اگر راست ميگوييد سوره‏اى مانند آن بياوريد...!!

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم ارش جان
این رفیقه اخراجی مون هم فک میکنم منظوره خاصی نداشته ها
یه سو تفاهم بوده

رفقا سلام فک میکنم این بحثا جاش اینجا نیست توی تاپیک قران
اینجور که من برداشت کردم فک میکنم این دوسته اخراجی منظوری نداشته فق نیتش مزاح بوده اما یه جوری عنوان کرده که فک میکنیم تمسخره
ارش جاااااان دستت درد نکنه بابت تاپیکه جالبت اگر هم میتونی سیر عادی تاپیکو ادامش بده
یاعلی
خواهش ميشه علي جون..
قابل رو گلت رو نداشت..
راستش منم هي ميگم به اقايون كه مباحث رو توي بخش قران قرار بدين ولي نميخوان..شايدم اونجا نميزنن چون جواب ميشنون!
در هر صورت من اين تاپيكو زدم و حتما ادامه هم ميدم..فقط علي جون كمك يادت نره كه علم ما به پا علم شما نميرسه..:w30:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیک امام زمان کو توی تالار قرآن بود جوابی ندیدم
;)

وَعَلَى اللّهِ قَصْدُ السَّبِيلِ وَمِنْهَا جَآئِرٌ وَلَوْ شَاء لَهَدَاكُمْ أَجْمَعِينَ ﴿۹﴾
و نمودن راه راست بر عهده خداست و برخى از آن [راهها] كژ است و اگر [خدا] مى‏خواست مسلما همه شما را هدايت مى‏كرد

وَاللّهُ يَدْعُو إِلَى دَارِ السَّلاَمِ وَيَهْدِي مَن يَشَاءُ إِلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ
﴿۲۵﴾
و خدا [شما را] به سراى سلامت فرا مى‏خواند و هر كه را بخواهد به راه راست هدايت مى‏كند

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين اصلا درست نيست كه آيات قرآن رو يك سري از افراد (آگاهانه يا از روي جهالت) تو اين باشگاه به تمسخر بگيرن...
فقط ميتونم به اين افراد بگم كه خدا ترس باشيد... كمي هم فكر كنيد...
و لا تتبعوا خطوات الشيطان، انه لكم عدو مبين....
*
*
*

و اما آقا آرش، من خودم بحثهايي مشابه اين رو داشته ام ولي نه تو فضاي مجازي، تو بين دوستان و گاهي وقتا همكارام... اوايل حرص ميخوردم، برهان ميوردم، آيات قرآن رو براي منكرين مياوردم، كتاب و منبع براي مطالعه شون معرفي ميكردم و در تنهايي خودم براي دينم گريه ميكردم...
ولي بعد به اين ايمان رسيدم كه:

خدا هر كه را بخواهد هدايت ميكند... و هدايت اينها به عهده من نيست...

و ميدونم كه بعضي از اين افراد هم : في قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا، و لهم عذاب عليم بما كانوا يكذبون...

همين - يا حق

mehrshad53

اخراجی موقت
یعنی این که بعضیها هدایت نمیشن،خواست خداست؟ پس اون بدبختا چیکارن،همه چی دست خداست که!

mehrshad53

اخراجی موقت
آخه این چه بحثیه؟ حالا من اگه یه کتاب بیارم بگم این بهتره،کی میخواد قضاوت کنه؟
خب ما که عقلمون ناقصه نمیتونیم بفهمیم که...!
مثل اگه 5میلیارد نفر گفتن کتاب من بهتره،شما قبول میکنین؟
اینجوری نمیشه کسی را هدایت کرد،هرکی خواست قران را میخونه و قضاوت میکنه،تفسیر هم به هیچ درد نمیخوره،وقتی آیه صریح قران را اینقدر میپیچونن که قابل قبول بشه،خب هر کتابی را میشه همینجوری به همه چیز خوروند....
هر کی میخواد بره قران را بشینه بخونه،والسلام نامه تمام.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما معنی الف لام میم رو بگید اول بعد من میگم;)
شما که میدونین اینا عبارات رمزیه !!
من نگفتم که از من میپرسین، خدا گفته!
اما این الف لام سین رو شما گفتی.واسه همین من دارم از شما میپرسم که رمز چیه؟؟

mrha

عضو جدید
شما يه بيت مثل سعدي يا حافظ يا هر شاعر معروف ديگه بيار !!!
اين بحث غلطه و قابل پذيرش نيست مثل اثر انگشت هر شخص ميمونه.
خيليا خواستن مثل شاهنامه بيارن ولي...
يا حافظ يا يه دوبيتي مثل خيام:warn::warn::warn::warn:

mrha

عضو جدید
من ميگم اگه بحث ميشه اصولي واساسي سو تفاهم نشه كه من ضد دينم...

