elahe n
عضو جدید
با نظرتون موافقمواقعا مطلب از این بهتر پیدا نکردین که این خزعبلات رو گذاشتین ؟؟؟؟؟
بهتر نیست دنبال مطالب مفیدتری باشین برا تاپیک زدن و وقت بقیه رو با این اراجیف احمقانه نگیرین![]()

با نظرتون موافقمواقعا مطلب از این بهتر پیدا نکردین که این خزعبلات رو گذاشتین ؟؟؟؟؟
بهتر نیست دنبال مطالب مفیدتری باشین برا تاپیک زدن و وقت بقیه رو با این اراجیف احمقانه نگیرین![]()
اولا بگم که این مطلب از من نیست و خوشم اومد از مطلب و اینجا میزارمش
لطفا ارزشی نباشید, لطفا
صحنه ای را تصور کنید که فردی روبروی شما بایستد و با اطمینان کامل بگوید که انیشتن انسان احمقی بوده است. عکس العمل شما نسبت به این اظهار نظر چگونه است؟ یا فردی را تصور کنید که به شما بگوید موتزارت (آهنگ ساز) انسان کودنی بوده است! احمتلا عکس العمل 90% از ما خندیدن به این اینگونه اظهار نظر هاست. اگر کسی در روی من بگوید که گلستان سعدی کتاب مزخرفیست، من این جمله را یا به شوخی می گیرم و یا گوینده را احمق تصور می کنم. چرا؟ چون انیشتن، موتزارت و سعدی با تکیه بر آثاری که از خود بجای گذاشته اند، شخصیت و هوش خود را ثابت کرده اند تا حدی که حتی نیازی به دفاع کردن از شخصیت های این چنینی نیست و یا بسیار آسان است. حال اگر همین سناریو در مورد شخصیت های مذهبی همچون پاپ و یا محمد اتفاق بیافتد چه؟ اگر اکسی در روی شما بگوید که قرآن کتاب مزخرفیست چه عکس العملی نشان می دهید؟
اگر خطاب به یک بسیجی بگویید که محمد انسان احمقی بوده است و یا قرآن کتاب مزخرفیست، احتمال بسیار کمی وجود دارد که وی فقط به شما بخندد و یا اینکه یک کاغذ و قلم بیاورد تا خلاف گفتیتان را به شما ثابت کند. همانطور که اخیرا عکس العمل مسلمانان را در راستای قرآن سوزی در جهان مشاهده کردیم. به راستی چرا اینگونه است؟ آیا دلیل این تفاوت، میان ذات شخصیت و آثار به جا مانده نیست؟
آیا تا به حال شنیده اید که فیزیک دانان فلان کشوری به خاطر اهانت به فیزیک کوانتوم در جایی تجمع کنند، پرچم آتش بزنند و یا با بمب به مسجد ها حمله کنند؟ خیر، چرا که دانشمندان همواره سرشان به آزمایش و تحقیق در آزمایشگاه هایشان گرم است و وقت راهپیمائی ندارند. در حالی که دین همواره در طول تاریخ به انسان ها امید زندگی ابدی و سعادت بعد از مرگ می دهد و عمل را ناقص می داند، علم همواره در تلاش برای راحت تر کردن زندگی انسان در “این دنیا” و خدمت به بشریت بوده است.
اگر به پیامبرانتان و کتاب هایشان ایمان و اعتماد دارید، آن ها را قهرمانان بی نقص و فرستاده خدا می دانید، پس چرا هنگامی که اشخاص به درست یا غلط به آن ها توهین می کنند، واکنشی سرشار از نفرت و خشونت دارید ؟ آیا به مقام و درجه آن ها شک دارید و یا اینکه دفاع کردن از اعمال و رفتار آن ها به علت وجود اسناد تاریخی کمی مشکل است؟ بهتر نبود پیغمبری که برای نجات بشریت از طرف خدا آمده بود، با علم و بشارت بی نهایت جلوی آلت خود را اندکی بگیرد و یا اینکه حداقل دامنه ............ خود را کوچک تر کند تا امروز دشمنانش این چنین سرگذشت وی را به تمسخر نگیرند؟
اگر مقدسات شما آنقدر ها که شما می گویید عاری از اشتباه بودند، در مقابل توهین به آن ها این گونه عکس العمل نشان نمی دادید! حشت الاسلام تربیت می کنید که گفته پیغمبرانتان را جوری ترجمه کنند که کمترین بار حماقت را بدوش بکشد و بر نادانی آن ها سر پوش بگذارند. هزار سال دیگر از امروز شاهنامه ها و گلستان ها با ارزش و قابل فهم خواهند بود و نیازی به نغییر و تقسیر و ماست مالی در آن ها نیست.
