انواع شـیرینی

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
فهرست :



کلوچه زنجبیلی یا زنجفیلی....................................................#2

آمارتی شكلاتی...................................................................
#3

شیرینی نیمان .....................................................................
#4

شیرینی اسکاتلندی...............................................................
#5

شیرینی کره ای اسکاتلندی ...................................................
#6

قوریبه...................................................................................
#7

شکلات گردویی اتریشی ........................................................
#8

طرزتهیه شیرینی توتی شکل..................................................
#9

طرز تهیه شیرینی برانیز.........................................................
#10

شیرینی فانتزی دو رنگ.........................................................
#11

شیرینی خشک دو رنگ..........................................................
#12

پیراشکی ..............................................................................
#13

یک نوع شیرینی ....................................................................
#14

طرز تهیه شیرینی آجیلی با شکلات تکه‌ای................................
#15

طرز تهیه شیرینی لطیفه..........................................................
#16

طرز تهیه شیرینی عسلی.........................................................
#17

نان پنجره ای............................................................................
#18

شارلوت گلابي با خمير ژنواز ......................................................
#19

طرز تهيه كمپوت گلابي..............................................................
#19

طرز تهيه پلمبير..........................................................................
#19

اسلايس شكلات سفيد و توت‌فرنگي..........................................
#20

اسلایس...................................................................................
#21

شیرینی خرمایی .......................................................................
#22

باقلواي پسته و باقلواي بادام.......................................................
#23

شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ..............................................
#24

دونات شکلاتی...........................................................................
#25

شکلات برفی.............................................................................
#26

نان اسكن گوجه‌فرنگي و ژامبون..................................................
#27

ناپلئون با روکش شکلات...............................................................
#28

رولت شكلاتى همراه توت‌‌فرنگى.................................................
#29

نان پنجره ای..............................................................................
#30

شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف».............................................
#31

باقلوا.........................................................................................
#32

اسنوبال های شکلاتی.................................................................
#31

مارشاملو ...................................................................................
#31

باقلوا ........................................................................................
#33

باقلوا با كادايف............................................................................
#34

باقلوا..........................................................................................
#35

باقلوا .........................................................................................
#36

باسلوق هندوانه ای......................................................................
#37

کماج بابلی (کچه وزنک) ...............................................................
#38

کماج کرمانی ..............................................................................
#39

کماج کرمانی ..............................................................................
#40

شیرینی لِگِیمات LEGEYMAT ترکی................................................
#41

شیرینی دارچینی ........................................................................
#43

شیرینی شکلات تکه ای................................................................
#44

ووپی پای های رنگارنگ خامه ای....................................................
#45

کوکی مکری................................................................................
#45

شیرینی های قلبی رنگارنگ...........................................................
#46

شيريني خرمايي...........................................................................
#47

کولچه های موکا ..........................................................................
#47

شیرینی فرفری............................................................................
#48

بیسکوییت با تکه های رنگی ..........................................................
#49

طرز تهیه شیرینی آلمانی برای عید فطر .......................................
#50

رشته خوشکار گیلانی ................................................................
#51

رولت هل و لیمو..........................................................................
#52

دستور پخت کوکی های خوشمزه ..........................................
...#57

تاتلو دیونلر ..............................................................................
#58

پوست پرتقال شکلاتی..............................................................
#59

شیرینی گردویی......................................................................
#60

کوکی کره ای ..........................................................................
#61

فاج آبنباتی ..............................................................................
#61

کاکائو خرمایی..........................................................................
#61

بیسکوفرماژ پرتقال ...................................................................
#62

شیرینی دکمه چوبی .................................................................
#64

شیرینی قهوه دانه ....................................................................
#65

شکلات نارگیلی ........................................................................
#66

شیرینی با مغز شکلات .............................................................
#67

مرمر کوکیز...............................................................................
#68

شکوفه شکلاتی .....................................................................
#69

کوکیز شکلات و کشکش ..........................................................
#70

شیرینی عربی .........................................................................
#71


توضیح : با تکمیل تر شدن تاپیک فهرست ویرایش میشود .
 
