اگر در جایی غیر از ایران زندگی میکردید ، اوضاعتان چطور بود ؟

Sarp

مدیر بازنشسته
حتماً بار ها در زندگی شما هم پیش آمده که گوشه ای نشسته باشید و هعی کشان با خود گفته باشید که اگر جایی غیر از ایران به دنیا می آمدید اوضاع زندگی تان چطور بود ؟!

سایت If It Were My Home با آماری که از کشورهای گوناگون جمع کرده است پاسخ این رؤیای شما را میدهد!
این سایت این امکان را برای شما فراهم میکند تا شرایط زندگی در دو کشور مختلف را با هم مقایسه کنید :

برای مثال ما مقایسه ای میکنیم بین ترکیه و ایران ، و سایت با مقایسه آمار دو کشور به ما میگوید که اگر به جای ایران در ترکیه زندگی میکردیم ، شرایط زندگیمان به چه صورت بود :

همانطوری که مشاهده میکنید ، اطلاعات جالبی به دست آمد ، اگر در ترکیه زندگی میکردید :
♦ ۱۳ درصد کمتر پول در می آوردید
♦ ۸ درصد کمتر با تبعیض طبقاتی مواجه میشدید
♦ ۵ درصد کودک بیشتری داشتید
♦ ۵۰ درصد احتمال ابتلا به ایدزتان کمتر بود
و …
در نهایت هم سایت دربارۀ کشور مورد نظر شما منابعی را برای مطالعه پیشنهاد میدهد :

برای استفاده از این سایت به اینجا مراجعه کنید .

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون داداش بابک خیلی جالب بود ولی با همه اینها من باز ایرانو واسه زندگی دوس دارم اما واسه تفریح کشورای دیگه

haunt

عضو جدید
هر جا بری آسمان همین رنگ است .
خودمون باید خوب باشیم . نه جایی که توش زندگی می کنیم .

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
آخه این که تحصیلاتو و رشته و وضع مالی رو در نظر نمیگیره.
همینطوری در صد میگه

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خدایی داداشی من جاهای زیادی رفتم ولی هیجا ایران نمیشه دارم جدی میگم تا خودت نری نمی فهمی چی میگم
عزیزم این برمیگرده به این که تو به اینجا عادت داری، فرهنگ اینجا رو یاد گرفتیف زبونشون رو خوب میفهمی. مطمئنا هر کی مملکت خودش رو ترجیه میده ولی تو وقتی مقایسه میکنی باید به عنوان بیننده بین کشورها مقایسه کنی نو اینکه خودت ایرانی هستی و ایران رو ترجیه بدی
چیه، از ثبح تا شب اعصابمون خردهف به دلایل مختلف.که نیازی هم به گفتن نداره
به قول ایمان هر جا بهتراز این خراب شدست

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیزم این برمیگرده به این که تو به اینجا عادت داری، فرهنگ اینجا رو یاد گرفتیف زبونشون رو خوب میفهمی. مطمئنا هر کی مملکت خودش رو ترجیه میده ولی تو وقتی مقایسه میکنی باید به عنوان بیننده بین کشورها مقایسه کنی نو اینکه خودت ایرانی هستی و ایران رو ترجیه بدی
چیه، از ثبح تا شب اعصابمون خردهف به دلایل مختلف.که نیازی هم به گفتن نداره
به قول ایمان هر جا بهتراز این خراب شدست
به خدا داری اینجوری میگی چون تفکرت یه چیز دیگس الان عموی من تو کانادا تورنتو زندگی میکنه بولی 6ماه اینجاس 6 ماه اونجا داداشم داره تو روسیه زندگی میکن درسته خیلی چیزاش خوبه ولی باز میگه ایران

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا داری اینجوری میگی چون تفکرت یه چیز دیگس الان عموی من تو کانادا تورنتو زندگی میکنه بولی 6ماه اینجاس 6 ماه اونجا داداشم داره تو روسیه زندگی میکن درسته خیلی چیزاش خوبه ولی باز میگه ایران
من پسر عموم اتریشه، هیچ وقتم نمیخاد بیاد ایران
4 تا از دوستام ترکیه ان، نمیخان بیان ایران

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتماً بار ها در زندگی شما هم پیش آمده که گوشه ای نشسته باشید و هعی کشان با خود گفته باشید که اگر جایی غیر از ایران به دنیا می آمدید اوضاع زندگی تان چطور بود ؟!

سایت If It Were My Home با آماری که از کشورهای گوناگون جمع کرده است پاسخ این رؤیای شما را میدهد!
این سایت این امکان را برای شما فراهم میکند تا شرایط زندگی در دو کشور مختلف را با هم مقایسه کنید :

برای مثال ما مقایسه ای میکنیم بین ترکیه و ایران ، و سایت با مقایسه آمار دو کشور به ما میگوید که اگر به جای ایران در ترکیه زندگی میکردیم ، شرایط زندگیمان به چه صورت بود :

همانطوری که مشاهده میکنید ، اطلاعات جالبی به دست آمد ، اگر در ترکیه زندگی میکردید :
و …

یه جایی هست که دوست داشتم اونجا زندگی می کردم ولی نمی گم

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز

و …

یه جایی هست که دوست داشتم اونجا زندگی می کردم ولی نمی گم
:biggrin:

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
اونایی که خارج زندگی میکنن و هی میان ایران برا جاذبه های ایران نمیان که.برا این میان که خاطره های کودکیشون و عزیزانشون اینحان.سن که از یه حدی میگذره خاطرات گذشته خیلی عزیز میشه برا آدم.

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگي من دوست داشتم در تركيه زندگي ميكردم

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
دل هیچ کی مثل من نمیسوزه که تو نوجوانی عموم داشت زار میزد که نرو ایران و همیجا بمون .برایت وکیل میگیرم و تبعه میکنم.
من احمقم هم میگفتم که مامانم را میخوام.شهرم را میخوام.اینجا زمستوناش سرده.
الان چند سالی هست که دارم افسوس میخورم.
فکر کنید اگر شما کار هم نکنید .اون موقع ماهی 8000 کرون دولت بهت پول میداد.یک اپارتمان هم برای زندگی در اختیارت قرار میداد.
از 14 سالکی به بعد برای پسر ها.
من خودم را میکشتم .هر چی ولخرجی میکردم .در روز بیش از 100 کرون نمیتونستم خرج کنم

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
دل هیچ کی مثل من نمیسوزه که تو نوجوانی عموم داشت زار میزد که نرو ایران و همیجا بمون .برایت وکیل میگیرم و تبعه میکنم.
من احمقم هم میگفتم که مامانم را میخوام.شهرم را میخوام.اینجا زمستوناش سرده.
الان چند سالی هست که دارم افسوس میخورم.
فکر کنید اگر شما کار هم نکنید .اون موقع ماهی 8000 کرون دولت بهت پول میداد.یک اپارتمان هم برای زندگی در اختیارت قرار میداد.
از 14 سالکی به بعد برای پسر ها.
من خودم را میکشتم .هر چی ولخرجی میکردم .در روز بیش از 100 کرون نمیتونستم خرج کنم

اجازه هست بگم خاک تو سرت؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من.الان چند سال به خودم این را میگم.همینطوری هم میزنم به سرم.
هیچ فایده نداشته.حالا شما هم بگو.اصلا لیاقتم این هست که کل عالم بگن خاک تو سرم
عزیزم خوب اون موقع بچه بودی!
طبیعی هست، بجه ها بیشتر احساسی فکر میکنن

بالا