اهمیت باکرگی: آیا (هنوز) مسئله مهمی قلمداد می شود؟

m.1978

عضو جدید
اصلا چه معنی داره از پسر تست بگیرن ؟؟؟ ببرنش دکتر ؟

مگه چه کار کرده ؟؟؟

دختره که باید جواب پس بده :)

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه توی جامعه ما دروغ زیاد شده. یعنی هم پسرا و هم دخترا خیلی راحت و با وقاحت به همدیگه دروغ میگن. به نظر میاد تو بازاری که دروغ گفتن اینقدر بی هزینه است این مسئله شاید تنها راهی برای تایید صداقت عدم رابطه با افراد دیگه باشه. باکرگی در ایران مهمه به چند دلیل:

1- متاسفانه در ایران چنانچه رابطه ای وجود داشته در دوران جوانی این رابطه اونقدر مخفیانه و همراه با استرس و به دور از مسائل بهداشتی انجام میشه که ممکنه این رابطه منجر به بیماری بشه. فکرشو بکنید که با کسی ازدواج کردید که خودش نا دانسته الوده به بیماری ای هست که متاسفانه از طریق *** منتقل میشه. البته منظور من هم واسه اقایونه هم خانومها.

2- با توجه به فرهنگ غلط ماها و اینکه خیلی راحت حاضریم با ابروی مردم بازی کنیم ممکنه کسی که با همسر شما همبستر شده از اشنایان شما باشه و بعد از ازدواج فکرشو بکنید که چطور میتونه با ابروی هردوی شما بازی کنه. حتی شما اگه روشنفکر ترین ادم دنیا باشید باز هم یه سری مسائل خیلی راحت میتونه زندگیتونو تحت تاثیر بذاره.

3- مساله بکارت و اهمیت اون ریشه در فرهنگ ما داره. کما اینکه در تبت دختران رو که وقتی به سن قانونی میرسند بکارتشونو در معبد بر میدارند و پرده بکارت براشون نقص به حساب میاد یا اینکه در مجامع غربی دختری که باکره هست رو طوری بهش نگه میکنند که انگار این دختر ضفعفهایی داشته که تا حالا نتونسته رابطه جنسی داشته باشه.
4- یک نکته خیلی مهم و خیلی تاسف بار در ایران اینه که روابط گذشته در اکثر مواقع کاملا تموم نمیشن. مخصوصا اگه در اون رابطه *** هم بوده باشه. به کرات دیدم که خیلی از خانومهایی که با خودم یا با بعضی از دوستام دوست بودند و ازدواج کردند هر وقت مشکلی توی زندگیشون پیش میاد تماس تلفنی برقرار میکنند و شروع میکنند به درد دل کردن و متاسفانه در این زمان اسیب پذیر هستند و میشه راحت ازشون سو استفاده کرد.
ولی با تمام این اوصاف اگه همون صداقتی که در قسمت اول حرفم گفتم وجود داشته باشه خیلی از مشکلات حل میشه . جلب اعتماد یک نفر و اینکه با کسی *** نداشته یا اگه هم داشته داستان مربوط به گذشته بوده و 100 در 100 تموم شده میتونه خیلی کارساز باشه.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا ...الان خیلی از پسرا تحمل شوخی و خنده وحتی سلام و علیک دوست دختر یا زنشونو با یه پسر دیگه ندارن یا به زور اینکه نگن مال عهد عتیقه و این چیزا به روی خودشون نمیارن...یا خیلیا ترجیح میدن دوستشون یا زنشون قبلا دوست پسر نداشته بوده باشه چه برسه به باکرگی!!!! یا به قول دوستمون که تو چندتاپست قبل گفت اگرم اول بگه مهم نیست به محض اینکه دعوا یا ناراحتی پیش بیاد واسه آتیش زدن طرفم که شده میگه تو درست حسابی نبودی فلان بودی بسار بودی!!!

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این نکته رو فراموش نکنییییییییم که این مساله خیلی مهمه

حتی برای فردی مثل ضرت مریم با اون پاکی که داشت(طبق گقته کتابها)

مشکل ساز شد چه برسه به..............................:w47:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه توی جامعه ما دروغ زیاد شده. یعنی هم پسرا و هم دخترا خیلی راحت و با وقاحت به همدیگه دروغ میگن. به نظر میاد تو بازاری که دروغ گفتن اینقدر بی هزینه است این مسئله شاید تنها راهی برای تایید صداقت عدم رابطه با افراد دیگه باشه. باکرگی در ایران مهمه به چند دلیل:

1- متاسفانه در ایران چنانچه رابطه ای وجود داشته در دوران جوانی این رابطه اونقدر مخفیانه و همراه با استرس و به دور از مسائل بهداشتی انجام میشه که ممکنه این رابطه منجر به بیماری بشه. فکرشو بکنید که با کسی ازدواج کردید که خودش نا دانسته الوده به بیماری ای هست که متاسفانه از طریق *** منتقل میشه. البته منظور من هم واسه اقایونه هم خانومها.

2- با توجه به فرهنگ غلط ماها و اینکه خیلی راحت حاضریم با ابروی مردم بازی کنیم ممکنه کسی که با همسر شما همبستر شده از اشنایان شما باشه و بعد از ازدواج فکرشو بکنید که چطور میتونه با ابروی هردوی شما بازی کنه. حتی شما اگه روشنفکر ترین ادم دنیا باشید باز هم یه سری مسائل خیلی راحت میتونه زندگیتونو تحت تاثیر بذاره.

3- مساله بکارت و اهمیت اون ریشه در فرهنگ ما داره. کما اینکه در تبت دختران رو که وقتی به سن قانونی میرسند بکارتشونو در معبد بر میدارند و پرده بکارت براشون نقص به حساب میاد یا اینکه در مجامع غربی دختری که باکره هست رو طوری بهش نگه میکنند که انگار این دختر ضفعفهایی داشته که تا حالا نتونسته رابطه جنسی داشته باشه.
4- یک نکته خیلی مهم و خیلی تاسف بار در ایران اینه که روابط گذشته در اکثر مواقع کاملا تموم نمیشن. مخصوصا اگه در اون رابطه *** هم بوده باشه. به کرات دیدم که خیلی از خانومهایی که با خودم یا با بعضی از دوستام دوست بودند و ازدواج کردند هر وقت مشکلی توی زندگیشون پیش میاد تماس تلفنی برقرار میکنند و شروع میکنند به درد دل کردن و متاسفانه در این زمان اسیب پذیر هستند و میشه راحت ازشون سو استفاده کرد.
ولی با تمام این اوصاف اگه همون صداقتی که در قسمت اول حرفم گفتم وجود داشته باشه خیلی از مشکلات حل میشه . جلب اعتماد یک نفر و اینکه با کسی *** نداشته یا اگه هم داشته داستان مربوط به گذشته بوده و 100 در 100 تموم شده میتونه خیلی کارساز باشه.

جدی که عقل دختر جماعت قد یه مرغم نیس
واقعا اینکارا رو می کنن :surprised:

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا ...الان خیلی از پسرا تحمل شوخی و خنده وحتی سلام و علیک دوست دختر یا زنشونو با یه پسر دیگه ندارن یا به زور اینکه نگن مال عهد عتیقه و این چیزا به روی خودشون نمیارن...یا خیلیا ترجیح میدن دوستشون یا زنشون قبلا دوست پسر نداشته بوده باشه چه برسه به باکرگی!!!! یا به قول دوستمون که تو چندتاپست قبل گفت اگرم اول بگه مهم نیست به محض اینکه دعوا یا ناراحتی پیش بیاد واسه آتیش زدن طرفم که شده میگه تو درست حسابی نبودی فلان بودی بسار بودی!!!

روشن فکر ها فرار کردن:w06::w06::w06:

:w00::w00::w00:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم این رو دیدم:d:d:d

راست میگه:w04:

تازه من کسانی رو دیدم که رفتم ازدواج کردن تا با دوست پسر قبلیشون باشن:w06:

یعنی مجوز همه جور غلط کردنو داشته باشن نه خداییش به شوما پسرا تو بعضی از جهات حق میدم موقع انتخاب همسر محتاط باشید

البته همون حقو همون اندازه به دخترام بدید

حسین-تی

عضو جدید
همه پسرا تا مسئله باکرگی پیش میاد کلی روشن فکر میشن که نه بابا مهم نیست طرف الان با منه منو دوسته و ... و ... و ... .

پاش که پیش بیاد طرف جا میزنه یا سر اولین دعوا به رخ میکشه که ذاتا تو دختر نبودی! اگه خوب بودی دختر میبودی و ......

همین الان هر پسری حتی اونایی که ادعا روشن فکریشون میشه یه دختری میبینن که داره شوخی میکنه خنده میکنه کلی فکرا راجبش میکنن! وای به حال اینکه دختری باشه که باکره نباشه!!!

تا وقتی این طرز تفکرای 2000 سال پیش بین ما باشه و تو فرهنگمون ریشه کرده باشه! این اهمیت نداره و اینا همه کشکه! و فقط باد هواست..........
اصلا مهم نیست برای منو دوستام و هر کی منو میشناسه و هر کی منو بزرگ کرده و هرکی با من ارتباط داره . . .!
نه تنها هیچ فکری راجع به دخترا نمیکنیم . . . تشویق میکنیم که ایول . . ! چه با جنبه و با ظرفیتی . . .!:)

حسین-تی

عضو جدید
موافقم

چند وقت پیش از یکی از دوستام شنیدم که خانواده پسر قبل از عقد دختر رو میبرن یه دکتری که خودشون قبول دارن تا باکرگی دختر رو تایید کنه
حتی واسشون مشخص بشه که این خانم در حین باکرگی آیا رابطه داشته با نه

و این در صورتی هست که پسرا ......................

واقعا برای این طرز فکر متاسفم :w05:
تو خونواده های متمدن هیچ وقت این کارو نمیکنن . . .!
با این کار بیشتر به دختر جنبه ی کالا بودن میبخشن تا یه آدم . . .!
فک کن : یه آدم بخواد ماشین بخره میره چک میکنه ببینه ماشین تصادفیه یا نه . .. !

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی مجوز همه جور غلط کردنو داشته باشن نه خداییش به شوما پسرا تو بعضی از جهات حق میدم موقع انتخاب همسر محتاط باشید

البته همون حقو همون اندازه به دخترام بدید

بله دقیقا من سراغ دارم

شوهر بدبخت ساعت 8 شب میره سر کار یه لفمه نون برا زن و بچه اش در بیاره اما از این غافله که ساعت 8:01 دقیقه..........................................................................:whistle:

نه بابا ما پسر ها داریم کم کم روشن فکر میشیم

بعضی از پر ها رو ه سراغ دارم که به جای کار رفتن میرن..........:w12:

در کل زمونه خراب شده باید ساخت:w47:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تو خونواده های متمدن هیچ وقت این کارو نمیکنن . . .!
با این کار بیشتر به دختر جنبه ی کالا بودن میبخشن تا یه آدم . . .!
فک کن : یه آدم بخواد ماشین بخره میره چک میکنه ببینه ماشین تصادفیه یا نه . .. !
بله حرفتون درسته ولی متاسفانه هستن
زیادن خانواده های این جوری
دلیلشون هم اینه که میخوایم عروسمون سالم باشه

دیگه فکر اینو نمیکنن اگه یکی همینو از دختر خودشون بخواد چه کار میکنن

این درخواست به توهین مستقیمه به دختر

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا مهم نیست برای منو دوستام و هر کی منو میشناسه و هر کی منو بزرگ کرده و هرکی با من ارتباط داره . . .!
نه تنها هیچ فکری راجع به دخترا نمیکنیم . . . تشویق میکنیم که ایول . . ! چه با جنبه و با ظرفیتی . . .!:)

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w06:

ببخشید شیطون از شاگرد های........:whistle::whistle::whistle:

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله حرفتون درسته ولی متاسفانه هستن
زیادن خانواده های این جوری
دلیلشون هم اینه که میخوایم عروسمون سالم باشه

دیگه فکر اینو نمیکنن اگه یکی همینو از دختر خودشون بخواد چه کار میکنن

این درخواست به توهین مستقیمه به دختر

این کار مثل تکر از پشته:w00:

مستقیما اخراج داره:w12:

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودتم به نظر میاد دختریاااا:surprised: حداقل میگفتی بعضی دخترا:D
وقتی بگه بعضی عده کمی رو در بر میگیره

ببخشید اااااااااااا هم در مورد دختر های ین زمونه هم پسر های این زمونه بعضی جواب گو نیست

باید گفت.................................:whistle:

