اگه بخوای واسه نفر قبلیت غذا بپزی چی درست میکنی؟!

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید:)
سوره اصفهانیا

AMIR832

عضو جدید
· [FONT=&quot]شمع [/FONT][FONT=&quot][/FONT]

· [FONT=&quot]مردی در بستر مرگ افتاده بود. همسرش را فراخواند تا نزدش بیاید و به او گفت: «دیگر زمان وداع ابدی من و تو فرارسیده است؛ پس بیا و برای آخرین بار به من مهر و وفاداری خود را ثابت کن[/FONT][FONT=&quot]...

چراکه در مسلک ما گفته شده مرد متاهل هنگام گذر از دروازه بهشت باید سوگند بخورد که تمام عمر کنار زنی والا زندگی کرده است. در کشوی میز من شمعی قرمز هست، این شمع متبرک است و آن را از کشیشی گرفته‌ام و برای همین ارزشی بسیار دارد. سوگند بخور تا زمانی که این شمع وجود دارد دوباره ازدواج نکنی.»

زن سوگند خورد و مرد مُرد. در مراسم تشییع جنازه مرد، زن بالای قبر ایستاده بود و پذیرای تسلیت اقوام بود و شمع قرمز روشنی در دست داشت و تا تمام شدن آن بالای سر قبر ایستاد![/FONT]

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
· شمع

· مردی در بستر مرگ افتاده بود. همسرش را فراخواند تا نزدش بیاید و به او گفت: «دیگر زمان وداع ابدی من و تو فرارسیده است؛ پس بیا و برای آخرین بار به من مهر و وفاداری خود را ثابت کن...

چراکه در مسلک ما گفته شده مرد متاهل هنگام گذر از دروازه بهشت باید سوگند بخورد که تمام عمر کنار زنی والا زندگی کرده است. در کشوی میز من شمعی قرمز هست، این شمع متبرک است و آن را از کشیشی گرفته‌ام و برای همین ارزشی بسیار دارد. سوگند بخور تا زمانی که این شمع وجود دارد دوباره ازدواج نکنی.»

زن سوگند خورد و مرد مُرد. در مراسم تشییع جنازه مرد، زن بالای قبر ایستاده بود و پذیرای تسلیت اقوام بود و شمع قرمز روشنی در دست داشت و تا تمام شدن آن بالای سر قبر ایستاد!

شما به نفر قبلیتون شمع میدین؟ :D

AMIR832

عضو جدید
[FONT=&quot]دخترجواني از مکزيک براي يک مأموريت اداري چندماهه به آرژانتين منتقل شد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]پس از دوماه، نامه اي از نامزد مکزيکي خود دريافت مي کند به اين مضمون[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]لوراي عزيز، متأسفانه ديگر نمي توانم به اين رابطه از راه دور ادامه بدهم و بايد بگويم که دراين مدت ده بار به توخيانت کرده ام !!! ومي دانم که نه تو و نه من شايسته اين وضع نيستيم. من را ببخش و عکسي که به تو داده بودم برايم پس بفرست[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]باعشق : روبرت[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]دخترجوان رنجيـده خاطرازرفتارمرد، ازهمه همکاران ودوستانش مي خواهدکه عکسي ازنامزد، برادر، پسرعمو، پسردايي[/FONT][FONT=&quot] ... [/FONT][FONT=&quot]خودشان به اوقرض بدهند وهمه آن عکس ها راکه کلی بودند باعکس روبرت، نامزد بي وفايش، دريک پاکت گذاشته وهمراه با يادداشتي برايش پست مي کند، به اين مضمون[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]روبرت عزيز، مراببخش، اما هر چه فکر کردم قيافه تو را به ياد نياوردم، لطفاً عکس خودت راازميان عکسهاي توي پاکت جداکن وبقيه رابه من برگردان[/FONT]

AMIR832

عضو جدید
[FONT=&quot]عشق همیشگی است و این ما هستیم كه ناپایداریم عشق متعهد است و مردم عهد شكن عشق همیشه قابل اعتماد است اما مردم همیشه نیستند. لئوبوسكالیا[/FONT]

بالا