سلام بچه ها من واقعا احساس میکنم کاری ندارم واسه کردن به نظرتون چیکار کنم؟ حوصلم سر رفتهههههه![]()
واقعا بیکارممم باور کننن هیچ کاریم ندارم بکنمممممکاری نداری واسه
تاپیکت تو حلقم
بگو بروبژس بریزن اینجا شلوغ پلوغ شه شادشی
واقعا بیکارممم باور کننن هیچ کاریم ندارم بکنممممماخه این چه وضعشهههه حتی یکی نیست سر به سرش بزارم بخندمممم
![]()
جدیییی؟؟ تو خودت اینطوری شدی تا حالا؟؟ احساس معلق بودن ...احساس بی کاری مفرط ....خخخخ
اینجا خل و چل زیاده
کلی میخندی
جدیییی؟؟ تو خودت اینطوری شدی تا حالا؟؟ احساس معلق بودن ...احساس بی کاری مفرط ....![]()
الان با دیدن این تاپیک یادم اومد هزارو یک کاااااااااااااااااار دارم .جدیییی؟؟ تو خودت اینطوری شدی تا حالا؟؟ احساس معلق بودن ...احساس بی کاری مفرط ....![]()
الان با دیدن این تاپیک یادم اومد هزارو یک کاااااااااااااااااار دارم .
پ من میرم
با تچکر
شبتون بخیر...
خوبه الان حس خوبی دارممممن این موها رو توی همین حالتا سیا کردم
تا حدی رسیده بود که کاملا زندگی نباتی داشتم![]()
خسته نباشییی یه فکری به حال من میکردی قبلششششالان با دیدن این تاپیک یادم اومد هزارو یک کاااااااااااااااااار دارم .
پ من میرم
با تچکر
شبتون بخیر...
شلوارمو میندازم تو چرخ گوشتی دوبار چرخش میکنم
دوستانی که ضرب المثل رو بلدند متوجه شدند که چون یانه(اسم یه وسیله) نیس مجبوریم از چرخ گوشتی استفده کنیم![]()
شلوارمو میندازم تو چرخ گوشتی دوبار چرخش میکنم
دوستانی که ضرب المثل رو بلدند متوجه شدند که چون یانه(اسم یه وسیله) نیس مجبوریم از چرخ گوشتی استفده کنیم![]()
فکر؟خوبه الان حس خوبی دارممم
خسته نباشییی یه فکری به حال من میکردی قبلشششش
کار خوبی میکنی پیشنهاد دیگه ای نداری؟؟![]()
خوبه الان حس خوبی دارممم
خسته نباشییی یه فکری به حال من میکردی قبلشششش
کار خوبی میکنی پیشنهاد دیگه ای نداری؟؟![]()
عععععع
چ عجب ی باکار پیدا شد
عظمت خدا رو برم![]()
من از خدامههه ... باور کن تو کل عمرم این قدر بیکار نبودمممم....یعنی واقعا هیچی پوچ شدم کلااافکر؟
اوممممممممممممممم
بیا بریم کارای منو انجام بده
با تچکر....
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووره خعععععععععععععععععععععلی پیشنهاد دارم......................مثلا ماهی اکواریوم رو میگیرم وختی خاس بمیره ولش میکنم........خخخخخخخ
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووره خعععععععععععععععععععععلی پیشنهاد دارم......................مثلا ماهی اکواریوم رو میگیرم وختی خاس بمیره ولش میکنم........خخخخخخخ
فکر؟
اوممممممممممممممم
بیا بریم کارای منو انجام بده
با تچکر....
مغزم هنگ کرد![]()
تازه ازش ی پولی ام بگیر که براش کار پیدا کردی خخخ
اخه اینا حال نمیده کلاااا من یه سورپرایز میخام که انگیزشی باشهههه نمیدونم یه چیزی که باعث بشه از این اب و هوا در بیام
بابا یه ضرب المثل قدیمی هس که میگه هروقت حوصلت سررفت وبیکاری شلوارتو دربیار بنداز توی یانه(وسیله که قدیمیا باهاش گوشت و کنجد وخلاصه خوراکیارو میکوبیدن ) بکودش![]()
اخه اینا حال نمیده کلاااا من یه سورپرایز میخام که انگیزشی باشهههه نمیدونم یه چیزی که باعث بشه از این اب و هوا در بیام
جدی کار خیلی دارم خیلی ولی تنبلی میکنم الان عذاب وجدانی شدم این تاپیک رو دیدم.
خخخ
دوات پیش منه
بیا شبا بریم سر کار
من جا پا میگیرم
تو از دیوازر برو بالا![]()
بابا یه ضرب المثل قدیمی هس که میگه هروقت حوصلت سررفت وبیکاری شلوارتو دربیار بنداز توی یانه(وسیله که قدیمیا باهاش گوشت و کنجد وخلاصه خوراکیارو
میکوبیدن ) بکودش![]()
مخاطب خاصتو بگو بیاد دم در بعد یه پارچ اب بریز روش........خخخخخخخخخ
نه نه مخاطب خاصتو با ماشین زیر بگیر..........خخخخخخخ
نه اصن همین حالا برو بیرون جیغ بزن دوباره بیا تو.......خخخخخخخخ
بابا پیشنهاد زیاده کیه که عمل کنه......خخخخخخخخ
تازه ازش ی پولی ام بگیر که براش کار پیدا کردی خخخ
باشه میلتو بده مقاله برات بفرستم برام ترجمه کن باتشکر!!!!!!!!!!!!من از خدامههه ... باور کن تو کل عمرم این قدر بیکار نبودمممم....یعنی واقعا هیچی پوچ شدم کلااا![]()
صفحه ای 3 تومنننن میگیرمم ولی حوصله کار ندارمممفرک خوبیه خخخخخخخ
باشه میلتو بده مقاله برات بفرستم برام ترجمه کن باتشکر!!!!!!!!!!!!
جدی میگمااااااااااا
امممم خوبههه هیجان دارهههههههکی بریمممم؟؟