دارم به این نتیجه میرسم که اسم باشگاهو عوض کنیم بزاریم باشگاه املان خخخخخ

اصلا اونقدری که بحث این چیزا تو باشگاه داغه بحث علمی داغ نیست
من چندین تاپیک با موضوع علمی زدم هیچکدام استقبال نشد ازش.
الان بنده املم!
خوشبختم !خخخ![]()
دخترخاله ام ترم 5 میگه، اون روز تو دانشگاه همکلاسی دخترم برگشته بهم میگه ببین تو هنوز با کسی دوست نشدی تو دانشگاه می گم نه چطور مگه؟میگه هیچی دیر شده دیگه یکی رو پیدا کن رو مخش کار کن همه فک می کنن کسی طرفت نمیاد زشته.........
خدایا کارمون به جایی رسیده که نداشتن دوست پسر یا دوست دختر زشت محسوب میشه ببین دیگه کجای دنیاست آه.......!!!!!!!!!!!!!!!
یه چیزی بدتر از مسخره فاجعه است بخدااااااااااااااااا فاجعه...
اووففف... چه مسخره
آخه دوست عزیز مگه میخوایم آمار زیاد کنیم فقط؟؟؟؟؟؟!!!!!!بله سومین کشور مهندس خیز در ایران ولی وقتی همه شون بیکارن یا سر کار درست و حسابی نیستن چه فایده هان؟؟حالا اولین کشور مهندس خیز باشه به چه درد میخوره؟؟؟مگه نترکونده ؟؟
بعد از آمریکا و روسیه سومین کشور مهندس خیز در جهان شده
بالاتر از این میخای؟؟
مسخره تر هم هست اون روز دخترخاله ام ایمیل داده با همکارش که یه پسره یه خورده درباره درس درد و دل کرده یه خورده کم آورده تو درسش میگه پسره برگشته به من میگه سعی کنید با یکی درد و دل کنید ولو دوست پسر چون تحمل اینکه تو خودتون رو بریزید رو دیگه ندارید فکر کنید چقدر آدم باید احمق باشه که همچین حرفی بزنه پسره خوبه خودش فوق داره ها به دخترخاله ام میگم بدبخت اون میخواسته غیر مستقیم خودش بهت پیشنهاد بده درست نمی گم دوستان؟؟؟؟؟
فقط واسه من سواله که چرا غیر مستقیم این کار رو کرده آخه چه لزومی داشته واقعا متوجه نمیشم بعدشم مگه نمی تونسته مثل بچه آدم درست و حسابی پیشنهاد بده؟؟؟؟؟مریض بوده؟؟؟دقیقا..
ملت چقد زرنگ شدن...
فقط واسه من سواله که چرا غیر مستقیم این کار رو کرده آخه چه لزومی داشته واقعا متوجه نمیشم بعدشم مگه نمی تونسته مثل بچه آدم درست و حسابی پیشنهاد بده؟؟؟؟؟مریض بوده؟؟؟
والا منم یه خورده آتیشی شدم به دخترخاله ام گفتم برگرد بهش بگو من تا الانواسه کسی ددردودل نکردم دوست پسری هم نداشته و ندارم و از این جور حرفا دیگه.....پسره هم یه کمی درباره طب سنتی و این جور اراجیف ها به دخترخاله ام گفته بود و بعدشم دخترخاله ام می گفت بهش گفتم چرا اینقدر به طب سنتی علاقه داری همه چی رو ربط میدی بهش به جای شته ای که خوندی میرفتی طب سنتی می خوندی بهتر نبود؟؟؟؟می گفت بهش برخورد دیگه جواب نداد!!!!آخه بنده خدا یه تیر زده به تاریکی... روش نمیشده شاید....
ولی کلا عجب ادمی بوده هااااااا.. از آب گل الود میخواسته ماهی بگیره..
شایدم فقط یه پیشنهاد داده.. اره؟؟
اون روز داشتم تو خیابون رد میشدم یه پلاستیک فروش نوشته بوده به یه آبدارچی حداقل با تحصیلات دیپلم نیازمندیم!!!!!!!!تا چند وقت دیگه با این روند به مقام اول یا دوم مهندسی دنیا دست می یابیم
و همچنین در تعداد پزشکان بخصوص عمومی هم تا چند سال دیگه به رتبه های خوبی دست خواهیم یافت
دیگه چجوری بترکونن؟؟؟
والا منم یه خورده آتیشی شدم به دخترخاله ام گفتم برگرد بهش بگو من تا الانواسه کسی ددردودل نکردم دوست پسری هم نداشته و ندارم و از این جور حرفا دیگه.....پسره هم یه کمی درباره طب سنتی و این جور اراجیف ها به دخترخاله ام گفته بود و بعدشم دخترخاله ام می گفت بهش گفتم چرا اینقدر به طب سنتی علاقه داری همه چی رو ربط میدی بهش به جای شته ای که خوندی میرفتی طب سنتی می خوندی بهتر نبود؟؟؟؟می گفت بهش برخورد دیگه جواب نداد!!!!
خدایش بعضی ها خیلیییییییییییییییییییییییییی اعتماد به سقف اند ها
سلام اُمُلبه جمع املا خوش اومدین..
غریبی نکنین..![]()
حالا برن دنبال درس ؟؟
یا اینکه نرن؟؟
وقتی درس بخونه
مدرک بگیره
ولی کار نداره
خونه نداره
زن نداره
ولی وقتی ب ف ج ف داشته باشه چی میشه؟!
منم امروز حدس زدم آشناست![]()
ببخشید... رفتم آشغالا رو دم در گذاشتم. اگه امل نبودم، الان این کارم بود؟؟؟سلام بر اُمُل بزرگ...
خوبم شکر.. شما چطورین؟؟
واقعا؟؟.. چه جالب..
ابیه؟؟؟حرف میزنه همه میفهمن خخ
یکی از سرگرمی های من تو باشگاه یافتن ایشونه خخخ![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگر همسرت را دوست داری...... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
اگر كسي را دوست داري؟ | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
اگر کسی رو دوست داری!!! | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
اگر ایران را دوست دارید همراه شوید | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
اگر کسی رو دوست دارین... | گفتگوی آزاد | 20 |