من شما را به کفر دعوت می کنم تا زندگی آسوده اید داشته باشید. کافر باشید که همواره تشنه به خون دشمنان مقدساتتان نباشید که همانا هیچ مقدسی بدون ریخته شدن خون، مقدس نشده است پس همواره هر مقدسی دشمنان ابدی خود را خواهد داشت. من شما را به کفر دعوت می کنم تا شادی و لبخند زدن برایتان جرم نباشد، تا حمام رفتن برایتان عذاب آور نباشد. در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.
والسلام علیکم و رحمت الله و >>>>>>
اصل مثالتون ایراد داره ...شما میگید به خاطر هوس در صورتی که من این فرض رو در مورد پیامبر به هیچ عنوان قبول ندارم پس قیاستون غلطه!(اگر غیر از این فک میکنید ازدواجهایی که از روی هوس بوده مثال بزنین)یک مثال میزنم .200 سال پیش یک انسان را فرض کن که 2 تا زن داشته باشه و همش به خاطر هوسش اینکار را کرده باشه.
بعدا شما بیایید بگید که شرایط 200 سال پیش اینطوری بود و فلان و اینها.دلیل نمیشه که پیشبینی شما درست باشه.
توجه کن ما داریم در مورد محمد پیامبر مقدس صحبت میکنیم.
شرایط فرهنگی اون موقع اعراب هم زنده بگور کردن دختران بود.چطور زنده بگور کردن دختران و مشروب خوردن از بین رفت.ولی چیزی مثل برده داری و تعدد زوجان باقی موند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک مثال به شما میزنم.شما زن یک نفر بشید .اون فرد 40 تا زن داشته باشه و حتی ایه هم طرف رو بکنه که حتی یک شب ها پیش شما نباشه.واقعا این ظلمی که به این زن میشه با زن 1400 سال پیش فرق داره؟؟؟؟؟
دیگه زن همون هست دیگه.زن که تغییر نکرد تو این 1400 سال.
شما کافی هست خودا را بزاری جای یکی از زنهای محمد که در سنین بسیار بسیار کمی بدون هیچ علم ودانش توسط پدرشون همسر یک انسان بشند که 40 تا زن داره.
ایا به این زن که شوهرش حتی حکم از خدا داره که اختیار داری عدالت را رعایت نکنی.ایا به اون فرد ظلم نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگر شما همینطوری به من بگی که فلان و چیز هایی که نوشتی.
بنده ناراحت میشم.و اصلا حرکت شما را انسانی نمیدونم..
یک مثال میزنم.
مثلا شما پست بدید که سکولار انسان هوسرانی هست.
و هیچ دلیلی هم نداری.
اون وقت جای شکایت داره.
ولی وقتی شما بیاید یک پست از من بیارید و یا یک دلیل بیارید که بنده مثلا د فلان پست حرفی زدم که نشان از هوسرانی من داره.
شاید بنده در اون پست اون منظور را نداشتم و شما اشتباه کرده باشی.
ولی بنده نمیتونم به شما شکایت کنم.و به شما فحش بدم و به شما بگم سیب زمینی.
بنده باید با شما بحث منطقی بکنم و دلایلی برای رد ادعای شما بیارم.
حالا ممکن هست شما حرف من را قبول بکنید و یا نکنید.
اگر هم دلایل من را قبول نکردید.بنده نمیتونم به شما اعتراض کنم که چون من دلایلی اوردم برای شما.شما باید اون دلایل من را قبول کنید.درسته؟؟؟؟؟؟؟
شما باز هم میتونید به من تهمت هوسرانی بزنید .چون دلایلی برای خودتون دارید.
نه نمي خندم.
اما به خودم اجازه نميدم كه بكشمت. حق زندگي رو ازت بگيرم.انگ كافر بودن بهت بزنم و اون موقع خون و مال و حتي ناموستو حلال كنم . ناراحتي و خشمم بايد كنترل شده باشه.
اسلام برای همه دورانهاست، بله، یعنی شما مشکل رو از خدا میدونید؟مگه ما نمیگیم اسلام برای همه ی دوران هاست. یعنی خدا نمیدونسته 1400 بعد که این عمل ناپسند محسوب میشه ممکنه به اسلام ضربه بزنه.؟
ببینید من خودم آدم معتقدی ام. برعکس سکولار عزیز که میگه بی دینه من خیلی هم دینم رو قبول دارم ولی این حق منه که سوالاتی در مورد دینم بپرسم. ما معتقدیم خدا به همه چیز آگاهه . پس می دونسته که الان ممکنه سر این موضوع مشکلاتی پیش بیاد.
