اولویت بندی کنید.... (جدی!)

mrha

عضو جدید
نتيجه نميشه گرفت من روز اول مي خواستم بگم نظرسنجي چند موردي اونم اينهمه مگه اينكه به در صد در بيارين:biggrin:;)

mehrshad53

اخراجی موقت
نتيجه نميشه گرفت من روز اول مي خواستم بگم نظرسنجي چند موردي اونم اينهمه مگه اينكه به در صد در بيارين:biggrin:;)

داداش خیلی سختگیری انگار!
این بحث خیلی دقیق نیست،هدف اولویتهای ذهنی افراده توی مسائل اجتماعی....
یه ترتیبی میگفتی حالا که زحمت کشیدی تا اینجا اومدی:smile:

mrha

عضو جدید
------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
فرض کنید بودجه ای دست شماست و باید برای یک شهرک در دست احداث هزینه کنید،اولویت بندی شما چگونه خواهد بود؟

1-آموزش و پرورش و مدرسه و کتابخانه و....
2-بهداشت و بیمارستان و درمانگاه و اورژانس و داروخانه و...
3-مسجد و حسینیه و حقوق روحانی و تبلیغات مذهبی...
4-صنعت و کشاورزی و توریسم و اشتغال و ....
5-امنیت اجتماعی
6-زیبا سازی شهر
7-مسکن
8-حمل و نقل

نکات:
-چیزای دیگه هم اگه هست بنویسید
-بودجه محدوده و شاید به همه کارها نرسه.
-من اینها را به ترتیب خاصی ننوشتم!

انداختن پارازیت و اسپم مجاز است ولی اگه شد جواب را هم بهش ضمیمه کنین:surprised:
خودت نوشتي جدي خوب.
1.زیبا سازی شهر
2.صنعت و کشاورزی و توریسم و اشتغال
3.حمل و نقل
4.مسکن
5.امنیت اجتماعی
6.اينترنت
7.آموزش و پرورش و مدرسه و کتابخانه
بودجه تموم شد
!!!

آخرین ویرایش:

mehrshad53

اخراجی موقت
ممنون از همه بر و بکس که نظر دادن.....

نتیجه ای که من از اولویت بندی دوستان میگیرم اینه که اولین اولویتها مربوط به زنده بودنه....
یعنی مسکن و کار و بهداشت و اولویتهای بعدی مربوط به کیفیت این زنده بودنه مثل امنیت و اموزش..... (و در مرحله بعد دیسکو و بار واینا البته:biggrin:)
یک نکته جالب و خیلی مهم هم اینه که مذهب مردم نیاز به هزینه زیادی نداره و هر کسی میتونه با داشتن یه رساله و یه قران و نهج البلاغه،به امور دینیش رسیدگی کنه و حتی اگه مسجدی ساخته نشه،دین مردم را تحت تاثیر قرار نمیده.......
نتیجه ای که دوستان در بحث ولایت فقیه سعی داشتن برعکسشو بگیرن!

ولی حالا به وضع مملکت نگاه کنید،90 درصد امور به دست روحانیونه و اینها برای صدور اسلام حاضرن هزینه کنن ولی برای کمترین نیازهای مردمشون،خیر...
اینا حاضرن دریای خزر را بدن که نظامشون در خطر نباشه...(زهی خیال چرند!)
و میگن چون مردم مسلمونن باید یک ولی فقیه،همه کاره مملکت باشه! ولی دیدیم که دوستان اغلب مسکن را از مهمترینها دونستن،یعنی فعلا مردم ما در ابتدایی ترین ملزومات زیستنشون مشکل دارن....
اینجاست که تضاد حکومت دینی با نیازهای فطری و ضروری بشر مشخص میشه،جایی که دین وسیله ای برای بالا کشیدن حقوق اساسی مردم و دادن وعده بهشت به اونا میشه....
شما هم نتیجه بگیرید،منتظرم:smile:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره آقامهرشاد.
منم واسه همین گزینه های معنوی رو آخرا گذاشته بودم.همونجور که قبلا گقته بودم،به خاطر کم اهمیتیشون نیست.به خاطر اینه که اول مردم باید یه جایی داشته باشن که توش زندگی کنن،بعد برن جای دیگه قرآن بخونن! :surprised:
یا مثلا هرکسی میتونه تو خونه خودش نماز بخونه و قرآن بخونه و کارای مذهبی دیگه...اما وقتی خونه ای نداشته باشه،دیگه دل و دماغ نمیمونه براش.
اما اگه تمام شهر پر بشه از مساجد،ولی مردم خونه نداشته باشن،فکر میکنین خدا راضیه؟؟
خدا خودش میگه اول حق الناس!

من اگه یه کاره ای بشم تو این مملکت،اول از همه به وضعیت مسکن توجه میکنم و زیبایی شهر...