دل من شکستنی نیست.:D
narges_F عضو جدید کاربر ممتاز Nov 9, 2012 #212 Mute گفت: دل من شکستنی نیست. کلیک کنید تا باز شود... دلش شکستنی نیست پس دل منم نمی شکنه خب.........
sahar29 عضو جدید Nov 9, 2012 #213 nargas گفت: دلش شکستنی نیست پس دل منم نمی شکنه خب......... کلیک کنید تا باز شود... معمولا ناراحت نمیشم اگرم شدم میزنمش
nargas گفت: دلش شکستنی نیست پس دل منم نمی شکنه خب......... کلیک کنید تا باز شود... معمولا ناراحت نمیشم اگرم شدم میزنمش
ernikaa عضو جدید Nov 10, 2012 #214 sahar29 گفت: معمولا ناراحت نمیشم اگرم شدم میزنمش کلیک کنید تا باز شود... دل من هر چند دفعه یه بار می شکنه.عادت کردم البه این قرار نمیشه ببخشمش
sahar29 گفت: معمولا ناراحت نمیشم اگرم شدم میزنمش کلیک کنید تا باز شود... دل من هر چند دفعه یه بار می شکنه.عادت کردم البه این قرار نمیشه ببخشمش
h@med_1 عضو جدید کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #215 ernikaa گفت: دل من هر چند دفعه یه بار می شکنه.عادت کردم البه این قرار نمیشه ببخشمش کلیک کنید تا باز شود... خیلی به سختی دلم میشکنه.... یا اصلا بگم نمیشکنه...
ernikaa گفت: دل من هر چند دفعه یه بار می شکنه.عادت کردم البه این قرار نمیشه ببخشمش کلیک کنید تا باز شود... خیلی به سختی دلم میشکنه.... یا اصلا بگم نمیشکنه...
ernikaa عضو جدید Nov 10, 2012 #216 h@med_1 گفت: خیلی به سختی دلم میشکنه.... یا اصلا بگم نمیشکنه... کلیک کنید تا باز شود... دل من خیلی نازکه.دست خودم نیست،زود میشکنه.
h@med_1 گفت: خیلی به سختی دلم میشکنه.... یا اصلا بگم نمیشکنه... کلیک کنید تا باز شود... دل من خیلی نازکه.دست خودم نیست،زود میشکنه.
ernikaa عضو جدید Nov 10, 2012 #217 h@med_1 گفت: خیلی به سختی دلم میشکنه.... یا اصلا بگم نمیشکنه... کلیک کنید تا باز شود... خوشبحالت.
ss14 عضو جدید Nov 10, 2012 #219 glosi گفت: لهش میکنم کلیک کنید تا باز شود... دیگه تویه دلم جایی نداره
glosi کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #220 ss14 گفت: دیگه تویه دلم جایی نداره کلیک کنید تا باز شود... ببخشید دیگه