تازه گفتم که من مسلمان به درک. یه زن مسیحی اگه به دین اسلام علاقه مند شد و خواست مسلمون بشه اگه همچین چیزی رو در مورد اسلام بشنوه آیا باز هم مسلمون میشه؟؟؟
شما چرا سیب رمینی بودن رو به خودت گرفی danielo جان؟ولی بنده نمیتونم به شما شکایت کنم.و به شما فحش بدم و به شما بگم سیب زمینی.
فکر کردم و دیدم درست یا غلط اعتقادی وجود داره که افراد با خوندن این مطالب دچار خشم میشنوند.و باعث ناراحتی اون افراد میشه.
حالا با اینکه ناراحت شدنشون درست هست یا غلط اصلا کاری ندارم.
ولی چرا باید باعث نارحتی گروهی از افراد شد..
و به این نتیجه رسیدم که اگر انتقادی دارم یا ادعایی مطرح میکنم.جملات را طوری انتخاب کنم کنم که توهین تلقی نشه.
از همین جا از تمام افرادی که باعث ناراحتی ان ها شدم.معذرت میخوام.
اسلام برای همه دورانهاست، بله، یعنی شما مشکل رو از خدا میدونید؟
اگر به دانایی خدا معتقدید مطمئن باشید خدا میدونسته 1400 سال بعد چه کسی چه حرفی میزنه. پس اگر خدا می دونسته و جلوش رو نگرفته، دلیل بر اینه که حرف های الآن ما، اعتباری نداره نزد خدا....
شما میگید الآن به اسلام داره ضربه میزنه این موضوع، ولی خدایی که میدونسته 1400 سال بعد چی میگن جلوی اون کارو نگرفته، پس یعنی از نظر خدا این باعث ضربه زدن به اسلام نمیشده، ولی از نظر شما داره میشه، خوب حالا شما بهتر میدونید یا خدا؟
ضمن اینکه عرض کردم خدمتتون، پدر بزرگ من و همین چند نسل قبل ما هم همینجوری بودن، این یک ضد ارزش نبوده، هر عملی رو باید در موقعیت زمانی و فرهنگی خودش سنجید. مثلاً شما الآن مانتویی هستید و هیچ مشکلی نداره، مثلاً اگر 30 سال دیگه مانتویی بودن بشه ضد ارزش و پوششی قبیح بدونن اون رو، شما به افراد حق میدید که شما رو محکوم کنند به خاطر مانتویی بودن؟
به نظر من انیشتین یک احمق تمام عیار بود.اولا بگم که این مطلب از من نیست و خوشم اومد از مطلب و اینجا میزارمش
صحنه ای را تصور کنید که فردی روبروی شما بایستد و با اطمینان کامل بگوید که انیشتن انسان احمقی بوده است. عکس العمل شما نسبت به این اظهار نظر چگونه است؟ یا فردی را تصور کنید که به شما بگوید موتزارت (آهنگ ساز) انسان کودنی بوده است! احمتلا عکس العمل 90% از ما خندیدن به این اینگونه اظهار نظر هاست. اگر کسی در روی من بگوید که گلستان سعدی کتاب مزخرفیست، من این جمله را یا به شوخی می گیرم و یا گوینده را احمق تصور می کنم. چرا؟ چون انیشتن، موتزارت و سعدی با تکیه بر آثاری که از خود بجای گذاشته اند، شخصیت و هوش خود را ثابت کرده اند تا حدی که حتی نیازی به دفاع کردن از شخصیت های این چنینی نیست و یا بسیار آسان است. حال اگر همین سناریو در مورد شخصیت های مذهبی همچون پاپ و یا محمد اتفاق بیافتد چه؟ اگر اکسی در روی شما بگوید که قرآن کتاب مزخرفیست چه عکس العملی نشان می دهید؟
اگر خطاب به یک بسیجی بگویید که محمد انسان احمقی بوده است و یا قرآن کتاب مزخرفیست، احتمال بسیار کمی وجود دارد که وی فقط به شما بخندد و یا اینکه یک کاغذ و قلم بیاورد تا خلاف گفتیتان را به شما ثابت کند. همانطور که اخیرا عکس العمل مسلمانان را در راستای قرآن سوزی در جهان مشاهده کردیم. به راستی چرا اینگونه است؟ آیا دلیل این تفاوت، میان ذات شخصیت و آثار به جا مانده نیست؟
آیا تا به حال شنیده اید که فیزیک دانان فلان کشوری به خاطر اهانت به فیزیک کوانتوم در جایی تجمع کنند، پرچم آتش بزنند و یا با بمب به مسجد ها حمله کنند؟ خیر، چرا که دانشمندان همواره سرشان به آزمایش و تحقیق در آزمایشگاه هایشان گرم است و وقت راهپیمائی ندارند. در حالی که دین همواره در طول تاریخ به انسان ها امید زندگی ابدی و سعادت بعد از مرگ می دهد و عمل را ناقص می داند، علم همواره در تلاش برای راحت تر کردن زندگی انسان در “این دنیا” و خدمت به بشریت بوده است.
