اگه خانوادگی دعوت کنه، میریم😁 چشم شما میدونم تشریف نمیارین وگرنه دعوت میکردم
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 25, 2025 #181 eterno گفت: اگه خانوادگی دعوت کنه، میریم کلیک کنید تا باز شود... چشم شما میدونم تشریف نمیارین وگرنه دعوت میکردم
eterno گفت: اگه خانوادگی دعوت کنه، میریم کلیک کنید تا باز شود... چشم شما میدونم تشریف نمیارین وگرنه دعوت میکردم
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Mar 25, 2025 #182 ALIREZA.F.1988 گفت: چشم شما میدونم تشریف نمیارین وگرنه دعوت میکردم کلیک کنید تا باز شود... حالا هر وقت خواستیم بیایم اصفهان، خبرت میکنم که دعوت کنی اتفاقا یه برنامه سفر به اصفهان هم داریم
ALIREZA.F.1988 گفت: چشم شما میدونم تشریف نمیارین وگرنه دعوت میکردم کلیک کنید تا باز شود... حالا هر وقت خواستیم بیایم اصفهان، خبرت میکنم که دعوت کنی اتفاقا یه برنامه سفر به اصفهان هم داریم
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 25, 2025 #183 eterno گفت: حالا هر وقت خواستیم بیایم اصفهان، خبرت میکنم که دعوت کنی اتفاقا یه برنامه سفر به اصفهان هم داریم کلیک کنید تا باز شود... خوشحال میشم تشریف بیارین فقط برنج طارم و پرتقال شمالی یادتون نره
eterno گفت: حالا هر وقت خواستیم بیایم اصفهان، خبرت میکنم که دعوت کنی اتفاقا یه برنامه سفر به اصفهان هم داریم کلیک کنید تا باز شود... خوشحال میشم تشریف بیارین فقط برنج طارم و پرتقال شمالی یادتون نره
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Mar 27, 2025 #184 نه، بیرون رفتن با یه اصفهانی احتمال عاقبتش گشنه پلو خوردنه
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 27, 2025 #185 من حرفی ندارم اما بعید میدونم از خانم مهندس چنین کاری سر بزنه؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 29, 2025 #188 بزار اول به مهمونی منزلشون دعوت کنه اگه فرجی شد و دعوت کرد اونموقع برای کافی شاپ هم قبول میکنم