ایا میشه کاردانی را 4 ساله تموم کرد و بعد هم بتونی برای کارشناسی امتحان بدی و وارد دانشگاه بشی؟؟{لطفا وارد بشید}

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از دوستانم کاردانی غیر انتفاعی میخونه و سربازی نرفته.به خاطر مشکلاتی که براش پیش امد.نتونست درسش را تموم کنه.یعنی الان داره امتحان های ترم 7 خودش را میده.
سربازی هم نرفته.اگر این اقا تمام واحد های این ترمش را پاس کنه .14 واحد دیگه براش میمونه.
میدونید که قانون 3 ساله هست و نظام وظیفه یک ترم هم اوانس میده.
ایا راهی هست که این شخص بتونه یک ترم دیگه درس بخونه و بعد از اون بتونه امتحان کاردانی کارشناسی بده و سال اینده وارد دانشگاه بشه؟یعنی نظام وظیفه همچنین اجازه ای میده؟
یک نفر گفت که امکان پذیر هست ولی نظام وظیفه 2 ماه اضافه خدمت در نظر میگیره.کسی این را تایید میکنه؟

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی به من گفت که قانون 6 ماه فرجه تبدیل شده به 1 سال
صحت داره؟

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
دانشجوی کاردانی تا 8 ترم و کارشناسی تا 12 ترم معافیت تحصیلی از خدمت سربازی میتونه داشته باشه ! بعد از تاریخ فارغ التحصیلی تا 6 ماه وقت داره که دفترچه ی اعزام به خدمت رو تکمیل و به یکی از دفاتر پلیس +10 تحویل بده !اگر از این 6 ماه فرجه برای ارسال دفترچه 1 روز هم بگذره ، 6 ماه اضافه خدمت میخوره که اگه
دلیلش برای این غیبت غیر قابل قبول باشه دیگه به هیچ وجه بخشیده نمیشه !!

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر من بعد از 4 سال در اون مدت 6 ماه دانشگاه قبول بشم.مشکلی که ندارم؟؟

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دوست عزیز هیچ مشکلی نداره... فقط حتماباید در طی اون شش ماه دفترچه ی اعزام به خدمت رو بفرستین بعد از اون وقتی دانشگاه قبول شدی میتونی مجددا از معافیت تحصیلی استفاده کنی ...

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سلام دوست عزیز
دانشجوی کاردانی تا 8 ترم و کارشناسی تا 12 ترم معافیت تحصیلی از خدمت سربازی میتونه داشته باشه ! بعد از تاریخ فارغ التحصیلی تا 6 ماه وقت داره که دفترچه ی اعزام به خدمت رو تکمیل و به یکی از دفاتر پلیس +10 تحویل بده !اگر از این 6 ماه فرجه برای ارسال دفترچه 1 روز هم بگذره ، 6 ماه اضافه خدمت میخوره که اگه
دلیلش برای این غیبت غیر قابل قبول باشه دیگه به هیچ وجه بخشیده نمیشه !!

به سایت نظام وظیفه برین اطلاعاتش دقیقه
و از دانشگاه هودتون درمورد حداکثر تعداد ترم ها سوال بپرسین
تا جایی که من اطلاع دارم کاردانی به صورت قانونی 4 ترمه یعنی دو سال و براش 2 ترم اضافه در نظر گرفتن که جدیدا یکسالی می شه که سه ترمش کردن یعنی در کل حداکثر 7 ترم و اینکه می گن 8 ترم فقط در صورتیه که یک ترم رو ثبت نام کنین بعد مرخصی بگیرن شما یک ترم براتون حساب نمی شه .

بعد از تاریخ فارغ التحصیلی (تاریخ مهمه معمولا از دانشکده حتما بپرسین که کی براتون درخواست باطل کردن معاف تحصیلی رو می دن از اون تاریخ 6 ماه وقت دارین خودتون رو معرفی کنین
در ضمن نزارین برای هفته اخر 6 ماه یک ماه مونده دنبالش باشین چون واکسن و مراحل کاری سربازی طول می کشه و شما ضرر می کنین خود پلیس+10 با بچه ها همگکار می کنه و تاریخ پست شما رو اگه بخو این دیرتر می زنه .

بازهم بهتر از هودشون سوال کنین کاملا همکاری می کنن:w30: