این دقیقا برمیگرده به عشق آدم عزیزممن داره چشم از حیرت در میاد دوستان با اینکه هی مسدوم میشن باز همچنان علاقه مندن
هان؟ چی؟ یکی منو صدا زد؟ باید برم بخوابمالان نصفه شب از کی کمک بخوام این هندونه هارو کمکم جابجا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
جالبه من اصلن اهل ورزش نیستم دریغ از یک دقیقه ورزش در سالورزشای رزمی پر از زیبایی هستن... من خودم نینجوتسو میخوام یاد بگیرم.... چ.ن عشق نینجا بازی ام![]()
عشششششششششششششششششششششششششقه دیگهمن داره چشم از حیرت در میاد دوستان با اینکه هی مسدوم میشن باز همچنان علاقه مندن
ببین خودت اینبار داری منو تحریک میکنیایا علی
همه اینجا کماندو هستن
خدا به داد برسه
میگم کوروش خان بهم میایید هاااااااااااا![]()

وااااااااااای مثل منیجالبه من اصلن اهل ورزش نیستم دریغ از یک دقیقه ورزش در سال
عشق یه چیزیه که این چیزا حالیش نیست
مثلا عشق من به نیلوفر خانوم، با اینکه 100 بار ضایع شدما، از دل برون نمیرود.9 سال گذشته، 90 سال دیگه هم بگذره، فل همینجوری میچرخه
مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد
قضای اسمان این است و دیگرگون نخواهد شد (حافظ- تیمور لنگ وقتی اولین زنش رو میبینه، یاد این بیت حافظ میوفته)
بوکس و جودو هم همینه
فردوسی میگه:
سرش را بدان گرز گاوچهر
بکوبم نه بخشایش ارم نه مهر
لازمه این امر چیه؟ اینه که بدنی ورزیده داشته باشی
کوروش خان جالبه تو و فرزانه به هم میاین از همه لحاظعشق یه چیزیه که این چیزا حالیش نیست
مثلا عشق من به نیلوفر خانوم، با اینکه 100 بار ضایع شدما، از دل برون نمیرود.9 سال گذشته، 90 سال دیگه هم بگذره، فل همینجوری میچرخه
مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد
قضای اسمان این است و دیگرگون نخواهد شد (حافظ- تیمور لنگ وقتی اولین زنش رو میبینه، یاد این بیت حافظ میوفته)
بوکس و جودو هم همینه
فردوسی میگه:
سرش را بدان گرز گاوچهر
بکوبم نه بخشایش ارم نه مهر
لازمه این امر چیه؟ اینه که بدنی ورزیده داشته باشی
بده هاجالبه من اصلن اهل ورزش نیستم دریغ از یک دقیقه ورزش در سال
با عرض شرمندگی، مثل قرقی فرار کردیمببین خودت اینبار داری منو تحریک میکنیا
بچه ها رو بیرون کن، پس داداش، 5دقیقه وقت میخوام![]()
شما لطف داری داداش100 امتیاز داشت این پستت حال ردم
بله، من که از اولش گفتم
خیلی از دخترایی که ورزش رزمی میکنن خوشم میاد
اینو گفتم که بگم جودو چه ورزشه خوبیهبده ها
سلامتی بزرگترین نعمتیه که خدا داده، درسته ورزش به خطر مینداز، اما لازم و ضروریه
1بار من با 1 دختر خانومی دوست بودم، رفتیم خونشون (فکر بد نکنید، دم در 1چیزی برداره)
یهو داداش طرف اومد!!!!!!!! اقا نمیدونم چرا انقدر گنده بود
همین که من گفتم : شما خودتو اصلا ناراحت نکنف ما که هنوز کاری نکردیم!!!!!1
یقه منو گرفت، 8 تا پله پرتم کرد پایین، مارو میگیف مثل گربه خوردیم زیمن، بدن اخ نگفت،با عرض شرمندگی، مثل قرقی فرار کردیم
البته نه اینکه ترسیده باشیما، حق با داداشه دختره بود، رومون نمیشد تو چشاش نگاه کنیم
اره؟ پس نمیخواید بزارید 2دقیقه تنها باشیم باهم؟کوروش خان جالبه تو و فرزانه به هم میاین از همه لحاظ![]()
حیدری منم حس کردم که منو تو شبیه هم هستیموااااااااااای مثل منی
بابا من قصد ازدواج ندارم حالا ببینید می تونید فردا به جای جلسه امتحان منو راهی محضر کنیدکوروش خان جالبه تو و فرزانه به هم میاین از همه لحاظ![]()
اینم کاربردش.... حالا بگین رزمی بده!!!بده ها
1بار من با 1 دختر خانومی دوست بودم، رفتیم خونشون (فکر بد نکنید، دم در 1چیزی برداره)
یقه منو گرفت، 8 تا پله پرتم کرد پایین، مارو میگیف مثل گربه خوردیم زیمن، بدن اخ نگفت،با عرض شرمندگی، مثل قرقی فرار کردیم
البته نه اینکه ترسیده باشیما، حق با داداشه دختره بود، رومون نمیشد تو چشاش نگاه کنیم
بده ها
زشتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت آقا شهرام خودتی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا علی
همه اینجا کماندو هستن
خدا به داد برسه
میگم کوروش خان بهم میایید هاااااااااااا![]()
پسر تو دیوونه ای
خوبه حالا قرار نیست شب اولی همه مهارت ها واسمون رو کنی
ستارهحیدری منم حس کردم که منو تو شبیه هم هستیم
راستی اسمت چیه؟
به خاطر همین وفتی دنبال ورزش خشنبده ها
کوروش خان جالبه تو و فرزانه به هم میاین از همه لحاظ![]()
بابا من قصد ازدواج ندارم حالا ببینید می تونید فردا به جای جلسه امتحان منو راهی محضر کنید
بعدم نیلوفر خانم یه لنگه کفش نصیبمون کنه؟
حالا اول مقدمات ازدواج اماده کنیمف تا شما اماده اصل کاری بشینه، اون موقع که تو لیگ 3ومی تیمی داشتمبه خاطر همین وفتی دنبال ورزش خشن
زشتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت آقا شهرام خودتی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه شوددددددددددددددددددددددددددددحالا اول مقدمات ازدواج اماده کنیمف تا شما اماده اصل کاری بشی