آخرین ویرایش:

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
انواع شـیرینی

کلوچه زنجبیلی یا زنجفیلی
مواد لازم:
روغن جامد: 250 گرم
شکر: 250 گرم
ماست: 250 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
زنجبیل: 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
آرد سبوس دار (آرد کامل گندم): 1 کیلو گرم

طرز پخت :
روغن و شکر را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید. سپس ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. بعد آرد را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت 1 سانتی متر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

نکته:
می توان به این کلوچه، طعم های مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و...) ضمنا این کلوچه حالت بیسکویت دارد و می توانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت 3 ماه نگهداری کنید. می توان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد گندم ترد می شود.

مشاهده پیوست 89746
 

پیوست ها

  • 1.jpg
    1.jpg
    19 کیلوبایت · بازدیدها: 1

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمارتی شكلاتی
مواد لازم:

بادام بدون پوست

140 گرم

شكر

100 گرم

پودر كاكائو

یك قاشق غذاخوری

پودر قند

2 قاشق غذا خوری

سفیده ی تخم مرغ

2 عدد

كرم تارتار

به اندازه نوك قاشق چایخوری

اسانس بادام

یك قطر

طرز تهیه:

فر را حرارت 180 درجه ی سانتیگراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم می كنیم. سپس بادام ها را در سینی فر ریخته و حدود 10 تا 12 دقیقه بو می دهیم. گاهی نیز بادام ها را هم می زنیم تا به صورت یكنواخت طلایی شوند؛ سپس برای خنك شدن آنها را كنار می گذاریم.

آن گاه فر را كم كرده و روی حرارت 160 درجه ی سانتیگراد یا 325 درجه ی فارنهایت می گذاریم. پس از آن بادام های بو داده را همراه نصف مقدار شكر (50 گرم) در خردكن برقی خوب خرد می كنیم، ولی نمی گذاریم بادام به روغن بیفتد. سپس آن را در كاسه ای ریخته و با پودر كاكائو و پودر قند مخلوط می كنیم و كنار می گذاریم.

در كاسه ای دیگر سفیده ی تخم مرغ ها را با كرم تارتار ( پودری شبیه بیكینگ پودر) آنقدر هم می زنیم تا سفت شود و از كاسه نریزد. سپس بقیه شكر (50 گرم) را كم كم اضافه كرده و بعد از هر بار افزودن، هم می زنیم. در آخر، اسانس را اضافه كرده و مخلوط می كنیم.

سپس این مواد را به مخلوط بادام اضافه كرده و آهسته هم می زنیم. آنگاه مواد را توسط قیف با ماسوره ی ساده ، بر روی كاغذ شیرینی پزی ریخته و در سینی فر می گذاریم. می توان یك پر از بادام هم، روی شیرینی ها گذاشت.

سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر می گذاریم تا شیرینی ها خشك شوند. سپس شیرینی ها را روی تور سیمی مخصوص می گذاریم تا خنك شوند. سپس آنها را از كاغذ جدا كرده، نهایتاً در ظرف دربسته نگه می داریم.
2.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینی نیمان
● مواد لا زم:
▪ شکر ۲ پیمانه
▪ شکر قهوه ای ۲ پیمانه
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ پودر وانیل ۲ قاشق مربا خوری
▪ آرد ۴ پیمانه
▪ مخلوطی از آرد جو ۵ پیمانه
▪ نمک ۱ قاشق مربا خوری
▪ بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
▪ جوش شیرین ۲ قاشق مربا خوری
▪ ورقه های شکلاتی نیم کیلو
▪ آجیل ۳ پیمانه


