ایا چشم زخم واقعیت دارد یا نه؟؟

TAKT A

عضو جدید
سلام لطفا نظر خودتونو بگید به نظرتون چشم زخم هست یا نیست؟

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
هست ولی روی ما ها اثر نداره...هر کی زیاد توو فکرش باشه بهش اثر میکنه.

مطمئن باش اگه قرار بود کسی چشم بخوره اون پروفسور حسابی و رئیس جمهور و وزیر و اینا بودن نه ما ها.:D

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اگه چشم زخم نبود که من الان دانشگاه تهران بودم...........بر چشم بد لعنت:razz:
بگو بیش باد:D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوم هست.من خیلی چش میخورم.
جدی میگماا
:D

TAKT A

عضو جدید

TAKT A

عضو جدید
هست ولی روی ما ها اثر نداره...هر کی زیاد توو فکرش باشه بهش اثر میکنه.

مطمئن باش اگه قرار بود کسی چشم بخوره اون پروفسور حسابی و رئیس جمهور و وزیر و اینا بودن نه ما ها.:D
حرف خوبیه بیشتر توضیح بده;) پس به نظر شم تمرکز رو اون میتونه ما رو مستعد دریافت انرژی های فوق قویش بکنه درسته؟

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف خوبیه بیشتر توضیح بده;) پس به نظر شم تمرکز رو اون میتونه ما رو مستعد دریافت انرژی های فوق قویش بکنه درسته؟

وقتی کسی به جایی میرسه یا میخواد بجایی برسه این هراس رو داره که نکنه موقعیتم رو از دست بدم یا نکنه به موقعیت فلان نرسم.

همین افکار منفی طبق قانون جذب باعث نرسیدن یا از دست دادن موقعیت میشه.

اینجاست که همه فکر میکنن چشم خوردن و فکر میکنن مردم بیکارن بشینن چشم بدوزن به زندگی اینا تا چشمشون بزنن.

ولی ادمای موفق به هیچ عنوان به این نگاه نمیکنن..میرن جلو و به چشم زخم و جادو و طلسم و ... هیچ اعتقادی ندارن.;)

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
منم مثل شماها موافقم به نظرتون کیا شما رو شم میززنند ؟؟ این قدرت رو چجور توجیح میکنید؟

اونا که شوخی بود.........
ولی من به چشم زخم اعتقاد دارم!
این ایه تو قران هست:
وَ إِنْ یَكادُ الَّذینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ‏ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ یَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ؛..............

البته تفسیر ایات مهمه و نباید تحت و لفظی معنی شوند!!;)
ولی کلا به نیروهای ماورائه طبیعه اعتقاد دارم!!:smile:.............اصلا خلقت همین دنیام طبیعی نیست!! از هیچی به وجود اومده!! فک کن:smile:

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
*بسم الله الرحمن الرحیم*
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif](وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَبِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]لَمَجْنُونٌ)[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif](سوره مبارکه القلم-آیهء شریفهء 51) [/FONT]

آیا به همراه داشتن (و ان یکاد...) برای جلوگیری از چشم بد موثر است؟
رسول اکرم(ص) فرمودند: «چشم زخم واقعیت دارد و مرد را در قبر و شتر را در دیگ قرار میدهد»، (بحارالانوار، ج 63، ص 26).

کنایه از این که شتر در اثر چشم ‏زخم مریض میشود و صاحبش از ترس تلف شدنش او را ذبح میکند.از رسول گرامی اسلام روایت شده که آن حضرت روزی از قبرستان بقیع میگذشت. در آن‏جا فرمود: «به خدا قسم بیشتر اهل این قبرستان به سبب چشم‏زخم در این جا آرمیده‏ اند»، (تفسیر منهج ‏الصادقین، ج 9، ص 391).

TAKT A

عضو جدید
وقتی کسی به جایی میرسه یا میخواد بجایی برسه این هراس رو داره که نکنه موقعیتم رو از دست بدم یا نکنه به موقعیت فلان نرسم.

همین افکار منفی طبق قانون جذب باعث نرسیدن یا از دست دادن موقعیت میشه.

اینجاست که همه فکر میکنن چشم خوردن و فکر میکنن مردم بیکارن بشینن چشم بدوزن به زندگی اینا تا چشمشون بزنن.

ولی ادمای موفق به هیچ عنوان به این نگاه نمیکنن..میرن جلو و به چشم زخم و جادو و طلسم و ... هیچ اعتقادی ندارن.;)

قبول دارم حرفاتو منم فکر میکنم وقتی که به چیزی توجه نکنی نمیتونه رخنه کنه تو وجود ادم
مثال این تو جایه که بعضیا خیلی خرافاتی هستند همش بد میارند ولی بعضیا اصلا به این چیزا فکر نمیکنند حتی اگه باشه چون توجه ندارند انرژی دفع میشه

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
*بسم الله الرحمن الرحیم*
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif](وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَبِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]لَمَجْنُونٌ)[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif](سوره مبارکه القلم-آیهء شریفهء 51) [/FONT]

رسول اکرم(ص) فرمودند: «چشم زخم واقعیت دارد و مرد را در قبر و شتر را در دیگ قرار میدهد»، (بحارالانوار، ج 63، ص 26).

کنایه از این که شتر در اثر چشم ‏زخم مریض میشود و صاحبش از ترس تلف شدنش او را ذبح میکند.از رسول گرامی اسلام روایت شده که آن حضرت روزی از قبرستان بقیع میگذشت. در آن‏جا فرمود: «به خدا قسم بیشتر اهل این قبرستان به سبب چشم‏زخم در این جا آرمیده‏ اند»، (تفسیر منهج ‏الصادقین، ج 9، ص 391).
ووویییی اون همه ادم چشم خوردن ؟؟؟:( ووویییی

TAKT A

عضو جدید
انرژی فوق قوی :|
ULTRAENERGY:) بچه با من کل نکنننننن
اونا که شوخی بود.........
ولی من به چشم زخم اعتقاد دارم!
این ایه تو قران هست:
وَ إِنْ یَكادُ الَّذینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ‏ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ یَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ؛..............

البته تفسیر ایات مهمه و نباید تحت و لفظی معنی شوند!!;)
ولی کلا به نیروهای ماورائه طبیعه اعتقاد دارم!!:smile:.............اصلا خلقت همین دنیام طبیعی نیست!! از هیچی به وجود اومده!! فک کن:smile:

درسته منم کاملا معتفدم ولی دوستمون موت به نکته خوبی اشاره فرمودند و اون اینکه بهش توجه نکینم تا چشم نخرومی نظر شما چیه؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دوستون میگه وقتی بهش اعتقاد داری میاد سراغت نظرت چیه؟

خخخ...........قانون جذب.... :|....تا حدودی درسته!!
اگه ادم به مرگ فک نکنه نمیاد سراغش؟؟:D

شاید یه اتفاق واسه ادم تو حالت عادی بیفته.......ولی وقتی همزمان به اونم فک کنه واسش عینیت پیدا میکنه!!

مثل اینکه طرف گربه سیاهو می بینه و میگه امروز بد میارم:razz:( خرافاتی که اینجا نداریم؟؟؟) .........ازونطرف ترمز ماشینش بریده و به هر حال تصادف می کنه!!خخخخ
حالا اگه گربه رو ندیده بود تصادف نمی کرد؟؟;)

پس صرفا فک کردن نیست!!

TAKT A

عضو جدید

*بسم الله الرحمن الرحیم*
(وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَبِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ)(سوره مبارکه القلم-آیهء شریفهء 51)

ممنونم نظر خودت چیه حالا؟
خخخ کی من؟
تو چی داری که من چشت بزنم اخه!!خخ
:D

خو منم حرفشو قبول دارم.یه جورایی فک میکنم که درست میگه
به نظرت چجوری میشه یکی ادمو چشم میزنه؟ این قدرت از کجا میاد ؟

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم حرفاتو منم فکر میکنم وقتی که به چیزی توجه نکنی نمیتونه رخنه کنه تو وجود ادم
مثال این تو جایه که بعضیا خیلی خرافاتی هستند همش بد میارند ولی بعضیا اصلا به این چیزا فکر نمیکنند حتی اگه باشه چون توجه ندارند انرژی دفع میشه

درسته همینه...من خودم قبلا خیلی به چشم زخم اعتقاد داشتم و از این اعتقادم خیلی ضربه خوردم...

