اگه فهمیدید چی کار میکنید

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من سرعتم افتضاح شده
صفحه ها باز نمیشه نمیدونم مشکل از سایته یا نت من

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
عقل واسه چه وقتیه؟ اگه قرار باشه یه دلبستگی باشه عقل حکم میکنه که در مورد طرف مقابلت تحقیق کنی

ممنون به خاطر همفکریت

الان نمیخواییم دنبال مقصر بگردیم به نظرت راه حلی هست که بشه با ضرر و زیان کمتری این جدا شدن رخ بده
چون به هرحال تنها گزینه به نظر من قطع ارتباطه

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
قطع ارتباط و یه مدت دور بودن از نت . شاید یه مدت طولانی .
اشکالای روابطی که از نت شروع میشه دقیقا همینه که گفتی . وقتی طرفو میشناسی که دلبستگی پیش اومده . و ضربه خوردن صد درصده .
ضررش برای مجرده بیشتره . به هر حال طرف مقابلش کسی رو برای جایگزینی داره ولی فکر کنم انرژی از طرف مجرد بیشتر صرف شده و وقت بیشتری میبره فراموشی و
اینکه چرا از اول نفهمیده متاهله به نظر من خودش کلی اذیت کننده و مشکل سازه ، علاوه بر دلتنگی به هم خوردن .

kajal4

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه بفهمم کلی میخندم و بعدش میرم دستشویی
.....نم به این شانسم
:biggrin::biggrin: درسته !!!متاهله که هست!بره به درک!!! همین که یه عمر بهت دروغ گفته به راحتی میتونه یه انگیزه بشه برای فراموش کردنش....

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
قطع ارتباط و یه مدت دور بودن از نت . شاید یه مدت طولانی .
اشکالای روابطی که از نت شروع میشه دقیقا همینه که گفتی . وقتی طرفو میشناسی که دلبستگی پیش اومده . و ضربه خوردن صد درصده .
ضررش برای مجرده بیشتره . به هر حال طرف مقابلش کسی رو برای جایگزینی داره ولی فکر کنم انرژی از طرف مجرد بیشتر صرف شده و وقت بیشتری میبره فراموشی و
اینکه چرا از اول نفهمیده متاهله به نظر من خودش کلی اذیت کننده و مشکل سازه ، علاوه بر دلتنگی به هم خوردن .

دقیقا معصومه جان
خیلی خوب توضیح دادی به نظرت راه حلی هم هست

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin: درسته !!!متاهله که هست!بره به درک!!! همین که یه عمر بهت دروغ گفته به راحتی میتونه یه انگیزه بشه برای فراموش کردنش....

مسئله روانشناسیه
کاش یه نفر که این تجربه رو داشت میومد راهنمایی میکرد

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه نظرات از راه شکم سیریه
میگیم مگه عقل نبود چرا چشمشو باز نکرد
عشق کجای داستانه پس اگه خودشو دوست داری چیکار به شوهر یا زنش داری
یه ذره باید بازتر صحبت کنیم
ساده نمیشه حرف زد

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئله روانشناسیه
کاش یه نفر که این تجربه رو داشت میومد راهنمایی میکرد

به نظرت میشه تو بچه های باشگاه کسی رو پیدا کرد که همچین تجربه ایی داشته باشه
البته من فکر کنم اینجا متاهل کم نداریم ولی این که همچین تجربه ایی دارند یا نه نمیدونم
ولی همون متاهل ها هم بیان نظر بدند بد نیست لااقل یه دیدگاه جدید پیدا میکنیم

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا معصومه جان
خیلی خوب توضیح دادی به نظرت رها حلی هم هست

قطع ارتباط کامل . نه یه روز سراغ بگیره ، نه تبدیل شدن ارتباط به دوستی معمولی و این سوسول بازیا . کاملا cut .

خیلی ساده ایم اگه بگیم متاهله زندگیشو به خاطر یه دوستی نتی یا حتی فراتر به هم میزنه و به نظر من خودشو برای همچین روزی اماده کرده بوده .
ضررش برای طرف دیگه اس که به هر حال سختی هایی براش داره ، چاره ای هم نیست . من بودم فضاها و چیزایی که یاد اوریشو میکرد برای مدتی میزاشتم کنار .

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساده نمیشه حرف زد
اینا خیلی بی تجربن
حالا حالاها باید سرکار برن تا یا بگیرن

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساده نمیشه حرف زد

این درسته که همه دور گود نشستن و میگن لنگش کن
ولی با این نظرت موافق نیستم که عشق کجای داستانه ؟؟؟
اصلا اون فردی که میبایست متعهد بوده و نبوده نباید اجازه میداده عشق وارد قضیه بشه
اصلا رابطه ایی که اینجوری پیش اومده براش نمیشه اسم عشق گذاشت
شاید هوس هم نباشه

kajal4

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا فک میکنید متاهله به خاطر یه دوستی مجازی زندگیشو و تعهدشو بهم میزنه ؟ فک کنم ایده شما بیشتر از رو شکم سیری باشه!!!!

