تو الان خوشکلی خودت زیر سواله چه طور انتظار داری خوشکا نسیبت شهبودم. الان دیگه نیستم
مرسی عرفان جان
ایشالا سال دیگه
تو الان خوشکلی خودت زیر سواله چه طور انتظار داری خوشکا نسیبت شهبودم. الان دیگه نیستم
مرسی عرفان جان
ایشالا سال دیگه
خدا شانس بدهچقده نگرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا 1نفر نگران ماست، شما نزارچقده نگرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو ظاهر که معلوم نیستتو الان خوشکلی خودت زیر سواله چه طور انتظار داری خوشکا نسیبت شه![]()
نه خانومبه نظرتون من خیلی زود خودمونی شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چقده نگرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم آخه منم تازه واردمنه خانوم
اینجا همه خودمونین
فقط من یکم تازه واردم
که اقا شهرام یخ منو واکرد
به نظرتون من خیلی زود خودمونی شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
فقط بوکس یا کلا رزمی؟آخه دلم ریش ریش شد واسش از ورزش بوکس هم متنفرم
میگم بیا جودو هم بزار کنار تو شانس نداری دوباره یه چیزت میشه از ما گفتنحالا 1نفر نگران ماست، شما نزار
بله میبینم
از همه ورزش های خشنفقط بوکس یا کلا رزمی؟
من عاشق کاراته ام
بله، کتفه چپمم 1بار در اومد. البته 6ماهه خوب شدمیگم بیا جودو هم بزار کنار تو شانس نداری دوباره یه چیزت میشه از ما گفتن

ورزشای خشن ماله اقایونهاز همه ورزش های خشن
من 2 بار بینیم شکسته 1 بار انگشتم پلاتین گذاشتم ولی هنوز عاشق رشتمماز همه ورزش های خشن
الن دیگه زیبایی شما 2چندان به ما اثبات شد (شوخی کردما)من 2 بار بینیم شکسته 1 بار انگشتم پلاتین گذاشتم ولی هنوز عاشق رشتمم

فکر کنم من علم غیب دارمبله، کتفه چپمم 1بار در اومد. البته 6ماهه خوب شد
کلا سمت چپ بدنم مشکل داره، هی ضرب میخوره![]()
همینجوریشم خیره کننده ام ببین اون موقع چی بودمالن دیگه زیبایی شما 2چندان به ما اثبات شد (شوخی کردما)![]()
رشته تو دیگه چیه؟من 2 بار بینیم شکسته 1 بار انگشتم پلاتین گذاشتم ولی هنوز عاشق رشتمم
فک کنم ثمین خانوم الانس که غش کنه!!!!فکر کنم من علم غیب دارم
بذار کنار این ورزش هارو کسی بهت چیزی نمیگه؟

میدونی این ورزشا چند بار منو نجات داده؟فکر کنم من علم غیب دارم
بذار کنار این ورزش هارو کسی بهت چیزی نمیگه؟
بله، من که از اولش گفتمهمینجوریشم خیره کننده ام ببین اون موقع چی بودم![]()
من که نشنیده بودمبله، من که از اولش گفتم
خیلی از دخترایی که ورزش رزمی میکنن خوشم میاد
نه از اولش گفتم، مربوط بود به جذابیت شمامن که نشنیده بودم
من داره چشم از حیرت در میاد دوستان با اینکه هی مسدوم میشن باز همچنان علاقه مندنفک کنم ثمین خانوم الانس که غش کنه!!!!![]()
الان نصفه شب از کی کمک بخوام این هندونه هارو کمکم جابجا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه از اولش گفتم، مربوط بود به جذابیت شما
جمله دوم همین الان گفتم

ورزشای رزمی پر از زیبایی هستن... من خودم نینجوتسو میخوام یاد بگیرم.... چ.ن عشق نینجا بازی اممن داره چشم از حیرت در میاد دوستان با اینکه هی مسدوم میشن باز همچنان علاقه مندن

چه بشود..........................بله، من که از اولش گفتم
خیلی از دخترایی که ورزش رزمی میکنن خوشم میاد
عشق یه چیزیه که این چیزا حالیش نیستمن داره چشم از حیرت در میاد دوستان با اینکه هی مسدوم میشن باز همچنان علاقه مندن