اگر ما در کربلا بودیم چه میکردیم؟!؟!؟!

كربلايي حسام

اخراجی موقت
سلام علیکم

با حسین از یا حسین یک نقطه کم دارد ولی یا حسین گفتن کجا و با حسین بودن کجا !؟

------------------------------

خیلی وقته که این جمله ذهن من رو درگیر خودش کرده ... وقتی فکر می کنم می بینم که مای نوعی در زمان حاضر شعار زیاد میدی ! خوب هم شعار میدیم... اما چقدر به شعارهایی که میدیم عمل میکنیم...!؟ اصلا وقتی که زمانش برسه چقدر پای شعارهامون می ایستیم...!؟ به قول معروف آیا اصلا مرد عمل هستیم!؟

اما سوال آخر ........... اگر ما در کربلا بودیم ؟!!؟؟

راستی یه چیز دیگه : خیلی ها میگن که کاش در کربلا بودیم تا اما تنها نبود ....! اما حالا چی !؟ حالا که ما نبودیم و نیستیم... در زمان خودمون همین الان اگه اتفاقی بیفته اگر ... آیا ما در گروه حق قرار میگیرم یا گروه باطل...!؟

و ..........................
اگر ما در کربلا بودیم ؟!!؟؟

التماس دعا
یا علی

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاش حق و باطل از هم تفكيك مي شدن
چون در زمان امام حسين (ع) هم سپاهيان يزيد فكر ميكردن برحقن
ولي مهم اينه كه ما اين اشتباه رو نكنيم
در اون زمان هم يزيد خودشو خليفه مسلمين معرفي ميكرد
كاش حداقل از تاريخ درس ميگرفتيم
واقعا" كه چه شباهتهايي در تاريخ وجود داره

zahra az iran

کاربر بیش فعال
سوال خیلی سختیه // اون زمان خفقان زیادی بوده //اگر اونجا بودیم امتحان خیلی سختی رو باید پس می دادیم

13654242

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه شامی ها در خفقان اطلاعاتی به سر میبردند ولی لشگر کوفه میدونست داره چیکار میکنه . هرچند امام حسین تو کربلا اتمام حجت کرد ....همه چیز مشخص بود ولی این جمله امام حسین یکی از دلائل رو نشون میده ..الناس عبید الدنیا...بنده دنیا بشی سر حسین رو راحت میبری....تازه هلهله هم میکنی ....پس مواضب باشیم ..

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

اگر ما (یعنی اکثر مردم ایران) در کربلا بودیم امام حسین رو به دلیل تشویش اذهان عمومی و حرکت های معاندانه اول مینداختیم زندان بعدشم به احتمال خیلی زیاد یا شکنجه می کردیم یا اعدام.
داستان مردم ایران اینه: "معما چو حل گشت آسان شود" چون الان همه می دونیم که امام حسین حق بوده ازش طرفداری می کنیم. تشخیص حق خیلی سخته.

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر ما (یعنی اکثر مردم ایران) در کربلا بودیم امام حسین رو به دلیل تشویش اذهان عمومی و حرکت های معاندانه اول مینداختیم زندان بعدشم به احتمال خیلی زیاد یا شکنجه می کردیم یا اعدام.
داستان مردم ایران اینه: "معما چو حل گشت آسان شود" چون الان همه می دونیم که امام حسین حق بوده ازش طرفداری می کنیم. تشخیص حق خیلی سخته.

سلام
درست است که تشخیص حق، گاهی بسیار مشکل است...
مثل امروز ما.

اما گاهی سکوت عواقب بدتری دارد!

خیلی ها سکوت کردند و با حسین (ع) همراه نشدند. این ها هم زیانکارند...

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
این از جمله سوال هایی هست که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده و هیچ وقتم نتونستم بهش جواب قطعی بدم......

آیا اگه ما اون موقع بودیم طرف امام حسین میرفتیم یا در مقابل امام حسین می ایستادیم؟؟؟
حق یا باطل؟؟؟
اصلا می تونستیم حق رو از باطل تشخیص بدیم؟؟؟
مگه امام حسین برای چی قیام کرد؟؟؟
جز اینکه برای احیای دین بود؟؟؟
حالا من،منی که تو این دوره با اینهمه اطلاعاتی که بهم دادن و کسب کردم که فلسفه ی قیام امام حسین چی بود ، با اینهمه روشنگری که در مورد این حرکت شده که آقا هدف زنده کردن دین بود...
هدف امر به معروف و نهی از منکر بود......
هدف دینداری و دین مداری امت بود.....
آیا بازم می تونم توی سپاه امام حسین قرار بگیرم؟؟؟
منی که با اینهمه اطلاعات هنوز ایمانم اینقدر قوی نیست که بتونم به طور قاطع جواب این سوال رو بدم،اگه اون زمان بودم چیکار میکردم.....
حق یا باطل؟
نمیدونم....!!!!!

برای امام زمانم چیکار کردم؟؟؟؟
اگه موقع ظهور مهدی موعود (عج) بودم توی سپاه حق قرار می گیرم یا باطل؟؟؟
اگه امام حسین 72 یار داشت.....
امام زمان بعد از این همه سال هنوز 313 یار نداره.......

بالا