● طرز تهیه:
کرم کره ای و دو نوع شکر را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و سپس این مایع را با آرد- آرد جو- نمک – بیکینگ پودر وجوش شیرین مخلوط می کنیم. ورقه های شکلات و آجیل را اضافه می کنیم. و آن را به صورت گلوله هایی می غلتانیم و آنها را به فاصله ۲ اینچ از یکدیگر روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی می چینیم. آنها را می گذاریم تا ۱۰ دقیقه بپزد دمای فر باید ۳۷۵ درجه فارنهایت باشد. از این مایع می توان حدود ۱۱۰ شیرینی تهیه کرد.
3.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینی اسکاتلندی
مواد لازم:
کره ی پاستوریزه 150 گرم
پودر قند 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید گندم 125 گرم
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
خلال بادام خرد شده 1 پیمانه سرخالی


روش تهیه :
کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم. بعد با همزن مواد را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم. آرد و نمک و دارچین را ( البته آرد باید قبلا الک شده باشد) به مخلوط اضافه می کنیم. سپس سینی شیرینی پزی به ابعاد (40×30) را کمی چرب کرده و خمیر را داخل سینی پهن کرده و سطح آن را صاف می کنیم. سفیده ی تخم مرغ را با چنگال می زنیم و با قلم مو روی خمیر می مالیم. خلال بادام را روی خمیر پاشیده و با پشت قاشق روی آن را کمی فشار داده تا خلال ها به خمیر بچسبد. سپس سینی را در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 40-30 دقیقه قرار می دهیم. به محض خارج نمودن از فر، خمیررا به صورت دلخواه برش می دهیم.
4.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینی کره ای اسکاتلندی
● مواد مورد نیاز:
▪ کره: ۱۰۰ گرم؛
▪ شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم؛
▪ خامه: ۲ قاشق سوپخوری؛
▪ آرد: ۱۵۰ گرم؛
▪ تخم مرغ زده شده: ۱ عدد؛
▪ بادام: ۶۰ گرم؛
▪ مربای زردآلوی پوره شده و گرم شده: ۲ قاشق سوپخوری.


● طرز تهیه:
قالب مستطیل ۳۰×۲۰ را چرب کرده کف و دیواره را با کاغذ بپوشانید. کره، شکر قهوه ای و خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود و به جوش آید؛ این مواد باید به مدت ۳ دقیقه با حرارت ملایم و بدون این که هم زده شود بجوشد. بعد از جوشیدن از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
در نهایت تخم مرغ زده شده و آرد الک شده را به مواد اضافه کرده بعد از مخلوط شدن داخل قالب آماده بریزید و بادام ها را روی آن بچینید بعد آن را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت از فر خارج کرده و روی شیرینی را با مربای گرم برس بزنید و در قالب خنک کنید سپس برش داده در ظرف بچینید.
5.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
قوریبه (Ghoraiybah)
● مواد لازم
▪ یک فنجان کره
▪ یک فنجان شکر الک شده
▪ دو فنجان آرد
▪ نصف قاشق چای خوری پودر هل
▪ ۱۲ عدد بادام (به دلخواه)
▪ زمان لازم: ۳۵ دقیقه
این غذا یک کلوچه سنتی عربی است.
این مقدار مواد برای ۲۴ نفر کافی است.


● طرز تهیه
اجاق را از قبل با ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید.
در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آرد و پودر هل را به آن بیفزائید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. کمی از خمیر را برداشته و در دست به شکل نواری باریک درآورید. سپس دو سر آن را به هم وصل کرده و روی سینی فر بگذارید. تکه ای بادام روی محل اتصال دو سر خمیر گذاشته و کمی فشار دهید. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید، توجه داشته باشید که کلوچه ها باید سفید باقی بمانند و تنها شاید کناره های آن ها طلایی شود. می توانید برای تهیه این کلوچه ها از قالب نیز استفاده کنید.
6.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکلات گردویی اتریشی
مواد لازم:
· 1 فنجان کره نرم شده