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این درسته که همه دور گود نشستن و میگن لنگش کن
ولی با این نظرت موافق نیستم که عشق کجای داستانه ؟؟؟
اصلا اون فردی که میبایست متعهد بوده و نبوده نباید اجازه میداده عشق وارد قضیه بشه
اصلا رابطه ایی که اینجوری پیش اومده براش نمیشه اسم عشق گذاشت
شاید هوس هم نباشه

خوب پس جواب معلوم شد
اگر میخواید نظرات مختلف بشنوید باید در بحث باز باشه هر چند قبول دارم جواب نهایی همینه
منظورتون فقط دوستی اینترنتی بوده؟

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا فک میکنید متاهله به خاطر یه دوستی مجازی زندگیشو و تعهدشو بهم میزنه ؟ فک کنم ایده شما بیشتر از رو شکم سیری باشه!!!!

من رفتم ناهار تابعد

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا فک میکنید متاهله به خاطر یه دوستی مجازی زندگیشو و تعهدشو بهم میزنه ؟ فک کنم ایده شما بیشتر از رو شکم سیری باشه!!!![/QUOTE]

باید پای صحبت متاهله هم نشست
شاید تو زندگیش مشکل زیاد داره
شاید دنبال چیزی میگرده که تو زندگی زناشویی نتونسته بهش برسه
به هرحال دلایلی داره که چه درست وچه غلط زندگی خودشم به خطر انداخته

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز

باید پای صحبت متاهله هم نشست
شاید تو زندگیش مشکل زیاد داره
شاید دنبال چیزی میگرده که تو زندگی زناشویی نتونسته بهش برسه
به هرحال دلایلی داره که چه درست وچه غلط زندگی خودشم به خطر انداخته

پیش بینی چنین روزی رو داشته مطمئن باش .
اون که خودش میدونسته راست نگفته .

mztd006

عضو جدید
من يه همچين موردي برام پيش اومد متاهله يه بچه سوم ابتدايي هم داره اولش دمق شدم ولي بعدش با خودم فكر كردم كه ...خوب كه چي؟!! الانم خيلي خوب و خوشيم باهم قضيه بستگي به اين داره كه چه جوري باهاش برخورد كني ما بغير از همون دفعه كه گفت متاهله و بچه داره ديگه در موردش صحبت نكرديم ديگه دليلي هم نداره صحبت كنيم!! مهمترين چيز تو يه رابطه اينه كه طرف رو خر فرض نكني

parvin24

کاربر فعال
من يه همچين موردي برام پيش اومد متاهله يه بچه سوم ابتدايي هم داره اولش دمق شدم ولي بعدش با خودم فكر كردم كه ...خوب كه چي؟!! الانم خيلي خوب و خوشيم باهم قضيه بستگي به اين داره كه چه جوري باهاش برخورد كني ما بغير از همون دفعه كه گفت متاهله و بچه داره ديگه در موردش صحبت نكرديم ديگه دليلي هم نداره صحبت كنيم!! مهمترين چيز تو يه رابطه اينه كه طرف رو خر فرض نكني

کاش خودت بذاری جای خانواده اون طرف!!!!!!!دوست داشتی یکی با زندگیت اینطوری بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟اونی که پابند خونوادش نیست وبا یه بچه ........مطمئن باش تو روهم راحت ول میکنه میره سراغ یکی دیگه یا شایدم همزمان با چند نفر دوست بشه!!!!!!!!!!

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز

کاش یه ذره آدما وجدان و شعور داشتن.
یه لحظه فقط خودت رو بذار جای همسر اون فرد یا حتی بچه ی اون .
زحمت میکشی زندگی یکی دیگه رو داری خراب میکنی.
ایشالا به موقعش یکی میاد همینجوری زندگیت رو خراب میکنه. منتظر اون روز باش.

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون که شهامت داشتی و گفتی
وقتی که بهت گفت متاهلی چه احساسی داشتی؟؟؟
حداقلش این بوده که بهت دروغ گفته
بعد هم اگه دوسش داری فکر نمیکنی ممکنه زندگیش به خطر بیفته به قول خودت با یه بچه؟؟؟؟

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به زندگی بقیه چیکار دارید؟
نظرتونو در رابطه موضوع بگید ، بعد یه تاپیک میگیم استارتر بزاره اگه جای شوهر یا زن اون نفر بودید چیکار میکردی

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به زندگی بقیه چیکار دارید؟
نظرتونو در رابطه موضوع بگید ، بعد یه تاپیک میگیم استارتر بزاره اگه جای شوهر یا زن اون نفر بودید چیکار میکردی

چند سال پیش برنامه پرچونه یه همچین موضوعی گذاشته بود خیلی جالب بود

negin1990

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised:
:surprised::surprised::surprised:

آررررررررررررره؟؟؟؟؟؟
از اول ازش پرسیدی مجرده یا متاهل یا نه؟؟؟؟؟؟

ولی باحاله ها!
عجب شکی به آدم وارد میشه:biggrin: