بچه ها من سرعتم افتضاح شده
صفحه ها باز نمیشه نمیدونم مشکل از سایته یا نت من
صفحه ها باز نمیشه نمیدونم مشکل از سایته یا نت من
عقل واسه چه وقتیه؟ اگه قرار باشه یه دلبستگی باشه عقل حکم میکنه که در مورد طرف مقابلت تحقیق کنی
تو چقدر ریلکس و بی تربیتی :دیمن اگه بفهمم کلی میخندم و بعدش میرم دستشویی
.....نم به این شانسم
من اگه بفهمم کلی میخندم و بعدش میرم دستشویی
.....نم به این شانسم
من اگه بفهمم کلی میخندم و بعدش میرم دستشویی
.....نم به این شانسم
قطع ارتباط و یه مدت دور بودن از نت . شاید یه مدت طولانی .
اشکالای روابطی که از نت شروع میشه دقیقا همینه که گفتی . وقتی طرفو میشناسی که دلبستگی پیش اومده . و ضربه خوردن صد درصده .
ضررش برای مجرده بیشتره . به هر حال طرف مقابلش کسی رو برای جایگزینی داره ولی فکر کنم انرژی از طرف مجرد بیشتر صرف شده و وقت بیشتری میبره فراموشی و
اینکه چرا از اول نفهمیده متاهله به نظر من خودش کلی اذیت کننده و مشکل سازه ، علاوه بر دلتنگی به هم خوردن .
ممنون.تو چقدر ریلکس و بی تربیتی :دی
درسته !!!متاهله که هست!بره به درک!!! همین که یه عمر بهت دروغ گفته به راحتی میتونه یه انگیزه بشه برای فراموش کردنش....
درسته !!!متاهله که هست!بره به درک!!! همین که یه عمر بهت دروغ گفته به راحتی میتونه یه انگیزه بشه برای فراموش کردنش....
احساس کیلویی چند؟بابا بی احساس
این داستان دستشوییه که همیشه صدق میکنه
بیرون اومدی چیکار میکنی؟
مسئله روانشناسیه
کاش یه نفر که این تجربه رو داشت میومد راهنمایی میکرد
دقیقا معصومه جان
خیلی خوب توضیح دادی به نظرت رها حلی هم هست
اینا خیلی بی تجربنهمه نظرات از راه شکم سیریه
میگیم مگه عقل نبود چرا چشمشو باز نکرد
عشق کجای داستانه پس اگه خودشو دوست داری چیکار به شوهر یا زنش داری
یه ذره باید بازتر صحبت کنیم
ساده نمیشه حرف زد
همه نظرات از راه شکم سیریه
ساده نمیشه حرف زد
واقعا فک میکنید متاهله به خاطر یه دوستی مجازی زندگیشو و تعهدشو بهم میزنه ؟ فک کنم ایده شما بیشتر از رو شکم سیری باشه!!!!
این درسته که همه دور گود نشستن و میگن لنگش کن
ولی با این نظرت موافق نیستم که عشق کجای داستانه ؟؟؟
اصلا اون فردی که میبایست متعهد بوده و نبوده نباید اجازه میداده عشق وارد قضیه بشه
اصلا رابطه ایی که اینجوری پیش اومده براش نمیشه اسم عشق گذاشت
شاید هوس هم نباشه
واقعا فک میکنید متاهله به خاطر یه دوستی مجازی زندگیشو و تعهدشو بهم میزنه ؟ فک کنم ایده شما بیشتر از رو شکم سیری باشه!!!!
من رفتم ناهار تابعد
باید پای صحبت متاهله هم نشست
شاید تو زندگیش مشکل زیاد داره
شاید دنبال چیزی میگرده که تو زندگی زناشویی نتونسته بهش برسه
به هرحال دلایلی داره که چه درست وچه غلط زندگی خودشم به خطر انداخته
من يه همچين موردي برام پيش اومد متاهله يه بچه سوم ابتدايي هم داره اولش دمق شدم ولي بعدش با خودم فكر كردم كه ...خوب كه چي؟!! الانم خيلي خوب و خوشيم باهم قضيه بستگي به اين داره كه چه جوري باهاش برخورد كني ما بغير از همون دفعه كه گفت متاهله و بچه داره ديگه در موردش صحبت نكرديم ديگه دليلي هم نداره صحبت كنيم!! مهمترين چيز تو يه رابطه اينه كه طرف رو خر فرض نكني
من يه همچين موردي برام پيش اومد متاهله يه بچه سوم ابتدايي هم داره اولش دمق شدم ولي بعدش با خودم فكر كردم كه ...خوب كه چي؟!! الانم خيلي خوب و خوشيم باهم قضيه بستگي به اين داره كه چه جوري باهاش برخورد كني ما بغير از همون دفعه كه گفت متاهله و بچه داره ديگه در موردش صحبت نكرديم ديگه دليلي هم نداره صحبت كنيم!! مهمترين چيز تو يه رابطه اينه كه طرف رو خر فرض نكني
به زندگی بقیه چیکار دارید؟
نظرتونو در رابطه موضوع بگید ، بعد یه تاپیک میگیم استارتر بزاره اگه جای شوهر یا زن اون نفر بودید چیکار میکردی
چند سال پیش برنامه پرچونه یه همچین موضوعی گذاشته بود خیلی جالب بود