اگر به پیامبرانتان و کتاب هایشان ایمان و اعتماد دارید، آن ها را قهرمانان بی نقص و فرستاده خدا می دانید، پس چرا هنگامی که اشخاص به درست یا غلط به آن ها توهین می کنند، واکنشی سرشار از نفرت و خشونت دارید ؟ آیا به مقام و درجه آن ها شک دارید و یا اینکه دفاع کردن از اعمال و رفتار آن ها به علت وجود اسناد تاریخی کمی مشکل است؟ بهتر نبود پیغمبری که برای نجات بشریت از طرف خدا آمده بود، با علم و بشارت بی نهایت جلوی آلت خود را اندکی بگیرد و یا اینکه حداقل دامنه ............ خود را کوچک تر کند تا امروز دشمنانش این چنین سرگذشت وی را به تمسخر نگیرند؟
اگر مقدسات شما آنقدر ها که شما می گویید عاری از اشتباه بودند، در مقابل توهین به آن ها این گونه عکس العمل نشان نمی دادید! حشت الاسلام تربیت می کنید که گفته پیغمبرانتان را جوری ترجمه کنند که کمترین بار حماقت را بدوش بکشد و بر نادانی آن ها سر پوش بگذارند. هزار سال دیگر از امروز شاهنامه ها و گلستان ها با ارزش و قابل فهم خواهند بود و نیازی به نغییر و تقسیر و ماست مالی در آن ها نیست.
من شما را به کفر دعوت می کنم تا زندگی آسوده اید داشته باشید. کافر باشید که همواره تشنه به خون دشمنان مقدساتتان نباشید که همانا هیچ مقدسی بدون ریخته شدن خون، مقدس نشده است پس همواره هر مقدسی دشمنان ابدی خود را خواهد داشت. من شما را به کفر دعوت می کنم تا شادی و لبخند زدن برایتان جرم نباشد، تا حمام رفتن برایتان عذاب آور نباشد. در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.
والسلام علیکم و رحمت الله و >>>>>>
مشخص شد که از خودتون هیچی ندارید ! و متاسفانه تا به حال از عقلتون استفاده نکردید ! و هر کس هرچیزی رو که میگه، شما بدون اینکه ذره ای فکر کنید که درست هست یا نه ، اون رو قبول میکنید و یکی از مدافعین نظریه میشد چه نظریه ی هوشمندانه و چه احمقانه !!!
که این نظریه متاسفانه نظریه ی، لاییک ها ، بهاییون و ... هست که شما به خوبی و نیکی ازش یاد میکنید . به قول اون دوستمون واستون تاسفم می خورم
البته شما مطمئناً با این صحبت ها موافقید که در انجمن گذاشتید دیگه
که تاسفم هم بی فایده اس
امیدوارم که ذره ای فکر کنیم !! فقط ذره ای !!!!!!!
ای کاش.....
تاسف بیشتر برای مدیران خوابیده و به خواب زده ی این انجمن که فقط اسم مهندسین رو یدک میکشه و سخنی از مهندسی فکر کردن درش نیست !!! و این مکان ، به خاطر مدیریت بسیار ضعیف این عزیزان، این مکان، به محیطی برای ترویج بهاییت و لاییکی مبدل شده
من پیشنهاد میکنم بهتره اسم فروم رو عوض کنید و بگذارید،
انجمن عزیزان ( پیرامون ترویج لاییک و بهاییت )
لطفا ارزشی نباشید, لطفا
[من شما را به کفر دعوت می کنم تا زندگی آسوده اید داشته باشید. کافر باشید که همواره تشنه به خون دشمنان مقدساتتان نباشید که همانا هیچ مقدسی بدون ریخته شدن خون، مقدس نشده است پس همواره هر مقدسی دشمنان ابدی خود را خواهد داشت. من شما را به کفر دعوت می کنم تا شادی و لبخند زدن برایتان جرم نباشد، تا حمام رفتن برایتان عذاب آور نباشد. در این دنیا عیش و همخوابگی کنید که وقتی در حضور پروردگار خویش حاضر گشتید، اسرار هستی را بطلبید و نه دختر بچگان باکره را.
والسلام علیکم و رحمت الله و >>>>>> [/COLOR]