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهشا دوستان ديگه اسپم نكنن..

دوست عزيزم..
منظورتون رو ميخوام بدونم..
نظرتون راجع به شعرهاي مولانا چيه؟!
همون حافظ كه اسمشو بردين ميدونيد كه حافظ كل قران بود؟!

mrha

عضو جدید
خواهشا دوستان ديگه اسپم نكنن..

دوست عزيزم..
منظورتون رو ميخوام بدونم..
نظرتون راجع به شعرهاي مولانا چيه؟!
همون حافظ كه اسمشو بردين ميدونيد كه حافظ كل قران بود؟!
شما نگرفتي منظورو اصلا يه چند صفحه خودت بردار بنويس بعد بگو كي ميتونه مثل اينو بياره باور كن هيچكس
مگر اينكه كپي كنه ديگه از اين سادهتر نميتونم بگم!!!
من با اين ريدماني كه تو اين مملكت كردن اينا.. نميخوام تو اين بحثا شركت كنم ولي ديدم زياد اوت بود اين حرفارو زدم. اولين پستامم هست تو اينجور مسائل!
واميدوارم آخرينا.

آخرین ویرایش:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نگرفتي منظورو اصلا يه چند صفحه خودت بردار بنويس بعد بگو كي ميتونه مثل اينو بياره باور كن هيچكس
مگر اينكه كپي كنه ديگه از اين سادهتر نميتونم بگم!!!
اها منظور شما اينه..
من چيز ديگري فكر كردم..
عذرخواهي ميكنم..
پس شمام دقيقا حرف منو ميزني كه!

nimaparham

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوستان عزیز
من ادعایی ندارم فقط چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی ام نمایید و سولاتم را دلیل بر دانستن بدانید نه توهین اما سفسطه نکنید
و نیز دوست ندارم پیش آخوند جماعت سوالاتم را مطرح نمایم چون اونا به نفع خودشون جواب میدهند تا نون خودشو نرا از این طریق بدست میاورند

اما سولاتم در مورد قران
1- چرا در قران اینقدر خشونت وجود دارد برخلاف کتب آسمانی دیگر، شاید بگید که در قران کشتار همراه با رحمت امده که نمیتواند پاسخ قانع کنندهای باشد
2- چرا در قران بیشتر برای زمان و مکان خاصی نازل شده برای مثال نمونه هایی :
الف : در بهشت چشمه های روان و سایه های.........خب مشخص هست این برای اعراب بیابان گرد خوب و زیبا بنظر میرسد اما یکی که تو شمال ایران یا اروپا تو اینهمه سرسبزی و سایه و اب ها هست نمی تواند زیاد جالب باشد
ب : در قران برای زنان فقط وعده بهشت زیر پای مادران است داده شده و دیگر هیچ شاید یه جای دیگه هم فکر کنم امده ، اما همه جا برای مردان کلی وعه داده شده از حوریان درشت چشم و زیبا و.... ، مگه خانومها کمتر ارج دارند (در این زمینه سفسطه جمع بستن کلمات عربی پذیرفتنی نیست )
نماز و روزه به خورشید و ماه بستگی دارد ، کسی که در قطبین زندگی کند و بخواهد روزه بگیرد و نماز بخواند در رمضان و اونجا چندین روز خورشید در نمیاد و شب هست تکلیف چیست ؟

