نيناناي از من ناراحت نشو من جدا رفتم راجب رشتت تحقيق كردم رشتتون خيلي خوبه خيلي پول توه بازار كارشم عالي فقط بيشتر روي دريا و دور از خونواده ميشي حقوقشونم به دلار ميدن كه به پول ما حدودا 5-6 ميليون ميشه ولي اگه واقعا علاقه داري و شرايطشو پذيرفتي بهت تبريك ميگم ولي واقعا قبول كن كه خيلي سخته فكر كنم 4ترمتم بايد توي بندر عباس بگذروني؟
اگر واقعاً به کشتی سازی علاقه داری می تونی بری کره جنوبی که رتبه اول در زمینه کشتی سازی را در جهان داره.
سلام من مهندسی کشتی سازی هستم مایل به همکاری هم هستم.ولی مشکل اینه که همه دارن تو سر رشته میزنن.اگه قرار بر اینه که باید بگم با شرایط الان بیکاری واسه همه رشته ای هست میشه همه رشته هارو خار کرد.من به شخص سال اینده ارشدم رو میخوام سازه عمران امتحان بدم اینم میدونم که عمرانم بیش از حد شده در حال حاضر هر رشته ای که دانشگاه ازاد داشته باشه زیاد شده بازم صد رحمت که کشتی ازاد نداره.به هر حال اینو میگم واسه هر رشته ای باید تلاش کنیگذشت زمانی که کار میومد دم در التماس مهندس میکردن همه رشته ها در حال نابودیه
سلام
کارشناسی توی دانشگاه پلی تکنیک مهندسی دریا-کشتی سازی و توی دانشگاه شریف
مهندسی مکانیک - کشتی سازی است . شاید جای دیگه هم داشته باشه .مثل دانشگاه
خلیج فارس بوشهر . ولی مطمئن نیستم![]()
سلام من مهندسی کشتی سازی هستم مایل به همکاری هم هستم.ولی مشکل اینه که همه دارن تو سر رشته میزنن.اگه قرار بر اینه که باید بگم با شرایط الان بیکاری واسه همه رشته ای هست میشه همه رشته هارو خار کرد.من به شخص سال اینده ارشدم رو میخوام سازه عمران امتحان بدم اینم میدونم که عمرانم بیش از حد شده در حال حاضر هر رشته ای که دانشگاه ازاد داشته باشه زیاد شده بازم صد رحمت که کشتی ازاد نداره.به هر حال اینو میگم واسه هر رشته ای باید تلاش کنیگذشت زمانی که کار میومد دم در التماس مهندس میکردن همه رشته ها در حال نابودیه
اگر واقعاً به کشتی سازی علاقه داری می تونی بری کره جنوبی که رتبه اول در زمینه کشتی سازی را در جهان داره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال از مهندسین کشتی | مهندسی دریا | 1 | |
![]() |
ناوبری{مهندسی عرشه کشتی}-خارک اطلاعات میخواستم!!! | مهندسی دریا | 4 |