فقط اسپانيا اونم فقط بارسلوناش
سرمد حیدری مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت مدیر تالار Aug 12, 2008 #67 hossein D گفت: نشد یه جا بریم ای سرمد نباشتش!!!! من مصر نمیرم میرم لبنان کلیک کنید تا باز شود...
niyaz_sepas عضو جدید کاربر ممتاز Aug 13, 2008 #71 خدایا چه قد دلم واست تنگ شده از اخرین ملاقاتمون یه 3 سالی می گذره . نکنه اسباب کشی کردی؟؟؟؟؟
hossein D عضو جدید Aug 13, 2008 #73 معلومه اونجایی که سرمد میره نمیرم.فعلا لو نمیدم کجا چون سرمد جل میشه
انديشه کاربر فعال Aug 14, 2008 #77 winter گفت: مکه... کلیک کنید تا باز شود... خب البته اون که جای خود داره......... راستش منم خیلی دلم میخواد ایشالله قسمت همه بشه ، قسمت ماهم بشه.........
winter گفت: مکه... کلیک کنید تا باز شود... خب البته اون که جای خود داره......... راستش منم خیلی دلم میخواد ایشالله قسمت همه بشه ، قسمت ماهم بشه.........
winter عضو جدید Aug 14, 2008 #78 انديشه گفت: خب البته اون که جای خود داره......... راستش منم خیلی دلم میخواد ایشالله قسمت همه بشه ، قسمت ماهم بشه......... کلیک کنید تا باز شود... ایشالله
انديشه گفت: خب البته اون که جای خود داره......... راستش منم خیلی دلم میخواد ایشالله قسمت همه بشه ، قسمت ماهم بشه......... کلیک کنید تا باز شود... ایشالله
N nasim khanom عضو جدید کاربر ممتاز Oct 12, 2008 #86 Niima گفت: كابل ! کلیک کنید تا باز شود... نيما تو كه تا ديروز ميخواستي بر ي دبي...پشيمون شدي؟ ! من مكه
Niima گفت: كابل ! کلیک کنید تا باز شود... نيما تو كه تا ديروز ميخواستي بر ي دبي...پشيمون شدي؟ ! من مكه
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Oct 12, 2008 #87 ولا من تا همین سر میدان خونمون به زور میرم کی بره این همه را رو
آلاهیدا عضو جدید Oct 12, 2008 #90 آنگولا خوش بگذره کامی . منم می رم هند و مصر و یونان بعد هم میآم آنگولا ببینم اوضاع و احوالت با مورچه ها چطوره .
آنگولا خوش بگذره کامی . منم می رم هند و مصر و یونان بعد هم میآم آنگولا ببینم اوضاع و احوالت با مورچه ها چطوره .