مدام تنبلی میکردم و میگفتم چشمم زدن بعد موقعیتای خوبو از دست میدادم...

یا مثلا در اثر سهل انگاری چیزی رو از دست میدادم و میگفتم فلان چیزمو چشم زدن.

خیلی توو ازار و اذیت بودم و داشتم منزوی میشدم که با از دست دادن یه چیز با ارزش که میدونستم هیچ کس از وجودش اگاه نبود که بخواد چشم بزنه

اعتقادمو به این خرافات و چشم زخم و اینا به طور کامل از دست دادم.

من سالیان سال هست که به چشم زخم اعتقادی ندارم و موفقیتای زیادی کسب کردم.

به بقیه هم توصیه میکنم اعتقاد نداشته باشین چون مطمئن باشین اون چیزی که هراسشو دارین از دستش میدین;)

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

درسته منم کاملا معتفدم ولی دوستمون موت به نکته خوبی اشاره فرمودند و اون اینکه بهش توجه نکینم تا چشم نخرومی نظر شما چیه؟

کسی با تو کل نکرد!!
دارن جوابتو می دن بچه ها!!:cool:

TAKT A

عضو جدید
خخخ...........قانون جذب.... :|....تا حدودی درسته!!
اگه ادم به مرگ فک نکنه نمیاد سراغش؟؟:D

شاید یه اتفاق واسه ادم تو حالت عادی بیفته.......ولی وقتی همزمان به اونم فک کنه واسش عینیت پیدا میکنه!!

مثل اینکه طرف گربه سیاهو می بینه و میگه امروز بد میارم:razz:( خرافاتی که اینجا نداریم؟؟؟) .........ازونطرف ترمز ماشینش بریده و به هر حال تصادف می کنه!!خخخخ
حالا اگه گربه رو ندیده بود تصادف نمی کرد؟؟;)

پس صرفا فک کردن نیست!!
نه مساله اینه که وقتی ما به این اعتقاد داریم و میترسیم از چشم زخم اسیب پذیرتر میشیم اینو قبول داری؟

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خودت کل نکن اصن کل نکن چیه اون کل کله اره

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم نظر خودت چیه حالا؟

به نظرت چجوری میشه یکی ادمو چشم میزنه؟ این قدرت از کجا میاد ؟

خو مثلن یکی از ادم خیلی خوشش بیاد تو دلش مثلن بگه چقد این مثلن خوشگله یا چقد قویه یههویی ادم از این رو به اون رو میشه.من شنیدم چشم بضیا این قدرت و داره که ادم و اینجوری میکنه

TAKT A

عضو جدید
درسته همینه...من خودم قبلا خیلی به چشم زخم اعتقاد داشتم و از این اعتقادم خیلی ضربه خوردم...

خیلی توو ازار و اذیت بودم و داشتم منزوی میشدم که با از دست دادن یه چیز با ارزش که میدونستم هیچ کس از وجودش اگاه نبود که بخواد چشم بزنه

به بقیه هم توصیه میکنم اعتقاد نداشته باشین چون مطمئن باشین اون چیزی که هراسشو دارین از دستش میدین;)

حرفت طلاست .... منم فکر میکنم وقتی که نمیترسی یه زرهی داری که نمیزاره این انرِزی ها وارد بشند ولی وقتی سست باشی و ترسو زود چشم میخوری و چه بسا خیالات ادمو برداره

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

همه چیو قاطی نکن............خرفات بحسش جداست!!
چیزی که وجود داره رو که نمیشه انکار کرد!!