سلام
در مورد جنگ ایران و عراق من با شما مخالفم، این جنگ علاوه بر اینکه جنگ بین دو کشور بود، در واقع جنگ بین دو مذهب هم بود.
بیشتر مسلمانان ایرانی که به جنگ با عراق رفتند، در وهله اول برای حفظ اسلام و تشیع و بعد از اون بخاطر دفاع از میهن می جنگیدند.
ما اینجا درباره سایر ادیان بحث نمی کنیم، بحث ما سر اسلامه، برای همین کاری به دلایلی زرتشتی ها و مسیحی ها و یهودی های هم وطنمون بخاطرش به جنگ رفته اند ندارم. اما اغلب مسلمونا فقط و فقط برای دفاع از اسلام و ارزش های اصیل تشیع با صدام و امریکا جنگیدند. این جنگ 8 ساله نبود، جنگی هست که از خیلی وقت پیش آغاز شده و جنگ 8 ساله هم جزئی از اونه، حالا هم ادامه داره
جنگ بین کفر و ایمان.
فکر کنم از بحث دور شدیم، از همه معذرت می خوام.
موفق باشید
ممنون بابت دقتتون. البته یادم نمیاد حرفی از مذهب زده باشم ، همونجور که عنوان تاپیک هم به اسلام اشاره میکنه نه به مذاهب مختلف اون. ایران تنها کشور مسلمان نیست و البته شیعه و بیشترین تعداد شیعه هم نداره.
هر فرد هر کجای دنیا که اقامت داشته باشه می تونه دینشو انتخاب کنه همونجور که تو کشورهای اروپایی یا آمریکا هم ما مسلمون کم نداریم و هر کدوم از ما می تونیم در هر کجای این کره خاکی دین یا مذهب خاص خودمونو حفظ کنیم و این مطلب به مرز و کشور مربوط نمیشه ولی آیا اگر خاک یک کشور اشغال بشه آیا می تونیم دیگه ادعایی به ملیت خودمون بکنیم.
عراق در حمله به ایران قصد خاک مملکت ما رو کرده بود و نه دین ما . در ثانی مگه ما تنها حافظ اسلامیم؟؟؟؟؟؟؟ یا اگه همه مردم ایران دور از جونشون از بین برن اسلام و یا تشیع از بین میره؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا اگه صدام ایران رو می گرفت خدا وکیلی دینت برات مهم تر بود یا ناموست؟؟؟؟؟؟؟؟
بر عکس همه اینا دینی که ما داریم بهترین دین برای تخریب کردن انسانهاست اگر و اگر ازش به درستی استفاده نشه چون قدرت هر کجا که باشه فساد و تباهی هم همونجاست و در ایران قدرت در دینه. البته چون اینجا بحث شریعت و نوع حکومت نیست من از توضیح اضافه خود داری میکنم.
در جنگ نمی دونم چرا دائم بحث اسلام برابر کفر بود؟؟؟ ما همش میگیم امریکا با صدام بود پس اونا کفر بودن ، ولی ایران چی مگه ما از شوروی سابق( کمونیست) سلاح خریداری نمیکردیم؟؟ مگه از چین( کمونیست) سلاح نمی خریدیم ؟؟؟؟ و یا مگه ما از هواپیماهای آمریکایی(F14, F4,F5) استفاده نمی کردیم؟؟؟؟ چطور اسلام ما اسلام ناب بود اسلام اونا کفر؟؟؟؟
یه نگاه یا اسم خودمون بکنیم آیا اسم کسی علی مسلمان یا مسعود شیعه است؟؟؟؟؟
اگه دین اینقدر اهمیت داره چرا اسم تو دنباله اسم کسی نمیاد؟؟نعوذبا... خدا نمی تونست این رو یک قانون در بیاره دست کم برای پیغمبر خودش؟؟؟؟؟؟
دین و مذهب موضوعی است بسیار شخصی ، حتی در این جمع صمیمی این انجمن ما از دین و مذهب هم خبر نداریم و اهمیتی هم نمی دیم ولی همه مطمئنیم که ایرانی هستیم و همین بزرگترین نقطه پیوند دهنده ماست.
سئوال: در مورد مشابه اگر شانس نجات دادن کسی و داشته باشی یک ایرانی بی دین رو نجات میدی یا یک عراقی شیعه؟؟؟؟ منتظرم جوابتون رو ببینم .
البته بازم عرض میکنم اینا نظرات شخصیه و خوشحالم که عزیزی مثل دوست خوبم zacaria حساسیت به خرج دادن و نکاتی و فرمودن.