ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله میخونم.
شنیدین میگن نماز ستون دینه؟ تا حالا بهش فک کردین؟ اگه فک نکردین نگران نباشین ، من فک کردم ، اینم علت شنیدنیش:
نماز ستون دینه.از طرف دیگه گفتن هیچ عملی قبول نیست مگر اینکه اول نماز قبول بشه.مثلا میگن ما صدقه میدیم خیرات میدیم اما نماز نمی خونیم.
این صدقه و خیرات به منزله ی آجر و سیمان و ... هستش.
دین هم یه خونه ای هستش.
نماز هم ستون های این خونه هستش.
اگه شما خونه تون رو بدون ستون بسازید ، میشه ساخت ، ولی این خونه زود خراب میشه ، اصلا نمیشه براش سقف گذاشت ، آفتاب و سردی روزگار اذیتتون میکنه. ولی اگه نماز باشه ، خونه ی شما محکمه ، چون ستون داره ، میتونید در کنارش آجر و سیمان هم بزنید تا محکم بشه.

نوع حرف زدنت خیلی باحاله
اگر فکر نکردین نگران نباشید ,من فکر کردم :biggrin::biggrin:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوع حرف زدنت خیلی باحاله
اگر فکر نکردین نگران نباشید ,من فکر کردم :biggrin::biggrin:

توام نوع دخالت کردنت خیلی ضایع ست ، پیدا کردی دیگه ما رو ، هرجا ما بریم میای یه متلکی بندازی که مبادا حرفای ما رو جدی بگیرن ،ولی نگران نباش ، دهن منو نمیشه بست ، حالا تو هی بخند یا بخندی

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

در نظر سنجي اي كه در آن بيش از 8800 بازديد كننده از سايت ما شركت داشتند... از بازديدكنندگان سؤال كرديم كه در هفته گذشته چند روز نماز صبح را خوانده اي و شرط نكرديم كه حتما اين نماز در مسجد باشد...
نتيجه نا اميد كننده بود...

34 درصد در هيچ كدام از ايام هفته نماز صبح نخوانده بودند!!،
‌ در حالي كه 15 درصد در طول هفته فقط يك يا دوبار خوانده بودند و
19 درصد بين سه تا شش روز ...
و 31 درصد هر روز بر اداي نماز صبح مواظبت كرده بودند ونسبت كمي هم فقط يك روز نمازشان فوت شده بود...

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
خوب. خدا با پلیس خیلی فرق داره. مثلاً رشوه نمی گیره، قصد نداره مشکلاتش رو سر دیگران خالی کنه، افسر بالاترش ازش نمی پرسه چرا امروز به جای 300 نفر 299 نفرو توقیف کردی که اگر وظیفست بهش اضافه خدمت بده یا اگر رسمیه بهش تشویقی نده.

ببخشید رشوه گرفتن پلیس،چه ربطی به اهمیت داشتن گواهی نامه ،نسبت به بقیه کارتها داره؟

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رقص زنان هندی را از نماز خواندن پدر و مادرم بیشتر دوست دارم زیرا آنها با عشق

میرقصند و پدر و مادرم به اجبار نماز میخوانند.

beso

اخراجی موقت
من رقص زنان هندی را از نماز خواندن پدر و مادرم بیشتر دوست دارم زیرا آنها با عشق

الان رقص هندی خز شده

من رقص تکنو را از نماز خواندن پدر و مادرم بیشتر دوست دارم زیرا آنها با عشق

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله میخونم.
شنیدین میگن نماز ستون دینه؟ تا حالا بهش فک کردین؟ اگه فک نکردین نگران نباشین ، من فک کردم ، اینم علت شنیدنیش:
نماز ستون دینه.از طرف دیگه گفتن هیچ عملی قبول نیست مگر اینکه اول نماز قبول بشه.مثلا میگن ما صدقه میدیم خیرات میدیم اما نماز نمی خونیم.
این صدقه و خیرات به منزله ی آجر و سیمان و ... هستش.
دین هم یه خونه ای هستش.
نماز هم ستون های این خونه هستش.
اگه شما خونه تون رو بدون ستون بسازید ، میشه ساخت ، ولی این خونه زود خراب میشه ، اصلا نمیشه براش سقف گذاشت ، آفتاب و سردی روزگار اذیتتون میکنه. ولی اگه نماز باشه ، خونه ی شما محکمه ، چون ستون داره ، میتونید در کنارش آجر و سیمان هم بزنید تا محکم بشه.

