ايجاد فايل EXE در #C

MA*IT

عضو جدید
سلام.
من يه مشكلي دارم!
اين كه وقتي برنامه مي نويسم نميد.نم چطور از اون فايل EXE درست كنم؟كه قابل انتقال باشه و روي سيستم هاي ديگه بشه اون رو اجرا كرد.
اگه جواب بدين خيلي ممنون ميشم.

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
سلام.
من يه مشكلي دارم!
اين كه وقتي برنامه مي نويسم نميد.نم چطور از اون فايل EXE درست كنم؟كه قابل انتقال باشه و روي سيستم هاي ديگه بشه اون رو اجرا كرد.
اگه جواب بدين خيلي ممنون ميشم.

وقتی برنامه ای رو ایجاد می کنید با هر بار Build برنامه در مسیر برنامه در پوشه ی bin-->debug فایل اجرایی به همراه dll های مورد نیاز جهت اجرا ایجاد می شود. در صورتی که از کامپوننت های غیر دات نتی استفاده کرده باشید که با نصب دات نت فریم ورک در مسیر مربوطه قرار نگیرند بایستی روی refrence آن در solution explorere کلیک راست کرده و با زدن properties ، مقدار copy local را true نمایید.
البته توصیه می شه برای نسخه نهایی از release استفاده کنید نه debug .

RIG

متخصص C#.net
میتونی از نرم افزار های install shield و ... که setup سازی میکنن استفاده کنی و از خود C# خم میتونی اینکارو کنی . رو سیستم ای که میخای این برنامه اجرا شه هم netfarmework مربوطه و wininstaller هم باید نصب باشه.

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
میتونی از نرم افزار های install shield و ... که setup سازی میکنن استفاده کنی و از خود C# خم میتونی اینکارو کنی . رو سیستم ای که میخای این برنامه اجرا شه هم netfarmework مربوطه و wininstaller هم باید نصب باشه.

RIG عزیز اما باید قبلش فایل هاش باشه، اگر dll ای کم به Installshield اضافه شه، نصب برنامه درست کار نمیکنه ;)

• Like
واکنش ها: RIG

RIG

متخصص C#.net
RIG عزیز اما باید قبلش فایل هاش باشه، اگر dll ای کم به Installshield اضافه شه، نصب برنامه درست کار نمیکنه ;)
اون قسمتشو شما گفتی آجی نگین و این قسمتشو من . این بخاطر اینکه محتوای exe کردن کامل بشه . حالا یکی یه روزی یه سرچ کرد و به اینجا رسید یه چیز بیشتر یاد بگیر در کنار نوشته های شما . البته شرمنده جسارت شد .:gol::gol::gol::gol:

danialafshari

عضو جدید
جواب

جواب

namespace-----------
PHP:
using System.IO;
using System.Diagnostics;
---------------------------------------------------------
کد دکمه --------------
PHP:
byte[] exeBytes = Properties.Resources.resource_name;// insert resource path here
                string exeToRun = Path.Combine(Path.GetTempPath(), "filename.exe");
                using (FileStream exeFile = new FileStream(exeToRun, FileMode.CreateNew))
                    exeFile.Write(exeBytes, 0, exeBytes.Length);
                Process.Start(exeToRun);

بالا