اگاهی مردگان از اینده ما

rozan

عضو جدید
سلام دوستان من امروز یه خواب دیدم که موجب شد بیام اینجا از شما بپرسم بنظرتون مردگان از اینده مااکه زنده ایم خبر دارن؟تا حالا مطلبی دینی در این باره خوندید؟
اخه من تو خوابم از اون شخصی که فوت شده بود یه سوال در مورد اینده پرسیدم با گفتن جواب نه(یعنی اتفاقی که میخوای نمیافته:cry: )پریشونم کرد

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر نکنم این طوری باشه که مردگان از آینده ما با خبر باشن .....

البته حتی اگه باخبر باشن ، اجازه گفتن ندارن.

آخرین ویرایش:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم من شنیدم که گاهی اینجوری میشه اما اونقد نبوده که بشه تاییدشون کرد تنها چیزی که من شنیدم در مورد رویای صادقه هستش که اونم به این شکل نیست.... فکر کنم این اتفاق به خاطر مسائل روحیت و اتفاقات اخیر زندگیت بوده و نمیشه گفت خوابت واقعی بوده.

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من امروز یه خواب دیدم که موجب شد بیام اینجا از شما بپرسم بنظرتون مردگان از اینده مااکه زنده ایم خبر دارن؟تا حالا مطلبی دینی در این باره خوندید؟
اخه من تو خوابم از اون شخصی که فوت شده بود یه سوال در مورد اینده پرسیدم با گفتن جواب نه(یعنی اتفاقی که میخوای نمیافته:cry: )پریشونم کرد

هر چندکه خیلی از خواب ها بر اثر پریشانی و .... هستند

اما آره می تونه ممکن باشه ... چون اونا جسم مادی ندارن از زمان و مکان می تونن عبور کنن

اما آدم میتونه عوضش کنه !!!!!

فکر نکنم این طوری باشه که مردگان از آینده ما با خبر باشن .....

البته حتی اگه باخبر باشن ، اجازه گفتن ندارن.

بیا تا چند تا داستان واست بگم تاخوف کنی :cry:

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

فك كنم جمعه ها ميان يه خبر ميگيرن ميرن:surprised::eek:

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا منم یه بار مادربزرگم رو تو خواب دیدم(خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه)ازش آینده ام رو پرسیدم هر کاری کردم نگفت. تا خدا بهشون اجازه نده چیزی نمیگن.

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازم نیست حتما خواب مرده باشه . خواب ادم زنده اش هم تعبیر میشه. دیروز یکی از بچه های سایت بهم گفت خواب بد دیده و همش خون و ..... بوده تو خوابش. خودش کلی ناراحت بود . امروز من زدم دو تا از انگشتامو خیلی بد بریدم جوری که لباسام و سینک اشپزخونه خونی شد . بهش گفتم خوابش خورده به من و لطف کنه دیگه خواب نبینه :mad::mad:

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

تا اونجایی که من میدونم مردگان از آینده میتونند خبر داشته باشند ولی اجازه ندارند به ما بگند
شما هم نگران نباش به اون پسره میرسی
فقط یه کم مهربونی و لطافت به خرج بده