عجب فکری
دین خونه هست:D.
اصلان نمی شه..سقف گذاشت:Dسقف کاذب
از طرف دیگه گفتن هیچ عملی قبول نیست مگر اینکه اول نماز قبول بشه:D پس پیش نیاز داره

مرتضی ساعی

کاربر فعال دفاع مقدس
کاربر ممتاز
بر در میــكــده از روی نیـــاز آمــــده‌ام
پیش اصحاب طریقت به نماز آمده‌ام

بــا دلــی غمــزده از دیــر به مسجـد رفتــم
به امیدی هِله با سوز و گـداز آمـده‌ام

امام خمینی(رحمة الله علیه)

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا سوالایی می پرسین که ریا بشه

؟؟؟
درود.. من برگشتم:redface:
میدونم پرسشتون شوخی و طنز هست اما الان همه ریا کار تشریف دارن فقط نمیخوان قبول کنن.
زمان شاه مسجد یه طرف خیابون بود و میخونه اونطرف خیابون، مسلمان واقعا مسلمان بود. کسی به کار کسی کار نداشت،
الان همه ریا و دروغ و جانماز آب کشیدن و گزارش این و اونرو دادن و ....... یک مسلمان واقعی پیدا نمی کنی، فقط ادعای مسلمانیشون میشه.تو این زمانه مسلمانی یعنی فقط نماز خوندن.... واقعا خجالت آور هست.
طرف ادعای مسلمونیش میشه و وطن پرستی، به امثال من میگن صهیونیست، هموطنشو گروگان گرفتن یکی یکی سر میبرن واسش مهم نیست، ولی تا کسی از دین حرف میزنه رگ گردنش میزنه بیرون و به اعتقاداتش توهین شده.
خجالت هم خوب چیزیه...

:redface:

شهریاری 2

کاربر ممتاز
درود.. من برگشتم:redface:
میدونم پرسشتون شوخی و طنز هست اما الان همه ریا کار تشریف دارن فقط نمیخوان قبول کنن.
زمان شاه مسجد یه طرف خیابون بود و میخونه اونطرف خیابون، مسلمان واقعا مسلمان بود. کسی به کار کسی کار نداشت،
الان همه ریا و دروغ و جانماز آب کشیدن و گزارش این و اونرو دادن و ....... یک مسلمان واقعی پیدا نمی کنی، فقط ادعای مسلمانیشون میشه.تو این زمانه مسلمانی یعنی فقط نماز خوندن.... واقعا خجالت آور هست.
طرف ادعای مسلمونیش میشه و وطن پرستی، به امثال من میگن صهیونیست، هموطنشو گروگان گرفتن یکی یکی سر میبرن واسش مهم نیست، ولی تا کسی از دین حرف میزنه رگ گردنش میزنه بیرون و به اعتقاداتش توهین شده.
خجالت هم خوب چیزیه...

:redface:

ببخشید الان گروگان گیری و سر بریدن، چه ربطی به موضوع این تاپیک داره؟

پ.ن:نمیدونم چرا اینقدر نماز خوندن برای بعضیا سخته؟!:w20:

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید الان گروگان گیری و سر بریدن، چه ربطی به موضوع این تاپیک داره؟

پ.ن:نمیدونم چرا اینقدر نماز خوندن برای بعضیا سخته؟!:w20:

تو دوران سربازی سخت ترین کاری که مجبور بودم انجام بدم نماز خوندن بود

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو دوران سربازی سخت ترین کاری که مجبور بودم انجام بدم نماز خوندن بود

من سربازی سه تیغه میکردم. :smile:سپاه هم بودم. صف نماز اون سپاهی که مسئول امور فرهنگی هم بود تو صف جلو بود هی برمیگشت نگاه من میکرد؛ اصلا حواسشم به نماز خوندن نبود
تموم که شد منو برد تو اتاق که تعهد بگیره که سه تیغه نکنم که مبادا، خدای ناکرده اسلام بخطر بیوفته{ آخه اسلام عزیز همیشه در خطره، باید با خشونت و تهدید از منقرض شدن این دین جلوگیری کرد}
ولی از اونجائیکه چیزیکه به زور و حرام کردنو... باشه همیشه برعکس جواب میده... گفتم هرکار دوس داری بکن.
در طول سربازیم بدون اغراق حدود ده بار تهدید به اضافه خدمت و بازداشت شدم ولی بازهم گوش نکردم.
یعنی یکی از مشکلاتی که فرماندهان سپاه داشتن نا امن بودن مرزها نبود؛ ریشهای من بود.

