اين نظرسنجي رو شركت كنيد(بحث يسيتيه)

محمدصالح1

عضو جدید
جناب محمد صالح
فکر کنم در زمان (حداقل ساسانیان)آتروپاتنه (که معرب شده به آذربایجان) وجود داشته و از بخش های مهم ایران به حساب میومده و نام دقیق انرا باید اتروپاته نه بدانیم نه اران
شایدم من اشتباه میکنم:
http://tabriz-iran.com/_borders/Sasanian_map.jpg
سلام
کاربر بزرگوار جناب "هاشمی"
اینطور که در یادم مانده در فصلنامه تخصصی "اطلاعات سیاسی اقتصادی" وابسته به موسسه انتشاراتی اطاعات مقاله ی مستندی در این خصوص نگاشته شده بود مبنی بر اینکه این نام گذاری از سوی مسئولان آن منطقه ی تازه استقلال یافته, نوعی سرقت عنوان است و نام دقیق این منطقه "اران" با فتح الف و تشدید راء است .

ضمنا در کتب و مقالات تالیف شده توسط دکتر ولایتی وزیر خارجه اسبق نیز اشاره هایی به این مطلب را دیده بودم.
ناگفته نماند مقصودم منطقه ی باکو و نقاط پیرامونی اش بود و نه منطقه ی آذری نشین عزیزانمان در ایران(نظیر تبریز و خوی و ... )
بماند که ساکنان آن سوی ارس نیز پاره های تن مان هستند که از پیکر مام میهن دور افتاده اند.

اگر نکته ای مبهم مانده بفرمایید تقدیم کنم.
ضمنا باز هم از مطلب و لینک ارزشمندی که دادید متشکرم.
موفق باشید
یاعلی(ع)

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا ول کنید این استعمارگریرو
اسم خلیج فارس رو عوض کردن کل عالم رو زدید به هم حالا خجالت نمیکشی از استعمار یه کشور مستقل حرف میزنی؟
عجبا
این استعمار نیست بحرین جز خاک ایران بوده به اینا رو بدی تنب بزرگ و کوچکم میخوان بگیرن:razz:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
این استعمار نیست بحرین جز خاک ایران بوده به اینا رو بدی تنب بزرگ و کوچکم میخوان بگیرن:razz:
بوده بوده شرط نیست هست هست شرطه
کل ایران بلکم از ان هم بزرگتر یه زمونی مال چارتا مغول پاپتی بود

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عزیز
وطن پرست
عاشق ایران

پاشو
خودتو نزن به خواب

اگه بخوای تاریخی فکر کنی باید نصف اروپارو هم بگیری

اون موقع خیلی از کشورا باید ادعای کشورای دیگرو بکنن
خود همین شوروی کم کشور از دست نداده

حضور محترم عرض کنم که کشور آذربایجان شمالی الان یه کشور کاملا مستقل و با اقتصاد و سیاستی رو به جلو هست که نه تنها تمایلی به پیوستن به ایران نداره بلکه از سیاست تنش زای ایران در منطقه به شدت متنفرن
شما اگه خیلی زرنگی و باهوش به فکر ساختن این ایران باش که خیلی جا واسه کار داره
این روحیه استعماری رو از ذهنتون پاک کنید
سلام اقاجون
الان اينايي كه گفتي به تاپيك مربوط بودش؟!
ما اينجا ميخوايم دفاع كنيم وبگيم اري يا نه نيازي به گفتن استقلال اذربايجان نيست
حق حقه ماست چه الان چه صد ساله ديگه

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بوده بوده شرط نیست هست هست شرطه
کل ایران بلکم از ان هم بزرگتر یه زمونی مال چارتا مغول پاپتی بود
ههههه
ايول پس اگه اينجوري بوده كله دنيا يه روز ماله ادمو هوا بوده چرا ما برداشتيم هركدومشو يه تيكه كرديم:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اقاجون
الان اينايي كه گفتي به تاپيك مربوط بودش؟!
ما اينجا ميخوايم دفاع كنيم وبگيم اري يا نه نيازي به گفتن استقلال اذربايجان نيست
حق حقه ماست چه الان چه صد ساله ديگه

پاشو عزیزم
وقته خواب گذشته
پاشو

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههههه
گردنه خودت اقاجون
چون گردنت كلفت تره كشش بيشتره
ولي روزه بگيرها خوبه مفيده قشنگه نازه ...:biggrin::biggrin:;)

گردن ما از مو هم نازکتره این شمایید که گردن کلفت شدید و ادعای کشورهای مستقل رو دارید
من معدم درد میکنه
دکتر گفته نگیرم
شما بگیر بهرشو ببر

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گردن ما از مو هم نازکتره این شمایید که گردن کلفت شدید و ادعای کشورهای مستقل رو دارید
من معدم درد میکنه
دکتر گفته نگیرم
شما بگیر بهرشو ببر

خب ديگه بهتره با حرفاي قشنگت مسيره تاپيكو منحرف نكني(زيادي فيض برديم)
من ديگه جواب نميدم شما هم ديگه اسپم نزن
افرين ميرسين بابا;)

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اونا درباره جزایر ایران ادعا دارن بهتره کلشو بگیریم که دیگه زیادی زر زر نکنن.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ديگه بهتره با حرفاي قشنگت مسيره تاپيكو منحرف نكني(زيادي فيض برديم)
من ديگه جواب نميدم شما هم ديگه اسپم نزن
افرين ميرسين بابا;)