3 – سوال دیگر در مورد زندگی پیغمبر می باشد چرا قبیله یهودی را 15 روز محاصره اب و غذا کردند و وقتی که تسلیم شدند همه را کشتند ، انگاه واقعه کربلا را برای 10 روز و 72 نفر اینقدر به رخ میکشند
3- چرا پیغمبر اینهمه ازدواجهای متعدد داشت و برای هر کدوم هم که لازم میشد آیه ای نازل میشد تا شرعی باشد مثل ازدواج با زن پسرش زید و یا ازدواج با دختری 6 ساله یا بگیریم 8 ساله ، این توجیهی برای روابط اجتماعی و سیاسی اون زمان نمی تواند باشد که الان علم کنیم و برای خود دلیل بگوییم ایا برای این عصر قابل قبول هست ؟ و ایا رابطه پیغمبر با ابوبکر حتما باید به ازدواج دختر 6 ساله اون بستگی داشت؟
4- چرا پیغمیر در مدت 10 سال در مکه فقط تا حدود 100 نفر به اسلام دعوت کرد ووقتی به مدینه رفت بزرور شمشیر و جنگ دیگران مسلمان شدند بطوریکه وقتی پیغمیر به بستر بیماری افتاد ، حتی درخواست قلم وکاغذ به ایشان را هم جواب ندادن و گفتند که از بیماری هذیان می گوید و تا رحلت فرمودند بجز چند نفر بقیه سریع از اسلام برگشتند و فقط اسلام را برای رسیدن با امیال خود قرار دادن؟ آیا این پیش بینی نمی شد ؟
5- سوال دیگر چرا باید قران کتابی باشد که برای عامه مردم قابل فهم نباشد و نیاز به تفسیرهای مختلف باشد؟

6- البته سوالا بیشماری دارم که در مرحله بعدی مطرح خواهم کرد و این موارد را با عجله نوشتم در صورت پاسخ مناسب به این سولات
مانا و مستدام باشید

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوستان عزیز
من ادعایی ندارم فقط چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی ام نمایید و سولاتم را دلیل بر دانستن بدانید نه توهین اما سفسطه نکنید
و نیز دوست ندارم پیش آخوند جماعت سوالاتم را مطرح نمایم چون اونا به نفع خودشون جواب میدهند تا نون خودشو نرا از این طریق بدست میاورند

اما سولاتم در مورد قران
1- چرا در قران اینقدر خشونت وجود دارد برخلاف کتب آسمانی دیگر، شاید بگید که در قران کشتار همراه با رحمت امده که نمیتواند پاسخ قانع کنندهای باشد
الف : در بهشت چشمه های روان و سایه های.........خب مشخص هست این برای اعراب بیابان گرد خوب و زیبا بنظر میرسد اما یکی که تو شمال ایران یا اروپا تو اینهمه سرسبزی و سایه و اب ها هست نمی تواند زیاد جالب باشد
ب : در قران برای زنان فقط وعده بهشت زیر پای مادران است داده شده و دیگر هیچ شاید یه جای دیگه هم فکر کنم امده ، اما همه جا برای مردان کلی وعه داده شده از حوریان درشت چشم و زیبا و.... ، مگه خانومها کمتر ارج دارند (در این زمینه سفسطه جمع بستن کلمات عربی پذیرفتنی نیست )
نماز و روزه به خورشید و ماه بستگی دارد ، کسی که در قطبین زندگی کند و بخواهد روزه بگیرد و نماز بخواند در رمضان و اونجا چندین روز خورشید در نمیاد و شب هست تکلیف چیست ؟

3 – سوال دیگر در مورد زندگی پیغمبر می باشد چرا قبیله یهودی را 15 روز محاصره اب و غذا کردند و وقتی که تسلیم شدند همه را کشتند ، انگاه واقعه کربلا را برای 10 روز و 72 نفر اینقدر به رخ میکشند
3- چرا پیغمبر اینهمه ازدواجهای متعدد داشت و برای هر کدوم هم که لازم میشد آیه ای نازل میشد تا شرعی باشد مثل ازدواج با زن پسرش زید و یا ازدواج با دختری 6 ساله یا بگیریم 8 ساله ، این توجیهی برای روابط اجتماعی و سیاسی اون زمان نمی تواند باشد که الان علم کنیم و برای خود دلیل بگوییم ایا برای این عصر قابل قبول هست ؟ و ایا رابطه پیغمبر با ابوبکر حتما باید به ازدواج دختر 6 ساله اون بستگی داشت؟
4- چرا پیغمیر در مدت 10 سال در مکه فقط تا حدود 100 نفر به اسلام دعوت کرد ووقتی به مدینه رفت بزرور شمشیر و جنگ دیگران مسلمان شدند بطوریکه وقتی پیغمیر به بستر بیماری افتاد ، حتی درخواست قلم وکاغذ به ایشان را هم جواب ندادن و گفتند که از بیماری هذیان می گوید و تا رحلت فرمودند بجز چند نفر بقیه سریع از اسلام برگشتند و فقط اسلام را برای رسیدن با امیال خود قرار دادن؟ آیا این پیش بینی نمی شد ؟
5- سوال دیگر چرا باید قران کتابی باشد که برای عامه مردم قابل فهم نباشد و نیاز به تفسیرهای مختلف باشد؟