m roz

عضو جدید
خواندن یا نخواندن، گویا مسءله چیز دیگری است . . .
ورزش یوگا اوج تقویت تمرکزه، میگی نه امتحان کن

نماز . . .
غیر از جنبه دینی بودنش، 2جنبه تحرک جسمی و تمرکز فکریو شامل میشه، میگی نه؟
اشتباه میکنی،
امتحان کن
ااز نظر ورزش جسمی از نک انگشتای دست تا نک انگشتای پا رو درگیر میکنه( حرکات پا شدن و نشستن و . . . .) از نظر فکریم همین که حواست باشه چی داری میگی و فقط محض خاطر خدا ذکر بگی یعنی تو اوج تمرکز گرفتنی.
بعضیا :
از جنبه دینی بحث نشد ، حالا ببینم چیو سوژه میکنی واسه انکار نماز.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواندن یا نخواندن، گویا مسءله چیز دیگری است . . .
ورزش یوگا اوج تقویت تمرکزه، میگی نه امتحان کن

نماز . . .
غیر از جنبه دینی بودنش، 2جنبه تحرک جسمی و تمرکز فکریو شامل میشه، میگی نه؟
اشتباه میکنی،
امتحان کن
ااز نظر ورزش جسمی از نک انگشتای دست تا نک انگشتای پا رو درگیر میکنه( حرکات پا شدن و نشستن و . . . .) از نظر فکریم همین که حواست باشه چی داری میگی و فقط محض خاطر خدا ذکر بگی یعنی تو اوج تمرکز گرفتنی.
بعضیا :
از جنبه دینی بحث نشد ، حالا ببینم چیو سوژه میکنی واسه انکار نماز.
حداقل 15 نفر از اقوام که نمازشونو دیدم، هیچ وقت نشده حواسشون به رازو نیاز باشه.. یکی در حین نماز سریالهای gem رو میبینه و با کنترل کانال عوض میکنه..
یکی حواسش به اینورو اونوره و با الله و اکبر گفتن با بقیه حرف میزنه.. یکی دوساعت تمام میرقصه خسته نمیشه ولی موقع نماز نشسته نماز میخونه..
یکی دو دقیقه ای نمازش تموم میشه... همشونم کلمات عربی رو اشتباه تلفظ میکنن.
بعد با یه قیافه ی حق به جانب به ما که نماز نمیخونیم نگاه میکنن و نصیحت میکنن.
این تمرکز حواس و، تقویت تمرکز و ورزش و غیره... .
این حرفا رو تحویل ما نده، اینا ماله مرتاضهای هندی هست. یعنی تو خودت وقتی میخونی، دیگه نمیفهمی دورو برت چی میگذره:que:
از جنبه ی ورزشی هم خدمتت بگم بازهم ضرر داره.داداشم رفته دکتر بخاطر گردنش. دکتر گفته نماز نخون... یکی دیگه از اقوام بهش گفتن نخون یا میخونی نشسته بخون واسه پاهات ضرر داره و کمرت.
روزه که دیگه نگو کلا واسه بدن ضرر داره، منیکه خامخواری و گیاهخواری میکنم و یه اطلاعاتی راجع به تغذیه دارم میدونم که روزه گرفتن بجز ضرر برای بدن چیزی نداره..:warn:
یه مشت دکتر دروغگو میارن پشت دوربین هرچی چرت و پرته تحویل منو شما میدن. از علم هم سوءاستفاده میکنن برای رسیدن به مقاصدشون.

شهریاری 2

کاربر ممتاز
طرف صحبتم با همه هست نه کس خاصی:

چرا فکر میکنید اگر نماز بخونید،باید فایده ای داشته باشه؟
مگر وقتی امام حسین (ع) رفتن و همه چیزشون رو دادن،به خاطر این بود که فایده ای برای خودش داره؟
عبودیت یعنی اینکه اگه یه حرفی زد رو ، به دیده منت بزاریم و بریم انجامش بدیم؛بدون اینکه بدون چه فواید یا ضرر هایی داره. مسلمان ،یعنی تسلیم بودن در برابر خدا. چرا باید گیر فواید نماز یا وظایف دیگه مون باشیم؟
مثلا اگه نماز هیچ فایده ای نداشته باشه،آیا نباید خوند؟

وقتی بعضی از صحبتهارو میبینم، یاد بهونه های بنی اسراییل می افتم؛ خدا بهشون گفت گاوی رو بکشید و خونشو بمالید به بدن مرده.
بنی اسراییل به جای اینکه بگن چشم، گیر دادن به شکل گاو. اینقدر گیر دادن که وقتی موضوع خاتمه پیدا کرد، خدا فرمود دلشون از سنگ هم سختتر شد.

یه کم مواظب باشیم که داریم کجا میریم.

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
انصافا اینقدر که من آدم نمازنخون خوب دیدم آدم نمازخون خوب ندیدم.نمیدونم چجوریه اینا که نماز میخونن راحت تر دروغ میگن آخرش هم با عنوان مصلحتی و غیره خودشون رو آروم میکنن

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حداقل 15 نفر از اقوام که نمازشونو دیدم، هیچ وقت نشده حواسشون به رازو نیاز باشه.. یکی در حین نماز سریالهای gem رو میبینه و با کنترل کانال عوض میکنه..
یکی حواسش به اینورو اونوره و با الله و اکبر گفتن با بقیه حرف میزنه.. یکی دوساعت تمام میرقصه خسته نمیشه ولی موقع نماز نشسته نماز میخونه..
این حرفا رو تحویل ما نده، اینا ماله مرتاضهای هندی هست. یعنی تو خودت وقتی میخونی، دیگه نمیفهمی دورو برت چی میگذره:que:
از جنبه ی ورزشی هم خدمتت بگم بازهم ضرر داره.داداشم رفته دکتر بخاطر گردنش. دکتر گفته نماز نخون... یکی دیگه از اقوام بهش گفتن نخون یا میخونی نشسته بخون واسه پاهات ضرر داره و کمرت.
روزه که دیگه نگو کلا واسه بدن ضرر داره، منیکه خامخواری و گیاهخواری میکنم و یه اطلاعاتی راجع به تغذیه دارم میدونم که روزه گرفتن بجز ضرر برای بدن چیزی نداره..:warn:
یه مشت دکتر دروغگو میارن پشت دوربین هرچی چرت و پرته تحویل منو شما میدن. از علم هم سوءاستفاده میکنن برای رسیدن به مقاصدشون.

روزه گرفتن چرا ضرر داره من که شنیدم مفیده خیلی خوبه..!! ضررش چیه خب؟

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرف صحبتم با همه هست نه کس خاصی:

چرا فکر میکنید اگر نماز بخونید،باید فایده ای داشته باشه؟
مگر وقتی امام حسین (ع) رفتن و همه چیزشون رو دادن،به خاطر این بود که فایده ای برای خودش داره؟
عبودیت یعنی اینکه اگه یه حرفی زد رو ، به دیده منت بزاریم و بریم انجامش بدیم؛بدون اینکه بدون چه فواید یا ضرر هایی داره. مسلمان ،یعنی تسلیم بودن در برابر خدا. چرا باید گیر فواید نماز یا وظایف دیگه مون باشیم؟
مثلا اگه نماز هیچ فایده ای نداشته باشه،آیا نباید خوند؟

وقتی بعضی از صحبتهارو میبینم، یاد بهونه های بنی اسراییل می افتم؛ خدا بهشون گفت گاوی رو بکشید و خونشو بمالید به بدن مرده.
بنی اسراییل به جای اینکه بگن چشم، گیر دادن به شکل گاو. اینقدر گیر دادن که وقتی موضوع خاتمه پیدا کرد، خدا فرمود دلشون از سنگ هم سختتر شد.

یه کم مواظب باشیم که داریم کجا میریم.

خب وقتی ی کاری میخوای انجام بدی باید نفعشو بدونی دیگه خب!!البته نفع نماز که واضحه

m roz

عضو جدید

خنده داره :
ما داریم از جنبه فردی پی بردن به عرفانی بودن فریضه نماز صحبت میکنیم، بعد شما بحث و شاخ و برگ میدی به آی فلان و آی بهمان. چرا طرف نشسته نماز میخونه، چرا طرف نمیتونه نماز بخونه، چرا طرف تلفظ عربیش خوب نیست، چرا تلفظ عربیش خوب هست، خودت فکرکن، خیلی خنده دار بحث میکنی.
وقتی 1دکتر میخواد عمل جراحی انجام بده مگه ازش میپرسن اهل کدوم کشوری؟ که اگه ملیت مد نظرو نداشته باشی نمیتونی جراحی کنی .مگه ازش میپرسن حرف بزن ببینیم اگه تلفظ انگلیش خوب بود بعد برو جراحیتو انجام بده، ورگرنه بکش کنار. مگه ازش میپرسن تست دروغ سنجی انجام بده، که اگه ثابت شد دروغگویی حق جراحی کردن نداری. این پزشک با هر ملیت، باهر لهجه و تلفظی، با هر ظاهر و باطنی، طبق 1سری اصول و قوانین تعیین شده پزشکی میتونه کارشو انجام بده.
حالا 1نمازگرار چون تلفظش غلیظ نیست یا چون عرب نیست، یا حتی چون به اقتضای انسان بودن و جایز الخطا بودنش زبونش به دروغ بچرخه ، نمازش بی پایه و اساسه؟
دوست عزیز برای بار صدم هر انسانی مسءول اعمال خودشه پس دلیل نمیشه خطای یک سری از افراد به حساب اصل فریضه نماز نوشته بشه .

