دخترم هم بدش میاد میگه حوله خوردن ندارهیعنی منتفرم ازش
.
ته چین مرغ و بادمجون
دقیقا دخترت درست ترین تعبیر رو داشت، تا حالا ازین زاویه بهش نگاه نکرده بودم، ازش تشکر کن بابت این جهان بینی که بهم داددخترم هم بدش میاد میگه حوله خوردن نداره
خورشت کرفس
دقیقا دخترت درست ترین تعبیر رو داشت، تا حالا ازین زاویه بهش نگاه نکرده بودم، ازش تشکر کن بابت این جهان بینی که بهم داد
.
بشینیم با هم یه آش دوغ با سیرداغ و پیاز داغ و نعناداغ فراوون بزنیم بر بدن![]()
داوود پاشا رو تا حالا نشنیده بودم، سرچ کردم دیدم همون روشیه که ما مرغ و گوشتمون رو درست میکنیم، فقط نمیدونستیم که یه اسم ترکی هم داره
حتما میگم بهش بعدش هم میگه ببین همه این نظرو دارن
به به به این آش دلم خواست
داوود پاشا
خیلی خوشمزس من گاهی درست میکنمداوود پاشا رو تا حالا نشنیده بودم، سرچ کردم دیدم همون روشیه که ما مرغ و گوشتمون رو درست میکنیم، فقط نمیدونستیم که یه اسم ترکی هم داره
.
عدس پلو با گوشت قلقلی
این روش پخت، در واقع روش سنتی و مجلسی پخت مرغ توی منطقه ماست.خیلی خوشمزس من گاهی درست میکنم
سالاد ماکارونی
ممنونم، نه تنها اونا هنوز کامل خوب نشدن که پسرم و مادرشوهرم هم بهشون اضافه شدن و گیر افتادم این وسطسلام خانم مهندس
خوش اومدین
خوشحالم تشریف آوردین
انشاله سال خوبی داشته باشین
همسر و پدرشوهرتونم خوب شده باشن
خورش کرفس
انشاله به زودی همشون خوب خوب میشنممنونم، نه تنها اونا هنوز کامل خوب نشدن که پسرم و مادرشوهرم هم بهشون اضافه شدن و گیر افتادم این وسط
.
خوراک لوبیا
اتفاقا میگم کاش من مریض بشم تا فقط دراز بکشم و بقیه ازم پذیرایی کنند، والله خسته شدم از مریض داریانشاله به زودی همشون خوب خوب میشن
مواظب خودتون باشین که شما دیگه درگیر نشین
کباب ترکی
شما که قبل اونا مریض شدی و سه هفته خوابیدیاتفاقا میگم کاش من مریض بشم تا فقط دراز بکشم و بقیه ازم پذیرایی کنند، والله خسته شدم از مریض داری
باز پسرم طفلی ازشون بهتره، شوهرم و پدر و مادرش خیلی بد مریضن، مریض که میشن بدنشون کامل افت میکنه و میفتن
.
دنده کباب
وا، من کِی مریض شدم؟شما که قبل اونا مریض شدی و سه هفته خوابیدی
میدونی ممکنه این ویروس را خودتون به اونا منتقل کرده باشی؟
کامل خوب نشدی و ویروس به شکل ضعیف در بدنتون بوده و بعد به اونا انتقال داده شده
جیگر پلو
2 ماه گذشت؟وا، من کِی مریض شدم؟
اون مریضیم برای دو ماه قبل بود که اتفاقا بعدش شوهرم و پسرم هم مریض شدن.
.
نون پنیر![]()
دیگه علیرضا مهمون ویژس یکمی ریخت و پاش لازمهاینجور ولخرجی نکنی بهار جون
یاد اون جوک افتادم که یه آقا و خانومی با موتور از کنار یه کبابی دور میدون رد میشدن، خانومه گفت وای چه بوی کبابی، شوهره گفت جهنم و ضرر، یه دور دیگه هم به خاطرت میزدم
.
یه املت مشتی و تپل، کنارش سبزی خوردن و دوغ محلی و نون سنگگ داغ![]()