اونایی که چیزی از خدا میخوان بیان تو

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی دیر فهمیدم منم دعا می خوام هرکی هرجایی تو این دنیا رفت که فکر کرد به خدا نزدیکتر شده واسه منم دعا کنه

من خیلی دیر فهمیدم منم دعا می خوام هرکی هرجایی تو این دنیا رفت که فکر کرد به خدا نزدیکتر شده واسه منم دعا کنه
همه آدما در همه حال و همه شرایط به خدا نزدیکند .
ولی نمیدونن چجوری باید در خونشو بزنن که بیاد درو وا کنه .
یکیش مث خودم :crying2:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازش می خواستم، یه بلایی سر مغزم بیاره که همیشه به یادش باشم:redface:

آخه من فراموش کارم!

takaloo

عضو جدید
سلام انشاالله به سلامتی.من نیتمو میگم شما بگید خدایا نیتشو براورده کن
ممنونم

حالا بدون دارم.
فقط برام دعا منید...

منید یا کنید !! :biggrin:
یعنی هرکی زن میگیره اوضاش اینجوری میشه ؟
یعنی اینقدر وضعت خرابه که کار به دعا و دستمال بستن و شمع روشن کردن کشیده ؟! :w07:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
همه آدما در همه حال و همه شرایط به خدا نزدیکند .
ولی نمیدونن چجوری باید در خونشو بزنن که بیاد درو وا کنه .
یکیش مث خودم :crying2:

نیما جان کاری نداره
فقط کافیه توی خلوتت باهاش حرف بزنی مطمئن باش میشنوه
شاید دیر بشه ولی بدون اون هم قسمتت هست.

phalagh

مدیر بازنشسته
نیما جان کاری نداره
فقط کافیه توی خلوتت باهاش حرف بزنی مطمئن باش میشنوه
شاید دیر بشه ولی بدون اون هم قسمتت هست.
میدونی مشکل چیه؟؟؟
مشکل اینه که فکر میکنیم باید آداب خاصی رو در رابطه با خدا داشته باشیم.
بابا راحت باش. هرچی میخوای بگو.هرچی میاد تو دلت یا سر زبونت. چجوری با یه رفیق حرف میزنی. اونم همونه دیگه.راحت و بی غل و غش.
رو کن طرفش درد و دل کن حرف بزن گاهی وقتا داد بزن خودتو خالی کن.
خوبیش اینه که اون کسیه که باهاش تعارف نداری وقتی یه حرفی بهش میزنی دروغ نیست.خودتی. نقاب نمیزنی. خودتو جور دیگه نشون نمیدی. میتونی رازاتو بهش بگی. درخواستاتو بی رودربایستی عنوان کنی.
واااااای به این میگن رفیییییق.

phalagh

مدیر بازنشسته
اون کسیه که نه حسد داره نه کینه توزی نه بدرفتاری.
کسیه که دلسوزانه سنگ صبور میشه. باهات میخنده.برات گریه میکنه.
برای او هیچ شرمی نیست
میتونیم از خودمون بگیم.از بدیامون از خوبیهامون.از دردسرامون که بعضیهاشو خودمون درست کردیم بعضیهاشو برامون درست کردن.از ظلمهایی که بهمون شده.از توقعاتمون.از همه چی میتونیم بگیم.هیچ لزومی هم نداره که حتما مسئله مهمی باشه.
بین تو و او ، فریبی نخواهد بود ولی دوستی بی غل و غش ، بی رنگ وریا ، بی توقع نابجا ، می تونه باشه ، همدردی میتونه باشه ، یکرنگی کامل میتونه باشه ، می تونیم بدون هیچ حد و مرزی با هم بگیم ، ازهم ایراد بگیریم و از یکدیگر تشکر کنیم ، می تونیم براحتی همدیگر را عزیزم صدا کنیم ولی بی ریا ، ولی نه از سر هوس ، ولی نه از روی فریب .
این نوعی ارتباطه که هم محدوده و هم نامحدود ، محدوده از فریب ، از مصلحت اندیشی ، از تکلف ، از توقع و از بایدها و نبایدها ولی نامحدوده ، از سن ، از جنسیت ، از بیان همه خوبیها و بدیهای زندگیمان ، نامحدوده از عشق ورزی خالصانه ، نامحدوده از باهم بودن بدون هرگونه تشویش و نگرانی

