مرغ و آلو اسفناج
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Apr 10, 2025 #2,073 فدات بشم، تو چی دوست داری همونو برات درست کنم؟
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 10, 2025 #2,074 eterno گفت: فدات بشم، تو چی دوست داری همونو برات درست کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... ای جان من عشق کتلتم فدات عزیزم
eterno گفت: فدات بشم، تو چی دوست داری همونو برات درست کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... ای جان من عشق کتلتم فدات عزیزم
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Apr 10, 2025 #2,075 وای منم دوست دارم. کتلت با سبزی خوردن مخصوصا اگه توی سبزی حتما ریحون باشه، اصلا عشقِ دنیا رو میکنم باهاش یه کتلت برات درست کنم، دوتایی بزنیم بر بدن
وای منم دوست دارم. کتلت با سبزی خوردن مخصوصا اگه توی سبزی حتما ریحون باشه، اصلا عشقِ دنیا رو میکنم باهاش یه کتلت برات درست کنم، دوتایی بزنیم بر بدن
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Apr 10, 2025 #2,077 یه مدل سالاد رژیمی که توی این دوران ناهارم حساب میشه. کاهو، خیار، گوجه، زیره، گردو خورد شده و تخم مرغ پخته ی رنده شده، به جای تخم مرغ گاهی مرغ ریش ریش شده هم میریزم. نمک و روغن زیتون هم چاشنی سالاده.
یه مدل سالاد رژیمی که توی این دوران ناهارم حساب میشه. کاهو، خیار، گوجه، زیره، گردو خورد شده و تخم مرغ پخته ی رنده شده، به جای تخم مرغ گاهی مرغ ریش ریش شده هم میریزم. نمک و روغن زیتون هم چاشنی سالاده.
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Apr 12, 2025 #2,089 واقعا حوصله غذا پختن ندارم
!austenite کاربر حرفه ای Apr 12, 2025 #2,090 eterno گفت: واقعا حوصله غذا پختن ندارم کلیک کنید تا باز شود... به ما که رسید آسمون تپید خورشت کرفس
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Apr 12, 2025 #2,091 یعنی انقدر که الان حوصله غذا پختن ندارم،حتی نمیتونم فکر کنم که چی میتونم درست کنم
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Apr 12, 2025 #2,093 دستت درد نکنه، پس بیشتر بپز که خودت گرسنه نمونی
!austenite کاربر حرفه ای Apr 12, 2025 #2,095 Aghrab Khatoon گفت: کباب چنجه کلیک کنید تا باز شود... کباب برگ
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Apr 12, 2025 #2,096 !austenite گفت: کباب برگ کلیک کنید تا باز شود... یعنی چون من حوصله غذا پختن ندارم برام آبدوغ خیار درست میکنی، بعد برای عقرب بانو کباب برگ؟ . نون و پیاز
!austenite گفت: کباب برگ کلیک کنید تا باز شود... یعنی چون من حوصله غذا پختن ندارم برام آبدوغ خیار درست میکنی، بعد برای عقرب بانو کباب برگ؟ . نون و پیاز