مرسی از شما که تاپیک تولد آبجی رو زدینمرسی آقا محمد که تولد دوستمونو اینقد گرم کردین
من امروز یکم کار وبارمون زیاده نشد خیلی اینجا باشم ولی
از همه دوستان عزیز ممنونیییییییییییییییم
از خود سارا جون هم ممنونیییییییییییییییییم
![]()
مرسی از شما که تاپیک تولد آبجی رو زدینمرسی آقا محمد که تولد دوستمونو اینقد گرم کردین
![]()
وااااااااااااااااااااااااای ببین تولد کیه؟؟؟؟؟؟؟؟
سارا خانم، مهربون ترین دختر باشگاه مهندسان.....
تولدت مبارک ایشالا عمری با برکت و سرشار از خوشی و شادی داشته باشی و به زودی خبر خوبی بهت برسه.....
فدای تو آبجی خودم بشم
کاش نزدیک بودین هرکس می اومد مهمونش می کردم تولد آبجیمه آخه
یه دنیا ممنونعزیزم روز تولدت را با آسمانی پر از
ستاره های چشمک زن
با دشتی پر از شقایق ها و با آرزوی
موفقیت برای تو
به تو تبریک میگویم . . .
عزیزم دست شا هم درد نکنه خیلی زحمت کشیدین.هم شما هم محمد جان.ایشاله هرچی از خدا میخواین بهتون بده.عاقبت بخیر بشینمرسی آقا محمد که تولد دوستمونو اینقد گرم کردین
![]()
وای دهنم اب افتاددددددددددددد.دیگه دارم قش میکنم
سلام سالار خوش اومدییوهوووووووووووووووووووووووو
تولدت مبارک ابجی خوبم
ایشالا 120 ساله شی جوون
مرررررررررررررسی داداشم.خیلی خوش اومدین.ایشاله شما هم موفق باشید.یوهوووووووووووووووووووووووو
تولدت مبارک ابجی خوبم
ایشالا 120 ساله شی جوون
واااااااااااااااای
عیبی نداره.مررررررسی که تشریف اوردین.خوشحالم کردین.ایشاله جبران کنماابجی من واست تاپیک میزدم چرا نگفتیتولدت مبارک سارا جان
مررررررررسی از شما.
سارا جان تولدت مبارک![]()
![]()
![]()
![]()
امیدوارم به همه آرزوهات برسی
![]()
120 ساله بشی خانومی
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون.خوشحالم کردین.ایشاله جبران کنم.به به ای ول من الان فهمیدم
به نوبه خودم تبریک می گم سارا جان
دوستای گلم امروز در کنار شما خیلی بهم خوش گذشت.یه روز به یاد ماندنی برام بود.ایشاله برای تک تکتون جبران کنم.از محمد جون و فاطمه جون هم خیلی ممنون که زحمت کشیدن.امیدوارم به ارزوهای قشنگتون برسید.من فعلا برم ولی برمیگردم.
ممنون از شما.خیلی خوش اومدین.ایشاله جبران کنم
عزیزمممممممممممممممممممممممم.من خودم غافلگیر شدم.عزیزم خوش اومدی.شرمنده خیلی سرم شلوغ بود یادم رفت بهت بگم ولی دوستم دعوتتون کرده.ممنون که تشریف اوردین.ایشاله جبران کنم.خیلی دوستت دارم.ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااچرا منو بیخبر گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
قلبمو شیکستی................
باید خودم اتفاقی میفمیدم.............سارااااااااااااااااااااااااااااااااااااا........دستم بهت نرسه.............
خو باشه.........تولدت مبارک..............عزیزم بهترین ارزوها رو برات دارم. از خداوند میخوام ک هیچ وقت نگاهشو ازت برنداره و دنیا دنیا خوشبختی برات ارزو میکنم...........لیاقتت بهتریناس
چون روز تولدته بخشیدمت حالا بعدا انتقام سختی ازت میگیرم![]()
مرررررررررررررررسی فرانک جونم.خیلی خوش اومدی عزیزم.ایشاله جبران کنم.فدااااااااااااااااااااات.دوستت دارموااااااااااااااااااااااااای تفلد سارا جونمه .![]()
![]()
![]()
![]()
تولدت مبارک گل دختر
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون از لطفتون.خیلی خوش اومدین.دستتون درد نکنه.ایشاله جبران کنم.ببخشید دیر شد، تولدت مبارک ایشالا همیشه صحیح و سلامت باشی و همیشه موفق تو کارات
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون دوست عزیزتولدت مبارک تبریک میگم ایشاا... عاقبت بخیر بشی
واااااای مریم جونم اومده.خوبی عزیزم؟خیلی خوش اومدی.خیلی ممنون ازت.پیام تبریکت هم دیدم .خیلی دوستت دارم گلم.ایشاله موفق باشی.یه روزی جبران کنماوه اوه ببین اینجا چه خبره!!!!!!!!!!
سارا جونم تولدت مبارک عزیــــــــــــــــــــــــــــــزم
ایشالا همیشه شاد و موفق باشی گلکم
![]()
![]()
ویدای عزیزم.مررسی.فدات بشم منم خیلی دوستون دارم.خیلی خوش اومدی.برام خیلی عزیزین.ایشاله جبران کنم.سارایی جونم
تولدت مبالک باشه عزیزم
دومست داریم هوارتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویدای عزیزم.مررسی.فدات بشم منم خیلی دوستون دارم.خیلی خوش اومدی.برام خیلی عزیزین.ایشاله جبران کنم.![]()
فدات بشم این کمترین کاری بود که میتونستم بکنم...منم خیلی دوستت دارم چون خیلی مهربون و ماهی.بووووووسواااااای مریم جونم اومده.خوبی عزیزم؟خیلی خوش اومدی.خیلی ممنون ازت.پیام تبریکت هم دیدم .خیلی دوستت دارم گلم.ایشاله موفق باشی.یه روزی جبران کنم