من خیلی دیر فهمیدم منم دعا می خوام هرکی هرجایی تو این دنیا رفت که فکر کرد به خدا نزدیکتر شده واسه منم دعا کنه
همه آدما در همه حال و همه شرایط به خدا نزدیکند .من خیلی دیر فهمیدم منم دعا می خوام هرکی هرجایی تو این دنیا رفت که فکر کرد به خدا نزدیکتر شده واسه منم دعا کنه
خانومتو ؟ یا خانوما رو ؟!!!!!ازش میخوام آدمم کنه تا اینقدر خانومما اذیت نکنم...![]()
حالا بدون دارم.
فقط برام دعا منید...
همه آدما در همه حال و همه شرایط به خدا نزدیکند .
ولی نمیدونن چجوری باید در خونشو بزنن که بیاد درو وا کنه .
یکیش مث خودم![]()
میدونی مشکل چیه؟؟؟نیما جان کاری نداره
فقط کافیه توی خلوتت باهاش حرف بزنی مطمئن باش میشنوه
شاید دیر بشه ولی بدون اون هم قسمتت هست.
فلق جون تا حالا کسی بهت گفته بود خیلی قشنگ مینویسی؟اون کسیه که نه حسد داره نه کینه توزی نه بدرفتاری.
کسیه که دلسوزانه سنگ صبور میشه. باهات میخنده.برات گریه میکنه.
برای او هیچ شرمی نیست
میتونیم از خودمون بگیم.از بدیامون از خوبیهامون.از دردسرامون که بعضیهاشو خودمون درست کردیم بعضیهاشو برامون درست کردن.از ظلمهایی که بهمون شده.از توقعاتمون.از همه چی میتونیم بگیم.هیچ لزومی هم نداره که حتما مسئله مهمی باشه.
بین تو و او ، فریبی نخواهد بود ولی دوستی بی غل و غش ، بی رنگ وریا ، بی توقع نابجا ، می تونه باشه ، همدردی میتونه باشه ، یکرنگی کامل میتونه باشه ، می تونیم بدون هیچ حد و مرزی با هم بگیم ، ازهم ایراد بگیریم و از یکدیگر تشکر کنیم ، می تونیم براحتی همدیگر را عزیزم صدا کنیم ولی بی ریا ، ولی نه از سر هوس ، ولی نه از روی فریب .
این نوعی ارتباطه که هم محدوده و هم نامحدود ، محدوده از فریب ، از مصلحت اندیشی ، از تکلف ، از توقع و از بایدها و نبایدها ولی نامحدوده ، از سن ، از جنسیت ، از بیان همه خوبیها و بدیهای زندگیمان ، نامحدوده از عشق ورزی خالصانه ، نامحدوده از باهم بودن بدون هرگونه تشویش و نگرانی
مگه الان چه جونوری هستی ؟از خدا میخوام کمک کنه انسان باشم و انسان بمونم!!!!
بله که میشهمن از خدا ميخوام كه به خدا برسم!
مي شه؟