آخرین ویرایش:

melika62

عضو جدید
من از خدا مي خوام كه به ارامش برسم
اخه خيلي مي ترسم
از دنيا از اينده
انقدر مي ترسم كه اگه گناه نبود ازش مرگ مي خواستم تا اينده رو نبينم

winter

عضو جدید
اون کسیه که نه حسد داره نه کینه توزی نه بدرفتاری.
کسیه که دلسوزانه سنگ صبور میشه. باهات میخنده.برات گریه میکنه.
برای او هیچ شرمی نیست
میتونیم از خودمون بگیم.از بدیامون از خوبیهامون.از دردسرامون که بعضیهاشو خودمون درست کردیم بعضیهاشو برامون درست کردن.از ظلمهایی که بهمون شده.از توقعاتمون.از همه چی میتونیم بگیم.هیچ لزومی هم نداره که حتما مسئله مهمی باشه.
بین تو و او ، فریبی نخواهد بود ولی دوستی بی غل و غش ، بی رنگ وریا ، بی توقع نابجا ، می تونه باشه ، همدردی میتونه باشه ، یکرنگی کامل میتونه باشه ، می تونیم بدون هیچ حد و مرزی با هم بگیم ، ازهم ایراد بگیریم و از یکدیگر تشکر کنیم ، می تونیم براحتی همدیگر را عزیزم صدا کنیم ولی بی ریا ، ولی نه از سر هوس ، ولی نه از روی فریب .
این نوعی ارتباطه که هم محدوده و هم نامحدود ، محدوده از فریب ، از مصلحت اندیشی ، از تکلف ، از توقع و از بایدها و نبایدها ولی نامحدوده ، از سن ، از جنسیت ، از بیان همه خوبیها و بدیهای زندگیمان ، نامحدوده از عشق ورزی خالصانه ، نامحدوده از باهم بودن بدون هرگونه تشویش و نگرانی
فلق جون تا حالا کسی بهت گفته بود خیلی قشنگ مینویسی؟
منم مثل تو عاشقشم.البته اگه لیاقت داشته باشم.

winter

عضو جدید
دوستان.اتا حالا دقت کردید که ادما نسبت به کسایی که بیشتر دوسشون دارن بیتفاوتترن؟
مثلا یکیش پدر و مادرامون.حاضرن همه زندگیشونو به خاطر ما بدن اما خیلی از وقتها ما میرنجونیمشون.
یا از همه مهمتر خدامون.خودش گفته ها فقط کافیه ما یه قدم بریم طرفش تا او شتابان بیاد به سمت ما اما بازم ما تو این یه قدم کوتاهی میکنیم.اخه مگه ما ادما چی داریم که او اینقدر دوسمون داره؟جز بی وفایی،جز اینکه خیلی وقتها نسبت بهش بیتوجهیمو یادمون میره خدایی داریم که همیشه با ما هست،همیشه مواظبمونه،همه کارهامونو خودش راست و ریس میکنه،همیشه برای تک تک ما وقت داره؟هیچ وقت نمیگه سرم شلوغه برو بعدا بیا.اما ما چی؟هیچ کاری که براش نمیکنیم،میخوایم یه تشکر خشک و خالی هم ازش بکنیم میذاریم اخر وقت که داره قضا میشه .اونم فکرمون به همه جا هست جز به او(بی احترامی نشه.خیلی ها هم نمازشونو اول وقت و با تمام وجودشون میخونن.صحبتم با خودمه).
مکه که رفته بودم یه چیزی برام خیلی قشنگ بود. این که همه وقتی که اذان اولو میگفتن سریع میومدن سمت مسجد الحرام یا مسجدالنبی.وقتی اذان دومو میگفتن تا قبل از بستن نماز همه تو راه بودن اما وقتی که نمازو میبستن یه نفر هم راه نمیرفت.هر جا که بود همون جا نمازو می بست.اما یه چیز جالبتر:یه روز ظهر منو دوستم داشتیم میرفتیم مسجد الحرام.موقعی که نزدیکش رسیدیم نمازو بسته بودن.از جلوی یه راهرو منتهی به دستشویی که گذشتیم دیدیم همون جا صف تشکیل دادنو دارن نماز جماعت میخونن.
بیاین به هم قول بدیم یه ذره نسبت بهش با وفاتر باشیم.

2sadaf2

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه جمله تو كتاب دين و زندگي دبيرستان خوندم! احساس خواري كردم
يه حديث قدسي بود كه ميگفت:

من به خاطر تو شيطان را از درگاهم راندم، اما تو به خاطر او به من پشت ميكني؟:cry:

mohitlog

عضو جدید
من از خدا میخام به nrp که خیلی دوستش دارم برسم

شما دوستان هم دعا کنید ما به هم برسیم

2sadaf2

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از خدا ميخوام كه به خدا برسم!
مي شه؟

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
جونور نیستم!ازش خواستم کمکم کنه ادم باشم جونور نباشم رومو زمین نزد کمکم کرد!!!!

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اولش ادم بودم!ولی نه راست میگی یه کم قبل ترش فرشته بودم بعد ادم شدم!!مگه تو چی بودی و هستی که این قد ادم بودن برات ثقیله؟!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه امضام رو بخونین متوجه میشین
خودم نوشتم

بالا