اگه زمان به عقب برگرده !!!

quester

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]اگه اين فرصت رو داشته باشي كه براي يكبار زندگيت رو به عقب بر گردوني ....... [/FONT]
[FONT=&quot]مهمترين كاري كه انجام ميدادي ميكردي !؟[/FONT]

quester

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]هميشه اينو از خدا ميخوام كه يه جوري زمان رو به عقب برگردونه تا بتونم از بروز اتفاق تلخي كه قبلا واسم افتاده ، جلوگيري كنم ........ بعضي از حادثه ها مثل مرگه ميمونن و كاريشون نميشه كرد........... ولي اي كاش واقعا ميشد كه عوضشون كرد ....... اين گذر زمانه كه باعث تغيير همه چيز ميشه.... و خيلي از اتفاقات رو هم جوري پاك ميكنه كه انگار هرگز وجود نداشتن...ولي بعضي هاشون با هيچ چيزي به فراموشي سپرده نميشن.... البته خيلي از اتفاقات زماني ميوفتن كه اصلا انتظارشون رو نداريم......
[/FONT]

[FONT=&quot]و همين باعث ميشه كه هميشه حسرت فرصت هايي رو كه داشتيم... بخوريم..............[/FONT]

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه بر می گشتم یه طوره دیگه میشد یه جره دیگه زندگی می کردم
تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی، همت کن
و بگو ماهی‌ها حوضشان بی‌آب است
.

samira3242

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اگه اين فرصتو داشتم که زندگيمو به عقب بر ميگردوندم
خيلي چيزارو تو زندگيم تغيير ميدادم چيزايي که الان دارم چوبشو ميخورم با اينکه حتي تقصير منم نيست
مطمئنم اگه به عقب بر ميگشتم همه چي رو عوض ميکردم و به جاي اينکه الان حسرت چيزايي رو که ندارم بخورم با عوض کردن گذشته ميتونستم داشته باشم
ولي صد افسوس که نميشه ...
اما حداقل تلاش ميکنم از اين به بعدشو خوب کنم
سعي ميکنم اون کسي بشم که ميخوام حتي اگر هم سخت باشه
حتي اگه تنها باشم
چون من ميتونم .

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخلاقمو عوض می کردم !!!! هر چند الان عوض شده ولی واسه جبران خیلی چیزا خیلی دیره !!!

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر به عقب برمیگشتیم...

وقتی نمیشه پس بهتره در موردش حرف نزنیم

ولی یادتون باشه همین امروز هم یه روزیه که واسه برگشتش حسرت خواهیم خورد.

بانوی ایرانی

عضو جدید
[FONT=&quot]اگه اين فرصت رو داشته باشي كه براي يكبار زندگيت رو به عقب بر گردوني ....... [/FONT]
[FONT=&quot]مهمترين كاري كه انجام ميدادي ميكردي !؟[/FONT]

منم خیلی وقتا به این موضوع فکر کردم ولی هر بار متوجه شدم که هیچ تغییری در کار هام انجام نمیدم. چون خیلی زندگی خوبی داشتم خدا رو شکر.
تلخی هاشم بالاخره یه جا برام شیرین شده. :D

nobody!

عضو جدید
چقدر زبان برگرده به عقب؟
یه سال 10 سالی؟ یا بیشتر؟
اگه این کار شدنی بود:
اونقدر نوار زندگیم به عقب مرور می کردم تا به جایی برسم که اجازه ندم دوباره متولد بشم!

lilih

عضو جدید
کاشکی میشد ولی حیف!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry:
باید امروزو درست کنیم تا فردا نگیم کاش دیروز................:crying2:

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر زبان برگرده به عقب؟
یه سال 10 سالی؟ یا بیشتر؟
اگه این کار شدنی بود:
اونقدر نوار زندگیم به عقب مرور می کردم تا به جایی برسم که اجازه ندم دوباره متولد بشم!
دستت خوش،شرمنده بی تشکرم!!!

بالا