*Essi*
اخراجی موقت
ببخشید که باعث ناراحتیه شما میشم
من ناراحتم از اینکه شما چرا همش ناراحتید.

ببخشید که باعث ناراحتیه شما میشم
ممنون دوست عزیز جدی من اگه با شماها درد دل نمیکردم دق میکردممن ناراحتم از اینکه شما چرا همش ناراحتید.![]()
وقتی بدترین خبر به آدم برسه هیچی نمیشه ! آدم قلبش تند میزنه, عرق میکنه, کلی هم آدرنالین ترشح میکنه.
بعد تا چند ما آروم و قرار نداره.
بعد گرد زمان روی اون مساله میشنه و اون رو از ذهن آدم کمرنگ و کمرنگ تر میکنه تا پاک بشه.
شعرهای قشنگی پست میکنیمن اگر اشک به دادم نرسد میمیرم
من اگر گریه به دادم نرسد میمیرم
من اگر یاد تو را یادی نکنم میمیرم
ر![]()
شعرهای قشنگی پست میکنی
خودت اینارو گفتی؟
ممنون گلم
تمام تایپیکو که خوندم متوجه شدم که خیلی اذیت هستی، حالا مشکلت هر چی که هست درک میکنم چون خودم تو مشکل بودم وسختی رو دیدم ،شعر تو اصل تاپیکو خودم گفتم
البته بهتره بگم غمنامه نه شعر کلی ازین غمنامه ها دارم
کاملا میدرکم که میگی وقتی تنهایی و کسیو نداری باهاش حرف بزنی![]()
امیدوارم هر چی به صلاحته همون بشه عزیزم![]()
تمام تایپیکو که خوندم متوجه شدم که خیلی اذیت هستی، حالا مشکلت هر چی که هست درک میکنم چون خودم تو مشکل بودم وسختی رو دیدم ،
باید جریان زندگی رو دست طبیعتش بدیم، تا بیخیال مشکلاتمون بشیم
وفا جون مطمئن باش بعد از این خیلی چیزای بهتری بدست میاریتنهایی خیلی بده خیلی این روزا واقعا گاهی حالم بد میشد که حتی زبونم نچرخیده یه کلمه حرف بزنم با یکی ممنون عزیز
ممنون دوست عزیز شاید همینم به صلاحم باشه و خودم ندونم
اره واقعا ما نمیتونیم ببینیم چیزی که داره اتفاق میوفته خلاف نظر ماست و برا همین عذاب میکشیم
فقط از خدا میخوام آرومم کنه که بتونم کنار بیام
خیلی چیزا رو از دست دادم![]()
وفا جون مطمئن باش بعد از این خیلی چیزای بهتری بدست میاری
گر ایزذ زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری
اره مفهمم طول میکشه منم حدود 2 سال پیش تو یه موقعیتی قرار گرفتم که احساس کردم واقعا دنیام داره به اخر میرسه حدود یه هفته این طوری سر کردم باورت میشه فقط یه هفته بعدش یه طور خیلی خیلی عجیب دنیام زندگیم فکرم همه چیم کلا عوض شد اما اون لحظه خیلی خیلی شیرینه تا اون تلخی رو احساس نمیکردم نمیتونستم شیرینیه واقعیه اون لحظه رو بچشمگمت کردم ولی غافل ازینکه خدا با این بزرگی گم نمیشه
مراقب بودی از دستت نیوفتم
هوامو داری و داشتی همیشه
اره مینا جون تا بتونم باهاش کنار بیام طول میکشه
ممنون عزیزم که جوابمو میدی![]()
نکنه تو هم پشت کنکور موندیگمت کردم ولی غافل ازینکه خدا با این بزرگی گم نمیشه
مراقب بودی از دستت نیوفتم
هوامو داری و داشتی همیشه
اره مینا جون تا بتونم باهاش کنار بیام طول میکشه
ممنون عزیزم که جوابمو میدی![]()
واااااااااااا کنکور که این همه غصه ندارهنکنه تو هم پشت کنکور موندی![]()
اره مفهمم طول میکشه منم حدود 2 سال پیش تو یه موقعیتی قرار گرفتم که احساس کردم واقعا دنیام داره به اخر میرسه حدود یه هفته این طوری سر کردم باورت میشه فقط یه هفته بعدش یه طور خیلی خیلی عجیب دنیام زندگیم فکرم همه چیم کلا عوض شد اما اون لحظه خیلی خیلی شیرینه تا اون تلخی رو احساس نمیکردم نمیتونستم شیرینیه واقعیه اون لحظه رو بچشم![]()
نکنه تو هم پشت کنکور موندی![]()
چه جالب منم اون موقع هر وقت میخندیدم همین شعر و بعدش میخوندممینا جون کاش با یه هفته دو هفته تموم بود الانی که میگم داغونم 7 ماه هست که زندگی ندارم
اگه میخندم از دلخوشی نیست خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است
کارم از گریه گذشته به این میخندم
نه دوست عزیز من 2 تا کنکورو تا الان پشت سر گذاشتم
کاش همه غم و غصه ها فقط واسه درس بود
چه جالب منم اون موقع هر وقت میخندیدم همین شعر و بعدش میخوندم
از ته دل دعا میکنم همه چی به خوبی وخوشی بگذره
گیره میکنم![]()
اگه روز کنکور سردرد میشدی(بخاطر سینوزیت)اگه بخاطر کم کردن ظرفیت ها در امسال با رتبه 4500 منطقه2 قبول نمیشدی(دانشگاه خوب)غصه دارهواااااااااااا کنکور که این همه غصه نداره
اگه روز کنکور سردرد میشدی(بخاطر سینوزیت)اگه بخاطر کم کردن ظرفیت ها در امسال با رتبه 4500 منطقه2 قبول نمیشدی(دانشگاه خوب)غصه داره![]()
به کله دبیر زبان اول دبیرستان من و کاریکاتورش نگاه کن غمت کم بشه![]()