6- البته سوالا بیشماری دارم که در مرحله بعدی مطرح خواهم کرد و این موارد را با عجله نوشتم در صورت پاسخ مناسب به این سولات
مانا و مستدام باشید
راستش دوست خوبم شما پرسيدين و اخر هر پرسشتون خودتونم جواباي خودتونو دادين!!
اين سوالاتي كه مطرح كرديد هر روز داره توي اين فروم انجام ميشه..
يك سرچ بفرماييد اگر پيدا نكرديد بيايد بپرسيد!
توي قسمت عرفان و فلسفه بارها ديدم اين بحث ها پيش اومده..
ماشالله برادر يوزا هم كه كم و كسري نگذاشته توي مطرح كردن اين مباحث..
يك سرچ بفرماييد..
ولي حتما فردا جوابتون رو ارسال ميكنم..
الان ديروقته مجبورم برم..

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوستان عزیز

اما سولاتم در مورد قران

مانا و مستدام باشید
دوست عزیز ممنونم که بدون هیچ بی احترامی میای و شبهه و سوال خودتو مطرح میکنی.انشالله موفق باشی.
اما من جوابای سوالاتتو در حد مطالعات و تحقیقات خودم میدم و شما جوابهای بهتر رو تو سایتهای علما بهتر و بیشتر میتونی پیدا کنی
1.دوست عزیز این هم یکی از خصوصیات قرانه که ما برا همین میگیم کامله چون فقط نیومده اخلاقی و عرفانی صحبت کنه.از دیه تا قصاص و جهاد و روزه و خوبی و بدی و همه چیز صحبت شده.این یعنی راه و رسم زندگی.خشونت هم در زندگی و انسانها همیشه وجود داشته.اینکه در مقابل غیر حق که ستم میکنند خشن باشی امر قابل قبولیه.پس هر خشونتی بد نیست.
2.دوست عزیز در فطرت انسانها عموما رنگ سبز.چشمه های زلال و ...چیزهای زیبا و دلنوازی است و فرقی بین شمالی و جنوبی نداره.اگه یه شمالی رو یه سال از اون جنگلها دور کنی عذاب میکشه.خدا چیزهایی رو مثال زده که عموما برا همه امری زیبا و دلپسنده.
درباره پاداش زنها در اخرت چند دلیل داره که قران اونطور که به مردها حرف حوری رو زده برا زنها نزده.یکیش اون حیایی است که خدا در کتابش برای انسانها خواسته باشه.روحیه زن و مرد و فطرت این دو موجود و اشاره کردن غلمان(نوجوانان زیبا رو) در قران توضیحاتی هست که وقت بیشتری میخواهد
3.درباره ازدواجهای پیامبر مفصل بحث شده.خواهشمندم اگر میشه کمی مطالعه کنید اگر جاییش مشکل بود بیایید و با هم تبادل نظر کنیم
4.ایا در این مورد سند معتبر تاریخی دارید؟؟؟هجرت از مکه به مدینه و اسلام اوردن مردم مدینه و تاریخ بعد از رحلت پیامبر رو کمی مطالعه کنید.اگر در این باره سندی دارید بیارید تا ما هم مطالعه کنیم.
5.قران یک معنای ظاهری دارد و یک معنای باطنی.قران را خدا جوری درست کرده که هر کسی به اندازه خودش بتونه از قران استفاده کنه و در مسائل دیگر هم به عالم قران مراجعه کنه.من مطمئن هستم یک ادم با مطالعه کم میتونه با همون مطالعه ظاهری قران راه رو از بی راه بشناسه.اگه واقعا به دستورات قران عمل کنه.
6.ممنونم از سوالت شما