*ملینا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدددددددددددددددد ننه جون زن میخوای خودم برات میستونم...
دیگه این کارات چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون دختر صغری خانم که گفتم...فقط همون

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی میدونه چطور راست کلیک رو توی وبلاگ ها یا سایت هایی رو که راست کلیک رو غیر فعال کردن فعال کنم

راست کلیک میکنه اما اجاز کپی پیس رو نمی ده:w12:

phalagh

مدیر بازنشسته
کسی میدونه چطور راست کلیک رو توی وبلاگ ها یا سایت هایی رو که راست کلیک رو غیر فعال کردن فعال کنم

راست کلیک میکنه اما اجاز کپی پیس رو نمی ده:w12:
يه كد داره كه بايد بزاري تو بلاگت.
بگردي پيدا ميكني. چند سال پيش كه بلاگ داشتم تو سايتهايي كه اينجور كدا رو ميزاشتن ديده بودم.
خوشم مياد خودت تو تاپيك خودت اسپم ميكني.

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يه كد داره كه بايد بزاري تو بلاگت.
بگردي پيدا ميكني. چند سال پيش كه بلاگ داشتم تو سايتهايي كه اينجور كدا رو ميزاشتن ديده بودم.
خوشم مياد خودت تو تاپيك خودت اسپم ميكني.

این ها اسپم نیست که:d

اتیش به پا کردن تو تاپیکه:whistle::whistle::whistle:

سئول

عضو جدید
البته باکرگی می تونه به دلیل عمل ترمیم یا نوع پرده بکارت سالم به نظر برسه که باز هم نباید فکر نامناسبی در موردش بشه
در خلاف اون هم حرکاتای ورزشی که شما گفتید یکی از مهم ترین دلایل از بین رفتن این بکارت میشه که باید توجه کرد

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی بگه بعضی عده کمی رو در بر میگیره

ببخشید اااااااااااا هم در مورد دختر های ین زمونه هم پسر های این زمونه بعضی جواب گو نیست

باید گفت.................................:whistle:

ا؟ یعنی همه مغزشون اندازه مرغه؟!!!:surprised:چه جالب من نمیدونستم....:surprised:بعد اونوقت حدودا چه قدری میشه؟والا مغز گوسفند دیدم ولی مغز مرغ هنوز قسمت نشده...همینطوری محض اطلاع میپرسما خواستم ببینم مغز فندقی ام که میگن همینه؟یا سایزشون فرق داره...

behnam_mech1987

عضو جدید
اما جواب سوالتون

اما جواب سوالتون

تو جامعه ما بسته به اینکه دختر یا پسر باشید و همچنین دوست باشید یا همسر!!! اهمیتش معلوم میشه!!!
برای پسرها قبل از ازدواج no problem اما بعد ازدواج پربلم چیه خود تسونامیه!
برای دختر ها مهمه اگه نبود دختر نبودند!!!
اما اگه از شوخی بگذریم، جدی جدی چه جوری می خواین به همسرتون جواب پس بدید تو خلوتگهتون!!؟

خدایا همه رو عاقبت به خیر کن،بیچاره جوونا....................

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ا؟ یعنی همه مغزشون اندازه مرغه؟!!!:surprised:چه جالب من نمیدونستم....:surprised:بعد اونوقت حدودا چه قدری میشه؟والا مغز گوسفند دیدم ولی مغز مرغ هنوز قسمت نشده...همینطوری محض اطلاع میپرسما خواستم ببینم مغز فندقی ام که میگن همینه؟یا سایزشون فرق داره...

نه یه نمه کوچیک تره:w12:

اون مغز فندقی که میگن مغز انسانه نه مرغ:w02:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودمونیما
هنوز که خدا واستون چفت و بست گذاشته این کارارو میکنین اگه بکارتی وجود نداشت ...:weirdsmiley::weirdsmiley:....واویلا

:whistle::whistle:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو راست میگه

به غیر از عده ای انگشت شمار کسی رو سراغ درید که پا پس نزاره:w00:

والا اون عده ی انگشت شمار هم انقدر معدودا که عملا نیستن............

حتی یک عده از اون انگشت شمارها هم میگن روشن فکرن تا خودشون هم با دختره باشن و بازیش بدن......... کسایی که تا پای ازدواج میرن از معدود هم معدود تره.......:gol:

بالا