My Love
یکی از بچه ها عضو جدید کاربر ممتاز May 4, 2014 #33 pearlaa گفت: خول و چل کلیک کنید تا باز شود... چه اسم با مسمایی .چون فقط خول و چلا ازدواج میکنن
BISEI کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 4, 2014 #34 یکی از بچه ها گفت: چه اسم با مسمایی .چون فقط خول و چلا ازدواج میکنن کلیک کنید تا باز شود... دقیقا ب همین دلیل این اسمو میذارم
یکی از بچه ها گفت: چه اسم با مسمایی .چون فقط خول و چلا ازدواج میکنن کلیک کنید تا باز شود... دقیقا ب همین دلیل این اسمو میذارم
یکی از بچه ها عضو جدید کاربر ممتاز May 4, 2014 #35 pearlaa گفت: دقیقا ب همین دلیل این اسمو میذارم کلیک کنید تا باز شود... دلیل قانع کننده ای هستش خخخخخخخخخ
pearlaa گفت: دقیقا ب همین دلیل این اسمو میذارم کلیک کنید تا باز شود... دلیل قانع کننده ای هستش خخخخخخخخخ
saba27 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز May 4, 2014 #36 عشقم یا اسمش بعلاوه جون مثلا اگه اسمش محمد بود میزنم محمد جونم
saba27 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز May 4, 2014 #37 *Navid گفت: این سوال از کجا به ذهنت رسید ، خلاق ! کسی که حاضر نمیشه همسر من بشه.ولی حالا اگه مثلا نامزد کردیم اسمشو میذارم عسلم ، بعد از نامزدی اسمشو میذارم خانم خونه سه ماه بعد ازدواج شمارشو میذارم تو لیست سیاه کلیک کنید تا باز شود... جالب بود
*Navid گفت: این سوال از کجا به ذهنت رسید ، خلاق ! کسی که حاضر نمیشه همسر من بشه.ولی حالا اگه مثلا نامزد کردیم اسمشو میذارم عسلم ، بعد از نامزدی اسمشو میذارم خانم خونه سه ماه بعد ازدواج شمارشو میذارم تو لیست سیاه کلیک کنید تا باز شود... جالب بود
جاست شادی:-) اخراجی موقت کاربر ممتاز Sep 1, 2014 #42 جاست شادی:-) گفت: میزارم : نوکرتم گوشی رو بردار!!!!! کلیک کنید تا باز شود... من ک قبلا گفتم چرا می پرسین
جاست شادی:-) گفت: میزارم : نوکرتم گوشی رو بردار!!!!! کلیک کنید تا باز شود... من ک قبلا گفتم چرا می پرسین