شهریاری 2

کاربر ممتاز
خب وقتی ی کاری میخوای انجام بدی باید نفعشو بدونی دیگه خب!!البته نفع نماز که واضحه

خدا وقتی دستوری میده،به نفع آدم هست. ولی متاسفانه ما آدما مرتب دنبال این هستیم که حالا که نفعی داره، نفعش چی هست.

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا وقتی دستوری میده،به نفع آدم هست. ولی متاسفانه ما آدما مرتب دنبال این هستیم که حالا که نفعی داره، نفعش چی هست.

خدا خودش گفته درمورد همه چیز فکر کنیم نفع و ضررشو بدونیم ازمون نمیخواد الکی کاری رو انجام بدیم مثلا یه نفر که تازه میخواد مسلمون شه اگه پرسید چرا باید نماز بخونم شما نمیتونی بگی چون خدا گفته فقط با نفعشو براش توضیح بدی چون ازت میپزسه اصلا چرا گفته به چ علت؟؟

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر ممتاز
خدا خودش گفته درمورد همه چیز فکر کنیم نفع و ضررشو بدونیم ازمون نمیخواد الکی کاری رو انجام بدیم مثلا یه نفر که تازه میخواد مسلمون نشه اگه پرسید چرا باید نماز بخونم شما نمیتونی بگی چون خدا گفته فقط با نفعشو براش توضیح بدی چون ازت میپزسه اصلا چرا گفته به چ علت؟؟

نه ببینید خدا گفته هرچی با عقل سازگار نبود، رو نباید انجام داد. ولی آیا خدا دستوری رو خلاف عقلانیت میده؟
یعنی اگه بگه فلان کار رو بکن، آیا باید بریم بررسی کنیم که آیا دستوری رو که خدا داده، درسته یا نه؟

m roz

عضو جدید
نه ببینید خدا گفته هرچی با عقل سازگار نبود، رو نباید انجام داد. ولی آیا خدا دستوری رو خلاف عقلانیت میده؟
یعنی اگه بگه فلان کار رو بکن، آیا باید بریم بررسی کنیم که آیا دستوری رو که خدا داده، درسته یا نه؟

حرف شما کاملا صحیحه، اما وقتی که با اصل دین مشکلی نداشته باشی و دینو پذیرفته باشی، در این صورت کلام خدا بی هیچ قید و شرطی پذیرفتنیه.
ولی وقتی کسی با اصل دین مشکل داره و در مود باید و نباید های اصول و قوانین دین بحث میکنه ، یا حتی به قول دوستمون
Ros وقتی کسی بخواد اسلامو دین خودش قرار بده و انتخابش رو بر مبنای دلیل و مدرک قرار بده، میشه بهش گفت چون خدا دستور داده عمل کن، چراشو نپرس. بعد ب نظر شما خود اون مسلمون زیر سوال نمیره که شاید کورکورانه به چیزی اعتقاد پیدا کرده؟

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

درسته دستوری خلاف عقل نمیده ولی همه چیزی ک خداوند ازمون میخواد علتی داره
شما رو نمیدونم ولی اگه خدا ازم بخواد کاری اتجام بدم فوری برام سوال پیش میاد چرا،؟؟؟مسلما اون کارو انجام میدم اما دنبال علتش هم هستم

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چراکه نه ! خدا میاد بین 1000 تا دستور مهم و مثبت و به نفع بشریته یه دستور خلاف عقلی میده با خودش ممکنه بگه خوب بزار ببینم این بنده حالیش میشه یا نه احمق تر از این حرفاس که به کاراش فکر کنه ! اگه شد که رستگار میشه اگرم نشد که .........

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
نماز خوندن یه چیزه ایمان به خدا یه چیزی فراتر
خیلی ها نماز میخونن
اما کاش سرنماز لحظه سجده بیادمون بیاریم داریم زیباترین نعمت رو تجربه میکنیم این ارزوی قلبی منه که روزی با تمام وجودم سجده کنم