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آرش ، تو یکی از سایت های پربیننده وهابی ها تاپیکی گذاشته بودند با همین موضوع و متاسفانه قرآن رو به تمسخر گرفته بودند ... بعضی وقت ها آدم فکر می کنه این حرکت مربوط به دورانه جاهلیته ولی متاسفانه تو این دوره هم دیده می شه ، البته تمام ادیان مورد احتراماٌ ولی بیشترین حمله به اسلام میشه ... هر چند اونجا من یه خاکریز زدم ولی جات خیلی خالی بود .
سلام به آقا سید ...........این توهینا متاسفانه این روزها بسیار زیاد شده ........
اینا که خوبه جدیدا کلیپ های بسیاری تولید شده.......ولی در کل اینها مقصر نیستند .....
چون اینها نمیی دانند اسلام چیست و ما هم هیچ تلاشی نکردیم اسلامو ترویج واقعی بدیم و تنها به کلی گویی پرداختیم .......
اگه آموزش می دادیم (اسلامو واقعی رو ترویج می دادیم) و باز شاهد این برخوردها بودیم اون موقع باید گلگی کنیم که چرا دارند توهین می کنند..;)

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به آقا سید ...........این توهینا متاسفانه این روزها بسیار زیاد شده ........
اینا که خوبه جدیدا کلیپ های بسیاری تولید شده.......ولی در کل اینها مقصر نیستند .....
چون اینها نمیی دانند اسلام چیست و ما هم هیچ تلاشی نکردیم اسلامو ترویج واقعی بدیم و تنها به کلی گویی پرداختیم .......
اگه آموزش می دادیم (اسلامو واقعی رو ترویج می دادیم) و باز شاهد این برخوردها بودیم اون موقع باید گلگی کنیم که چرا دارند توهین می کنند..;)
دوستان عزیز.اینجا نمونه ای از یک جامعه واقعی هست که نظرات مختلف و متفاوت و اعتقادات گوناگون توش وجود داره.هر کسی میخواد سعی کنه از اعتقادات خودش دفاع کنه.این اعتقاد حتی ممکنه اعتقاد دشمنی با اسلام باشه.من و شما وظیفه داریم که یکی از واجبات اسلام که به ما تکلیف شده رو انجام بدیم.که تو جامعه بیرون تقریبا یا اشتباه داره عمل میشه یا اصلا داره به مرحله فراموشی کشیده میشه .اونم امر به معروف و نهی از منکره.همه ما وظیفه داریم این واجب رو انجام بدیم.بیایید اگر کسی شبهه ای چه عمدی چه غیر عمدی اورد به جای موضع گرفتن، اونو باعث خیر بدونیم و بریم درباره اون شبهه تحقیق کنیم تا هم خودمون معتقدتر بشیم و هم بتونیم اینجا تکلیف خودمون رو انجام بدیم.پس همه دوستان دیگه رو خیر ببینید نه شر و دشمن.

آقا سید

مدیر بازنشسته
دوستان عزیز.اینجا نمونه ای از یک جامعه واقعی هست که نظرات مختلف و متفاوت و اعتقادات گوناگون توش وجود داره.هر کسی میخواد سعی کنه از اعتقادات خودش دفاع کنه.این اعتقاد حتی ممکنه اعتقاد دشمنی با اسلام باشه.من و شما وظیفه داریم که یکی از واجبات اسلام که به ما تکلیف شده رو انجام بدیم.که تو جامعه بیرون تقریبا یا اشتباه داره عمل میشه یا اصلا داره به مرحله فراموشی کشیده میشه .اونم امر به معروف و نهی از منکره.همه ما وظیفه داریم این واجب رو انجام بدیم.بیایید اگر کسی شبهه ای چه عمدی چه غیر عمدی اورد به جای موضع گرفتن، اونو باعث خیر بدونیم و بریم درباره اون شبهه تحقیق کنیم تا هم خودمون معتقدتر بشیم و هم بتونیم اینجا تکلیف خودمون رو انجام بدیم.پس همه دوستان دیگه رو خیر ببینید نه شر و دشمن.

عزيز دلم من با شما در رابطه با امر به معروف و نهي از منكر موافقم ... ولي اين را هم بدون دفاع از اعتقادات زماني صادقه كه ما به اعتقادات ديگران توهيني كرده باشيم ... آيا واقعاٌ اينطوريه ؟ ... در جامعه ما اديان مختلف با اعتقادات مختلف با احترام متقابل و مسالمت آميز در حال زندگي هستند ... زماني كه يك فرقه به دلايل پو چ اعتقادي با كمربند انفجاري مسلمانان بخصوص شيعيان را به خاك و خون ميكشند ويا هرازگاهي اعتقادات مسلمانان را به باد مسخره ميگيرند آيا توجيهي داره ؟!!! نه عزيزم اينها كلاٌ با شيعه مشكل دارن .