اونایی که کتاب راز رو خوندن

hossein1320

عضو جدید
سلام
من کتاب راز از راندا برن ترجمه مهدی قراچه داغی انتشارات پیکان رو خریدم ولی بر خلاف فهرست 9 صفحه آخر کتاب نیست کس دیگری این مشکل رو داره؟

حالا دیگه 9 صفحست دیگه!!!
دیدم راجع رازه تاپیکت
فقط اومدم یه زری بزنم برم;)
فیلمش خیلی بهتره به نظر من
چون موضوعیه که پیوستگی داره
فیلمش دیده شه راحتتری تا اینکه در طی چند روز عین داستان بخونی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم کتاب رو خوندم
و کتاب کاملن سالمه
البته الان به دوستم قرضش دادم
فیلمش رو هم باید ببینی، البته با کیفیتش و به زبان اصلی ( زیرنویس فارسی، اگه lesteningت هم خوبه چه بهتر ) چون تاثیر گزاریش بیشتره !

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اول کتابش را خواندم و بعد فیلمش را دیدم .
بنظر من کتابش کامل تر بود و طوری نوشته شده بود که ناخوداگاه خودت وسط داستان قرار می گرفتی انگار خودت هم یکی از اعضا داستان بودی و داشتی لحظه به لحظه می دیدی همه ی اتفاقات را .

این هم یک ادرس برای دریافت فایل زیپ شده کتاب راز داوینچی یا داوینچی کد
http://www.takbook.com/modules.php?name=Books&op=Booksgetit&lid=860

آخرین ویرایش:
راستی جوجو تو دوبلشو دیدی؟
من به بک نفر پیشنهاد دادم و اون دوبلشو دیده بود(چند روز مونده به کنکورش)
میخوام ببینم دوبلش واقعا تأثیرگذاریش کمتره؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اول کتابش را خواندم و بعد فیلمش را دیدم .
بنظر من کتابش کامل تر بود و طوری نوشته شده بود که ناخوداگاه خودت وسط داستان قرار می گرفتی انگار خودت هم یکی از اعضا داستان بودی و داشتی لحظه به لحظه می دیدی همه ی اتفاقات را .

این هم یک ادرس برای دریافت فایل زیپ شده کتاب راز داوینچی یا داوینچی کد
http://www.takbook.com/modules.php?name=Books&op=Booksgetit&lid=860

عزیزم
راز داوینچی نه، کتاب راز کتابی کاملن متفاوته

توی همین تالار خودمون، خودم، هم کتابش ( انگلیسی البته ) و هم فیلمش رو، میتونی استفاده ببری

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی جوجو تو دوبلشو دیدی؟
من به بک نفر پیشنهاد دادم و اون دوبلشو دیده بود(چند روز مونده به کنکورش)
میخوام ببینم دوبلش واقعا تأثیرگذاریش کمتره؟

من هردوتاش رو دارم و دیدم، البته الان انگلیسیشو نه، ولی بچه ها لطف کردن واسم گرفتنش

زیاد فرقی نمیکنه دوست من، بستگی به روحیه ادما داره، ولی آره، تاثیر گزاریش کمتره، فکرشو کن یکی دیگه جای من حرف بزنه، اونوقت چه حسی داره ؟ الن خوب منتقل نمیکنه، حتی نوع گفتار هم مهمه تو تاثیر گزاری، زیرنویس دار باشه بهتره، البته اگه زبانمون خوب نباشه !

hossein1320

عضو جدید
آقا من امروز رفتم سه تا کتاب دیگه رو هم دیدم هیج کدوم 196 صفحه بیشتر نداشتن یعنی قسمت زندگی نامه رو

راستی یه سوال دیگه در مورد کتاب کیمیاگر داشتم لطفا یه سر به اون تاپیک بزنید

kittleboy_87

عضو جدید
عزیزم
راز داوینچی نه، کتاب راز کتابی کاملن متفاوته

توی همین تالار خودمون، خودم، هم کتابش ( انگلیسی البته ) و هم فیلمش رو، میتونی استفاده ببری

میشه آدرسشو بزارین تا ما هم کتابشو دانلود کنیم،ممنون،
من فیلم دوبله شده شبکه 4 رو دارم،سینما ماورا

negareene

عضو جدید
به به

به به

سلام . میبینم اینجا بچه های قانون جذب جمعند . اگر از من میشنوید و میخواید درست و حسابی حرف های فیلم یا کتاب راز رو متوجه بشید و خیلی کامل راه های رسیدن به موفقیت رو یاد بگیرید و کامل و همه جانبه وارد این موضوع بشید ، حتما حتما حتما حتما یا کلاس های " الفبای موفقیت " دکتر شاهین فرهنگ رو برید یا حداقل سی دی هاش رو یگیرید و ببینید . باور کنید زندگی تون متحول میشه . دیگه همتون هم تحصیل کرده اید و فرق مطلب علمی و غیر علمی رو متوجه میشید . با دکتر فرهنگ آشنا بشید بعدش تفاوت رو حس میکنید
شاد باشید و البته موفق

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. اگر از من میشنوید و میخواید درست و حسابی حرف های فیلم یا کتاب راز رو متوجه بشید و خیلی کامل راه های رسیدن به موفقیت رو یاد بگیرید و کامل و همه جانبه وارد این موضوع بشید ، حتما حتما حتما حتما یا کلاس های " الفبای موفقیت " دکتر شاهین فرهنگ رو برید یا حداقل سی دی هاش رو یگیرید و ببینید.

دوست عزيز خيلي از دكتر فرهنگ طرفداري مي‌كني آيا شما در كلاس‌هاي ديگري كه اساتيد ديگري اونا رو تدريس مي‌كنن شركت كردين؟
تو اين ايران ما فقط يك نفر نيست كه داره اين كار رو انجام مي‌ده!
خوب نيست براي يه نفر تو يه محيط اينجوري انقدر تبليغات كني!
خوب فكرش رو كردي اگه كسي مثل من كه با چند نفر از اين اساتيد آشنا هستم و كلاس‌هاشون رو رفتم و تأثيرگذاريشون و تدريسشون رو ديدم، كلاس دكتر فرهنگ تأثير نداشته باشه اونوقت من اينجا چي مي‌نويسم؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol:گروه موفقيت:gol: