ایا چشم زخم واقعیت دارد یا نه؟؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نمیدونم والاا ولی من فکر میکنم بدتر میشه تاثیرشش

اعتقاد افراطی که یه جور بیماریه!!:biggrin:

طرف یادش رفته اببریزه تو رادیاتوره ماشینش........موتور و همه چیو ترکونده!! بعد میگه اقدس خانوم چش نداشت ببینه من ماشین نو بخرم!!:biggrin:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هر موقع که از خونه میرم بیرون آیتالکرسی میخونم.با 4 قل.
احساس میکنم اینارو که میخونم خدا مواظبمه.عادت کردم میخونم.

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز

شاید موقعیتش پیش نیومده؟؟؟
اونطوری نمیشه گفت که مثلا بچه ها گفتند مثال گیاه باغچه رو اونوخت ما بگیم خب امازون چرا خشک نمیشه؟؟

ولی من در کل به چشم اعتقادی ندارم...نمیگم وجود نداره..چرا هست...اما رو من و شما و امازون و ... اثر نمیکنه.

کافیه ادم نام خدا رو ببره توو هر کار تا اگه از طرف شیطان میخواد ضرری برسه دفع بشه.;)

TAKT A

عضو جدید
اعتقاد افراطی که یه جور بیماریه!!:biggrin:

طرف یادش رفته اببریزه تو رادیاتوره ماشینش........موتور و همه چیو ترکونده!! بعد میگه اقدس خانوم چش نداشت ببینه من ماشین نو بخرم!!:biggrin:

خب اینو موافقم ولی نیشه گفت کی چشم خوردنه و کی نیست

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

اگه قرار باشه بگیم چشم زخم واقعیت داره اتفاقا باید بگیم روح الله خورده یادتته اون بالا باران خانوم چی گذاشت یا برم بیارمش دوباره ببینی؟؟؟

هر جور راحتی!!;)

شب خوش!!

TAKT A

عضو جدید
ولی من در کل به چشم اعتقادی ندارم...نمیگم وجود نداره..چرا هست...اما رو من و شما و امازون و ... اثر نمیکنه.

کافیه ادم نام خدا رو ببره توو هر کار تا اگه از طرف شیطان میخواد ضرری برسه دفع بشه.;)
اره ولی چشم زخم به این راحتیا دفع نمیشه

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من هر موقع که از خونه میرم بیرون آیتالکرسی میخونم.با 4 قل.
احساس میکنم اینارو که میخونم خدا مواظبمه.عادت کردم میخونم.

دمت گرم.......رو نکرده بودی!!:redface:
مزاج که نکردی دوباره؟؟:razz:

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
ووویی یعنی چی؟؟یعنی اگه خواست چشم بخوره ونیکاد بخونه حله؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟ احه طرف از کجا بدونخ داره چش میخوره؟؟

اگه شما خیلی اعتقاد داری به این مسئله صبح که از خواب پا میشی و ان یکاد و سوره ناس و فلق بخون تا شب ایمنی.:D

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واییی این تاپیکه ترسناکه باییییییی

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره ولی چشم زخم به این راحتیا دفع نمیشه

چرا میشه مگه چیه که دفع نشه!!:surprised:

قدرت خدا بسیار بسیار بیشتر از قدرت شیطان هست و چشم زخم خطری از ناحیه شیطانه.

کافیه ادم با خدا باشه و و ان یکاد و ناس و فلق بخونه کامل باطل میشه.

البته من که اعتقادی بهش ندارم و میدونم هرگز ممکن نیست چشم بخورم چون خیلی از من بهتر هستن که اونا برای چشم خوردن مستعد ترن.:D

TAKT A

عضو جدید
چرا میشه مگه چیه که دفع نشه!!:surprised:

قدرت خدا بسیار بسیار بیشتر از قدرت شیطان هست و چشم زخم خطری از ناحیه شیطانه.

کافیه ادم با خدا باشه و و ان یکاد و ناس و فلق بخونه کامل باطل میشه.

البته من که اعتقادی بهش ندارم و میدونم هرگز ممکن نیست چشم بخورم چون خیلی از من بهتر هستن که اونا برای چشم خوردن مستعد ترن.:D

افرین این درسته ولی من فکر میکنم نمیشه خیلی هم راحت بود همیشه

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرین این درسته ولی من فکر میکنم نمیشه خیلی هم راحت بود همیشه

بهتره طرز فکرت رو عوض کنی چون به ضررت تموم میشه همون طور که گفتم قبلنا هم به ضرر من تموم شد.:D

TAKT A

عضو جدید
بهتره طرز فکرت رو عوض کنی چون به ضررت تموم میشه همون طور که گفتم قبلنا هم به ضرر من تموم شد.:D

میدونم ولی من میخام این تاپیک کلا این مساله رو باز کنم اخرشم راه حلشو بگم و مردمو نجات بدممم زکات علمه:D