Miss Nini
عضو جدید
خیلی برام سواله که گزشته افراد و اینکه آیا با کسی بودن و و رابطه جنسی یا عاطفی داشتن چه اهمیتی میتونه داشته باشه؟
فکر میکنی اهمیت نداره
اگه جای طرف باشی آتیش میگیری
خیلی برام سواله که گزشته افراد و اینکه آیا با کسی بودن و و رابطه جنسی یا عاطفی داشتن چه اهمیتی میتونه داشته باشه؟
این شمایید و این طرز فکر و امیدوارم عمل شماخیلی برام سواله که گزشته افراد و اینکه آیا با کسی بودن و و رابطه جنسی یا عاطفی داشتن چه اهمیتی میتونه داشته باشه؟
این شمایید و این طرز فکر و امیدوارم عمل شما
خودتونو از نظر اعتقادی همسطح کسی نبینید
شما اینو میگید
یکی دیگه عکس شما
اينو هستم خيلي خوب گفتيآن را که حساب پاک است از مجازات چه باک است
ربطی به دختر و پسر نداره
این دنیا نشد اون دنیا که هست
من یک سوال از شما میپرسمراست میگی باهات موافقم
برای من خیلی مهمه منی که یه عمر پاک نجیب زندگی کردم بخوام نصیب یه سگ صفت بشم
با این صفت موافق نیستممن یک سوال از شما میپرسم
الان سن ازدواج پسرها روی 27-28 سال هست
پسرها از 14-15 سالگی به توانایی جنسی کاملی میرسند همینطور دخترها زودتر، تحقیقات پزشکی و روانشناسی ثابت کرده که اگر نیازهای اولیه انسان که یکیش نیاز به جنس مخالف هست سرکوب بشه مشکلات جسمی روحی روانی چه در قبل از ازدواج چه در بعد از ازدواج برای فرد بوجود میاره
میخواستم ببینم شما که لقب سگ صفتی و ... رو به افراد میدید پیشنهادتون برای رفع نیاز جنسی آدمها چه دختر چه پسر در این مملکت گل و بلبل که نه میتونی ازدواج کنی نه بهت اجازه میدن با جنس مخالف رابطه داشته باشی چیه؟
این چیزیه که به هیچکس مربوط نمیشه
من خیلی آدم نجیبی بودم ولی دیدم ظاهرا این مسئله زیاد واسه کسی مهم نیست
واقعا نمیشه پیش بینی کرد جوابشو...ولی کاش همچین چیزی وجود داشت....حداقل اینه که این احساس حقارت برای خانوما نبود که چرا همیشه تبعیض!!!!!![]()
خودمون ایجاد کردیم؟!!این احساس رو خودتون ایجاد کردید
به کسی چه مربوط
خودمون ایجاد کردیم؟!!
مطمئنی؟!!!!!
دین , فر هنگ , جامعه ؟هیشکدوم نقشی نداشته؟!!!!
منظور؟!!!!!!!!فرهنگ و جامعه رو قبول دارم که اثر گزارن
اما دلیل نداره شما خودتونو جار بزنید تا همه بدونن چیکار کردین
دین رو که کلا مخالفش هستم.بنظر من بچیر فوق العاده شخصیه
همیشه همینطور بوده زینب جون....من پسر دیدم به اندازه ی موهایه سرش با زن ها یه شوهر دار و دختر ها رابطه داشته ...7
آخرش چی شد ؟
یه زنه آفتاب مهتاب ندیده گیرش اومد ... خداییش کوفتش بشه .. خیلی هم دختره خوشگله .. با حجاب .. چادری .. خانوم ...
کوفتش بشه ...
ایشششششششششششششش
ولی شما انگار دوس دارین جار بزنین که همه بدونن چیکار کردین!!!!!!تعجب نکن
من تا چند سال پیش جوری زندگی کردم که همه حاضرا رو اسمم قسم بخورن ولی اتفاقی افتاد که من و از این کارم پشیمون کرد
من برای این نحوه زندگیم دلیل و هدفی داشتم که بهش نرسیدم
این زندگی مال منه و هرجور که بخوام زندگی میکنم.نجابت داشتن یا نداشتنشم به خودم مربوطه
منظور؟!!!!!!!!
ولی شما انگار دوس دارین جار بزنین که همه بدونن چیکار کردین!!!!!!
همه ما واسه خودمون زندگی میکنیمگفتم که قبلا اینجوری بودم ولی الان نه
من واسه خودم زندگی میکنم
من همیشه یه باور را دارمجایی که ما داریم توش زندگی میکنیم...این جامعه...این کشور
خیلیا هستن که ازدواجشون سنتیه
و با کمال پررویی از دختر برگ سلامت(از طرف دکتر زنان)میخوان
این چیزا واقعا آدمو آزرده میکنه
صد در صدمن همیشه یه باور را دارم
از ماست که بر ماست
شاید خیلی خنده دار باشه که من سال 4 دانشگاه موضوع برگ سلامت را فهمدیم و در حین این که چشام 4تا شده بود دیدم دوستان هم سن و سال خودم این موضوع را کاملا طبیعی می دونن و حتی بعضی ها این کار را واجب می دونن !!
