بله دوست خوبم زمانی که دنبال اطلاعات تو زمینه بیوالکتریک بودم تصمیم گرفتم که این تاپیک ایجاد کنم تا نظر بچه های این رشته رو ببینم اما همونطور که خودت میبینی اکثرا بچه ها ناامیدند واین بخاطر بازار کار کم نسبت به دیگر گرایشای برقه و اگه هدف فقط این باشه که بیای توی این رشته وبعدش دنبال کار بگردی به مشکل برمیخوری! من به این نتیجه رسیدم که باید کارآفرینی کرد(که قبلا راجع بهش واست توضیح دادم چون میدونسم نظرمون مثل همدیگس!بین خودمون باشه)
والبته کلا این تالار مهندسی پزشکی بچه ها زیاد فعالیت ندارن وبیشتر تاپیکها شاید هفته ای یاماهی یه بارپاسخ داده بشه!
واما راجع به سوالتون: هم وزارت علو وهم بهداشت میشه امتحان داد و وزارت بهداشت فکر کنم22خرداد کنکورش باشه وفرقش با وزارت علوم در اینه که سطح سوالات بسیار ساده تر اما وقتش خیلی کمتر یعنی بعید بنظر میرسه که بشه به همه پاسخ داد واینکه نحوه رتبه بندی مثل وزارت علوم نیس یعنی شما هرچی تعداد سوال صحیحت بیشتر باشه رتبه بهتری خواهی داشت(در واقع ضرایب دروس مثل وزارت علوم نیس!!) وراجع به دانشگاه اینکه وزارت بهداشت تعداد خیلی کمتری پذیرش داره(فکر کنم حدود40نفر توی بیوالکتریکدر کل کشور!) وفقط دانشگاههای تهران وشهید بهشتی واصفهان وشیراز میگیره اما وزارت علوم رو که خودت میدونی ظرفیتش خیلی بیشتره واکثر دانشگاهها هم میگیرن.مورد دیگه اینکه دانشگاههای وزارت بهداشت مثل شهید بهشتی اگه بخوای کار تحقیقاتی انجام بدی وبتونی قانعشون کنی ساپورت مالی میشه البته تا یه حد مشخصی وبعد از فارغ التحصیلی هم باید در خدمتشون باشی ودر حین تحصیلم اجازه کار نداری(توی دفترچه خوندم!) اما وزارت علوم عکس این حرفایی که گفتم(فعلا این موارد به ذهنم رسید!)
توی وزارت علوم دانشگاههای خوب بترتیب تهران-شریف-امیرکبیر-مدرس-اصفهان-شیرازو.......از بچه های پارسال تا رتبه حدود1200موفق شده بود امیرکبیر تهران قبول بشه!(آخه طرفدارش کمه این رشته درواقع میترسن واردش بشن!)
بله بیوالکتریک هم زیرمجموعه برقه وهم مهندسی پزشکی و متناسب بارشته شما گرایش بیومکانیک توی مهندسی پزشکی هست که کارش ساخت وتحلیل اعضای بدن مثل قلب مصنوعی یا مفاصل یا اندامهای دیگه!
وحرف آخر اینکه شما باید اول خوب تحقیق کنی ودید بلند مدت داشته باشی وهرچی زودتر تصمیمت رو بگیری که میخوای رشته خودت رو ادامه بدی یاواردبیومکانیک یابیوالکتریک بشی! وامیدوارم بهترین ودرسترین تصمیم رو بگیرید
کمکی خواستید درحد توانم درخدمتم
موفق باشید![]()
بسیار بسیار ممنونم از توضیحاتتون
از اینکه کنار همین رشته خودم امسال امتحان مهندسی پزشکی ندادم برای ارشد پشیمونم چون شاید میتونستم بهتر تصمیم بگیرم
ببنید در واقع اگه من امتحان وزارت بهداشت بدم دانشگاهی درس نمیخونم که اگه وزارت علوم امتحان بدم درسته؟
تفاوت مدرکاشون توی چی هست؟
به عبارتی کسی باید وارد این رشته بشه که کلی خلاقیت تو ذهنش باشه برای به مرحله عمل رسوندن
و همچنین باید همیشه به فکر ساخت یه دستگاه جدید باشی که با تولیدش تو رشته ت پیشرفت کنی یا به دست آوردن اطلاعات نوین برای پیشرفت پزشکی در زمینه دستگاهاشون