چه مسیر گوهر باری !!!
بفرمایید کسی جلوی استعمارگریتونو نبسته :razz:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههههه
ايول پس اگه اينجوري بوده كله دنيا يه روز ماله ادمو هوا بوده چرا ما برداشتيم هركدومشو يه تيكه كرديم:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
افرین پس خودت جواب خودتو دادی
اگه از ایران امروز چیزی به مغول و عرب و مقدونی و رومی و ... نمیرسه از بحرین امروزی هم چیزی به ایران نمیرسه

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه از ایران امروز چیزی به مغول و عرب و مقدونی و رومی و ... نمیرسه از بحرین امروزی هم چیزی به ایران نمیرسه
فك ميكنم خوب نخوندي
حتما متوجه نشدي
من اصلشو زيره سوال بردم باز تو داري ...
بابا يكم روي تاپيكا تامل كنيم خوبه ها;)

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا جان دوستان
اینا بازیهای سیاسیه
چطور اونا میگن جزایر مال ماست ما هم میگیم کل کشور شما مال ماست

محمدصالح1

عضو جدید
منم نگفتم دارید که یقینا ندارید و فقط گفتم که اگه مسائل تاریخی رو پیش بکشیم مثل گرفتن غرامت جنگ جهانی و پس گرفتن بحرین و ... خیلی ها هم هستن که میتونن از ما ادعای پس گرفتن زمینهاشون و غرامت بکنند
سلام
جناب شهروز
ملت بی تاریخ ، ملت بی هویت است. ما ایرانیان تاریخ داریم آنهم تاریخی پرافتخار.

یک سوال: چرا شما نگران متبلور شدن حس ملی گرایی ایرانیان هستید؟؟

ما ایرانیان با این همه خدمات به جهان و جهانیان , حق داریم از زورگوهای دنیا نظیر انگلیس و امریکا و شوروی سابق و امثالهم مطالبه کنیم که چرا با دوز و کلک آمدند به جای رفراندوم در بحرین برای استقلال خواهی ، رفتند و به اصطلاح دم روسای بعضی قبایل را دیدند و سندسازی کردند و در مجمع ملل متحد , آن را به عنوان مطالبه ی مردم بحرین جازدند و این خطه را از ایران جدا کردند و ... الی آخر.
البته حساب مزدوران استعمارگران (نظیر پهلوی ها و ... ) را به جای خود رسیده ایم و باز هم خواهیم رسید انشاالله.
البته شاید یه روزی حکومتی بیاد که به بزرگی ایران افتخار کنیم ولی در زمان حکومت فعلی باید دست و پای حکام سابق رو بوسید که اولا باعث بدبختی اون ممالک نشدن و لااقل اجازه دادن واسه خودشون کشورهای ازادی باشند دوما این کشور رو مقداری کوچک کردن تا حکام خیلی با کفایت فعلی بتونن اداره اش کنند تا لااقل ملت از گشنگی نمیرن
به سختی و با تلاش بسیار , فرض می کنیم و سعی می کنم ادعاهای شما در مورد از گشنگی مردن مردم ایران را در این دوره و زمانه به خودم بپذیرانم!!

اما دوست گرامی ؛ اون یه روز افتخار آمیز نمی آد مگر اینکه من و شمای مدعی خیر خواهی برای ایران و ایرانی , به خودمان یک تکانی بدهیم تا کشورمان را بسازیم.

و الا شعر! سرودن و درخواست تجزیه ی خاک میهنم همان چیزی است که صدام یزید کافر مطالبه می کرد .. حال آنکه شما کاربر محترمی به نام "شهروز" هستید که عضو باشگاه "مهندسان ایران" هستید.. می بینید که این دو تا با هم سازگار نمی باشد..

لذاست که تغییر نگاه امری است ناگزیر .. و این درخواست دوستانه را ما از شما کاربر گرامی داریم..

موفق باشید.
یاعلی(ع)

tatu_lover1366

عضو جدید
به ما چی میرسه
جز اینکه برای بحرینی ها بدبختی و فلاکت به بار میاره , آیا ارمغان دیگه ای هم داره؟
فرضم که به ایران ملحق شد
پول نفتشون رو میگیریم و میریزیم تو شکم سیری ناپذیر فلسطینی ها و لبنانی های گربه صفت
اونا هم مثل خوزستانی های خودمون از کمبود امکانات رفاهی و اولیه باید هی بنالند اما کی به کیه

محمدصالح1

عضو جدید
به ما چی میرسه
جز اینکه برای بحرینی ها بدبختی و فلاکت به بار میاره , آیا ارمغان دیگه ای هم داره؟
فرضم که به ایران ملحق شد
پول نفتشون رو میگیریم و میریزیم تو شکم سیری ناپذیر فلسطینی ها و لبنانی های گربه صفت
اونا هم مثل خوزستانی های خودمون از کمبود امکانات رفاهی و اولیه باید هی بنالند اما کی به کیه

سلام
جناب تتو لاور ,

کیس هایی رو که باز کردین ربط چندانی به موضوع تاپیک ندارن بعضی هاش رو هم قبلا به دوستان دیگه پاسخ داده ام و تکرار نمی کنم.

می مونه یه پاسخ کوتاه که :

توی این دنیا همه چیز ملموس نیست و توی مشت جا نمیشه ؛

مثل همت , غیرت و ملیت و خیلی چیزهای دیگه

امیدوارم داشته های مادی و معنوی همه ی ماها بیش از آن باشد که هم اکنون.

موفق باشید

بالا