اول از همه طرز فکر خود دختران و زنان جامعه باید تغییر کنه
وقتی منه مادر این طور پسرم را بار بیارم که حق خودش با جنس مخالفش را برابر ببینیه
وقتی به عنوان یه خواهر به برادرم بفهمونم که منم مثل اونم
و ...
مسلما دیگه وضع این نخواهد بود
متاسفانه ما به نحوی تربیت شدیم که همیشه می گیم مرگ خوبه فقط برای همسایه
داداش خودمون هزار تا راه اشتباه می ره بعد واسه خواستگاریش می گیم باید بهترین دختر شهر را براش انتخاب کنیم !!!!
و ...
مسلما اگر خودمون را اصلاح کنیم جامعه اصلاح می شه چون جامعه از یه سیاره دیگه نیومده از همین من و تو و ... تشکیل شده
موفق باشید
یا حق ...
نمیدونم والاااااااااااااااااببخشی من متوجه سوالتون نشدم؟؟؟
اگه تاپیک پسرونه است برم بیرون؟؟/
ببخشید من بازم نفهمیدم چیهنمیدونم والااااااااااااااااا
چه فرقی داره
داریم راجب وجود چیزی که نجابت آقایون رو مشخص کنه حرف میزنیم
متاسفانه 90درصد آقایونه امروزی همینطورن منم خیلی دیدم و شنیدم...........واز اینکه دخترا هم دارن مثله ایند دسته آقایون می شن ناراحت نیستم چون دیگه لااقل حقی ضایع نمی شه و اصطلاحا" سیب سرخ دست آدم چلاق نمیفته.....من پسر دیدم به اندازه ی موهایه سرش با زن ها یه شوهر دار و دختر ها رابطه داشته ...7
آخرش چی شد ؟
یه زنه آفتاب مهتاب ندیده گیرش اومد ... خداییش کوفتش بشه .. خیلی هم دختره خوشگله .. با حجاب .. چادری .. خانوم ...
کوفتش بشه ...
ایشششششششششششششش
شاییییییییییدمتاسفانه 90درصد آقایونه امروزی همینطورن منم خیلی دیدم و شنیدم...........واز اینکه دخترا هم دارن مثله ایند دسته آقایون می شن ناراحت نیستم چون دیگه لااقل حقی ضایع نمی شه و اصطلاحا" سیب سرخ دست آدم چلاق نمیفته.....
کلی گفتما..
1) هیچ کس بی بند و باری و نداشتن چارچوب های اعتقادی توی زندگی رو کتمان نمیکنه، هم اینکه آدم با هر کسی که تونست و راه داد رابطه جنسی داشته باشه بد و زشته هم اینکه 10-15 سال با هیچکس رابطه برقرار نکنی که چون زن آیندت دوست داره شوهرش باکره باشه!با این صفت موافق نیستم
اما یه نگاه به اطرافمون کنیم
ببینید کسانی که داشتن رابطه رو آزاد میبینن چطورن
داشتن ارتباط آزاد تو این جامعه جز خرابی چیزی به بار نمیاره
درسته
نیاز جنسی یه نیاز پایه هست و نادیده گرفتنش ....
من با این سن
سال آخر دانشگاه تاحالا پیش نیومده خودمو سرکوب کنم..چون تو فکر و اعتقادم چیزی به این عنوان وجود نداره
من یک سوال از شما میپرسم
الان سن ازدواج پسرها روی 27-28 سال هست
پسرها از 14-15 سالگی به توانایی جنسی کاملی میرسند همینطور دخترها زودتر، تحقیقات پزشکی و روانشناسی ثابت کرده که اگر نیازهای اولیه انسان که یکیش نیاز به جنس مخالف هست سرکوب بشه مشکلات جسمی روحی روانی چه در قبل از ازدواج چه در بعد از ازدواج برای فرد بوجود میاره
میخواستم ببینم شما که لقب سگ صفتی و ... رو به افراد میدید پیشنهادتون برای رفع نیاز جنسی آدمها چه دختر چه پسر در این مملکت گل و بلبل که نه میتونی ازدواج کنی نه بهت اجازه میدن با جنس مخالف رابطه داشته باشی چیه؟
اینا رو میشه با آموزش در دوران بلوغ یاد گرفت حتما نباید به طور عملی باشه تئوری هم میتونیم یاد بگیریم1)
2) یکی از دلایل عمده طلاق ها که خودم شاهد یکیشون بودم براورده نشدن نیاز جنسی زن و شوهره، متاسفانه در ایران مردان بخصوص، به خاطر اینکه قبل از ازدواج هیچگونه رابطه ای حتی در حد کم (در جامعه در مدارس و دانشگاه ها و ...) با جنس مخالف نداشتند این رابطه براشون یک چیز عجیبه و حتی وقتی به جنس مخالف نزدیک میشن و یا حتی دست هم رو میگیرن احساسات جنسیشون برانگیخته میشه، در صورتی که طبیعت انسان غیر از اینه.
این محدودیت هایی که فرهنگ ما ایجاد کرده این مشکلات رو بوجود آورده که در آخر هم بعد از ازدواج ختم میشه به زود ارضایی و مشکلات دیگه و آخر هم نارضایتی جنسی و در پایان یا طلاق یا سوختن و ساختن.
.