ایرانی مسلمان یا مسلمان ایرانی!!!!شما کدوم هستید؟

ایرانی مسلمان یا مسلمان ایرانی!!!!شما کدوم هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    22

tanha990

عضو جدید
خوب این بده بی هویت میشیم این طوری.

این بی هویتی نیست ، اصلا هویت چه معنایی میتونه داشته باشه ؟ شما اگر خونت اصیل باشه فقط از نظر روانی احساس بهتری داری و این منجبر نمیشه به لیاقت داشتن و انجام دادن چیزای بهتر . .
زمانی که اصرار داریم خودمون را دسته بندی کنیم قبل از یادگیری قضاوت شدیم ، نمیتونیم حس خوبی داشته باشیم چون میدونیم این از ما نیست

همونطور که دین ستیزان افراطی نمیتونن اخلاق را از دین یاد بگیرن و شیعه های افراطی صبر را از دیگر مذاهب ...

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اعتقاد دارم جهان به سمت از بین رفتن مرزها میره ببینید الان اروپا واحد شده و کشورهای پیشرفته به سمت اتحاد بیشتر میروند به نظر من هر انچه در جهان وجود داره یک میراث بشری حالا چه تخت جمشید باشه چه احرام ثلاثه یاهر چیز دیگه همینطور اکتشافات و اختراعات ایا وقتی ما با فشار یک دکمه از برق استفاده میکنیم به مخترع امریکاییش فکر میکنیم مطمعنا نه و ...
در مورد مذاهب هم به نظر بنده یک امر شخصیه وکسی حق تفتیش عقاید و تحمیل نظرشو به دیگری نداره.
من منظورم این نیست که خط بکشیم بین کشورها یا خودمون رو جدا کنیم
دوستان منظور منو هنوز نفهمیدن

coherent

عضو جدید
من منظورم این نیست که خط بکشیم بین کشورها یا خودمون رو جدا کنیم
دوستان منظور منو هنوز نفهمیدن
نه من سوالتو فهمیدم و نظرم همینه که گفتم من نه به صرف ایرانی بودن نه به صرف مسلمان بودن برای خودم فضیلتی نمیبینم مگر انسان خوبی باشم.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بی هویتی نیست ، اصلا هویت چه معنایی میتونه داشته باشه ؟ شما اگر خونت اصیل باشه فقط از نظر روانی احساس بهتری داری و این منجبر نمیشه به لیاقت داشتن و انجام دادن چیزای بهتر . .
زمانی که اصرار داریم خودمون را دسته بندی کنیم قبل از یادگیری قضاوت شدیم ، نمیتونیم حس خوبی داشته باشیم چون میدونیم این از ما نیست

همونطور که دین ستیزان افراطی نمیتونن اخلاق را از دین یاد بگیرن و شیعه های افراطی صبر را از دیگر مذاهب ...
دوستان چرا اینقدر میپیچونین مسئله رو ؟!!!
به نظر من ارق ملی و هویت مهم هستش.صحبت از دسته بندی نیست!!!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من سوالتو فهمیدم و نظرم همینه که گفتم من نه به صرف ایرانی بودن نه به صرف مسلمان بودن برای خودم فضیلتی نمیبینم مگر انسان خوبی باشم.

نظر شما کاملا محترمه
من نخواستم به صرف اینها فضیلت برای کسی ایجاد کنیم

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

سوالم خیلی سادست

اول خودتون رو مسلمان میدونین بعد ایرانی ؟

یا اول ایرانی سپس مسلمان؟

منتظر نظراتتون هستم دوستان:gol::gol:
هیچ کدوم و هردوتاش. این دو مهمند. اینجور نیستش که بگیم من مسلمونم پس مملکتو ولش یا من ایرانیم پس دینو ولش. ایندو در عرض همند نه در طول هم. مثل اینکه بگیم غذا مهمه یا هوا

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه بحث من آبکی
بحث ایجاد نمیکنم تا اغفال هم نشید
مگه نمیدونی که همیشه من پستام ابکیه!!!

باز بد اخلاق شدی.جدی این بحثا همیشه انجام میشه وهمیشه هم به انجام نرسیده چون هر نظریه طرفدارهای خاص خودشو داره.

FAMINE RIAN

عضو جدید
سلام

سوالم خیلی سادست

اول خودتون رو مسلمان میدونین بعد ایرانی ؟

یا اول ایرانی سپس مسلمان؟

منتظر نظراتتون هستم دوستان:gol::gol:

دوست گرامی من این سئوال شما رو تو پست یکی از دوستان دیدم و حالا سئوال اون رو واسه خودتون زاشتین درسته ؟