كربلايي حسام
اخراجی موقت
سلام علیکم
با حسین از یا حسین یک نقطه کم دارد ولی یا حسین گفتن کجا و با حسین بودن کجا !؟
------------------------------
خیلی وقته که این جمله ذهن من رو درگیر خودش کرده ... وقتی فکر می کنم می بینم که مای نوعی در زمان حاضر شعار زیاد میدی ! خوب هم شعار میدیم... اما چقدر به شعارهایی که میدیم عمل میکنیم...!؟ اصلا وقتی که زمانش برسه چقدر پای شعارهامون می ایستیم...!؟ به قول معروف آیا اصلا مرد عمل هستیم!؟
اما سوال آخر ........... اگر ما در کربلا بودیم ؟!!؟؟
راستی یه چیز دیگه : خیلی ها میگن که کاش در کربلا بودیم تا اما تنها نبود ....! اما حالا چی !؟ حالا که ما نبودیم و نیستیم... در زمان خودمون همین الان اگه اتفاقی بیفته اگر ... آیا ما در گروه حق قرار میگیرم یا گروه باطل...!؟
و .......................... اگر ما در کربلا بودیم ؟!!؟؟
التماس دعا
یا علی
با حسین از یا حسین یک نقطه کم دارد ولی یا حسین گفتن کجا و با حسین بودن کجا !؟
------------------------------
خیلی وقته که این جمله ذهن من رو درگیر خودش کرده ... وقتی فکر می کنم می بینم که مای نوعی در زمان حاضر شعار زیاد میدی ! خوب هم شعار میدیم... اما چقدر به شعارهایی که میدیم عمل میکنیم...!؟ اصلا وقتی که زمانش برسه چقدر پای شعارهامون می ایستیم...!؟ به قول معروف آیا اصلا مرد عمل هستیم!؟
اما سوال آخر ........... اگر ما در کربلا بودیم ؟!!؟؟
راستی یه چیز دیگه : خیلی ها میگن که کاش در کربلا بودیم تا اما تنها نبود ....! اما حالا چی !؟ حالا که ما نبودیم و نیستیم... در زمان خودمون همین الان اگه اتفاقی بیفته اگر ... آیا ما در گروه حق قرار میگیرم یا گروه باطل...!؟
و .......................... اگر ما در کربلا بودیم ؟!!؟؟
التماس دعا
یا علی