! هرچند، تاریخ 500- سال پیش به اینور ایران، زیاد ایران واقعی رو نشون نمیده!!!!
این ثبت شده هست که ایران بزرگ ترین امپراطوریی بوده که در طول تاریخ شکل گرفته!!

ولی بله...با شما موافقم که اینا همش مربوط به گذشته هستش...

-----------
یه جمله‌ای هست که میگه ادمها اون چیزی رو بدست میارن که لیاقتش رو دارن...و چیزایی که لیاقتش رو ندارن رو از دست میدن...
ادمی مثل من، واقعا از حرف‌های گذشته‌اش پشیمون میشه...وقتی اون‌ حرف ها رو میگفتم، خیلی ها گفتن بابا اشتباه میکنی... ولی حیف که باور نکردم!! متاسفانه هرچی من ارتباط داشتم و دیدم، همونجوری بوده که دشمنا گفتن!!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خوب دوست عزیز بگو ببینم شما واسه پیشرفت ایران چه کردی که الان ناراضی هستی؟؟؟
آدم نباید فقط بشینه و اعتراض کنه...اول بلند شو یه حرکتی بکن بعدش بیا اینجا ازین حرفا بزن...اوکی؟؟؟جو گیر میشین احساس میکنین کوروش کبیرین!!!!نه داداش خبری نیست اینجا...که میای اینجور حق به جانب صحبت میکنی!!!خیلی تحت فشاری جای دیگه خودتو خالی کن!یجور حرف زدی فک کردم تو پادشاه بزرگی بودی و کلی کار واسه مملکتت انجام دادی!!!!من تو توهم نیستم داشتم شوخی میکردم آخره متنمم نوشتم از شما هم بیشتر از تاریخ و وضعیت فعلی مملکت میدونم فقط اهل الکی تئوری دادن نیستم...
اگه لحنم یکم عصبانی شده بهت برنخوره منظوری نداشتم...

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب دوست عزیز بگو ببینم شما واسه پیشرفت ایران چه کردی که الان ناراضی هستی؟؟؟
عزیز دوستمون چون مردم ایران نرفتن دریاچه‌ی ارومیه رو احیا کنن، طرفدار کشور ترکیه و احتمالا ازرباییجان! شده و انتظار میره که اونا شیلنگی از مدیترانه بکشن بیاد تا ارومیه که توش اب بریزن...
بنابراین نه ایشون لازم داره که کاری برا کشور بکنه، نه احتیاج داره که کشور براش کاری بکنه!

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اینا همیشه تواینجور تاپیکا ساز مخالف میزنن مخصوصاوقتی از کوروش کبیر صحبت میشه
شاید هم خشک شدن دریاچه ارومیه تقصیر کوروش کبیر باشه:D

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز دوستمون چون مردم ایران نرفتن دریاچه‌ی ارومیه رو احیا کنن، طرفدار کشور ترکیه و احتمالا ازرباییجان! شده و انتظار میره که اونا شیلنگی از مدیترانه بکشن بیاد تا ارومیه که توش اب بریزن...
بنابراین نه ایشون لازم داره که کاری برا کشور بکنه، نه احتیاج داره که کشور براش کاری بکنه!

نمیدوونم والا منکه تا حالا با این دوستمون برخورد نداشتم!!!!
اگه سر قضیه دریاچه ارومیه ناراحته من نمیتونم براش کاری کنم!!!اگه قرار بود کاری بکنم واسه هوای شهر خودمون میکردم که الان دوباره گردوخاک اومده و دید تا 10 متری ممکن نیست!!!!

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه سر قضیه دریاچه ارومیه ناراحته من نمیتونم براش کاری کنم!!!اگه قرار بود کاری بکنم واسه هوای شهر خودمون میکردم که الان دوباره گردوخاک اومده و دید تا 10 متری ممکن نیست!!!!

البته این تصور شخصی من هستش....

بالا