· یک دوم فنجان شکر قهوه ای

· 2و نیم فنجان آرد

· 2 سوم فنجان کمپوت زردآلو

· 4 عدد تخم مرغ

· 1و نیم فنجان شکر قهوه ای

· 1 چهارم فنجان پودر کاکائو (بدون شکر)

· 2 قاشق چای خوری وانیل

· 1 قاشق چای خوری نمک

· 3 فنجان گردوی تفت داده شده

· 8 اونس شکلات تلخ و شیرین (خردشده)

· 3 قاشق غذاخوری کره

· 1 قاشق غذاخوری شربت ذرت

· ا قاشق غذاخوری رُم

· حدود 40 نصفه گردو (دلخواه)



طرز تهیه

1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیه بزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

2. در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط_ سریع به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

3. در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.

4. برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید. به شکلات 1 یا 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود 40 تکه خواهد شد.

5. برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( 20 دقیقه زمان برای این کار کافیست.)

6. نگه داری:
تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.
7.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرزتهیه شیرینی توتی شکل
مواد لازم:


125 گرم بادام پوست گرفته و پودر شده

25 گرم خلال پسته

125 گرم پودر قند یا پودر شکر

2 تا 3 قاشق سوپخوری گلاب

نصف قاشق چایخوری پودر هل

نصف پیمانه شکر



طرز تهیه:
پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.

اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید. سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید. توت ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند.
8.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه شیرینی برانیز
مواد لازم :
150 گرم کره

60 گرم کاکائو

150 گرم شکر

2 عدد تخم‌مرغ

50 گرم آرد

یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر



طرز تهیه :
کره را روی حرارت قرار داده تا کمی آب شود. کاکائو و شکر را مخلوط کرده و تخم‌مرغ‌ ها را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ‌ پودر را به مواد افزوده و بعداز آن کره را و همه‌‌ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

مواد را در قالب بریزید و داخل فر به مدت 45 دقیقه و با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد و یا 375 درجه‌ی فارنهایت قرار دهید. سپس به صورت چهارگوش برش زده و میل کنید.
9.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینی فانتزی دو رنگ
مواد لازم:
کره یا روغن جامد :نصف پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چایی خوری
پودر قند :یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک قاشق مربا خوری یا یک قاشق سوپ خوری و بعلاوه کمی پودر شکر
تخم مرغ : یک عدد
آرد: به میزان لازم


طرز تهیه :
کره را در ظرف ریخته و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم احتیاجی به همزن برقی نیست ولی می توان از درجه یک (کند) همزن استفاده کنیم . و بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم . و نوک انگشتان مخلوط می کنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده قبل از اینکه تمام آرد را اضافه کنیم مقداری از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس آرد را تا حدی اضافه می کنیم که به دست نچسپد و بعد دست را با آرد آغشته کرده و ظرفی را که می خواهیم در فر قراردهیم . روغن زده و با خمیر گلوله های کوچک درست کرده و یک درمیان کرم و ای کنار هم گذاشته به شکل دایره ای در ظرف چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می گذاریم.
10.jpg
 

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینی خشک دو رنگ
مواد لازم:

کره 1 پیمانه

پودر قند 1 پیمانه

آرد الک شده ¼2 پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری



طرز تهیه:

کره، پودر قند و وانیل را با هم زن بزنید.سپس آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید؛ خمیر را ورز دهید تا لطیف شود.اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه کنید.نیمی از خمیر را با کاکائو مخلوط کنید؛ سپس دو خمیر را کنار هم قرار داده و با وردنه روی آن کشیده و به قطر یک سانت پهن کنید.سپس آن را قالب زده و در سینی فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید.

آن گاه سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن در ظرف بچینید.می توانید دو خمیر را باریک باریک کنار هم قرار دهید و سپس بُرش بزنید.
12.jpg
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
طرز تهیه پیراشکی به شکل قلب

طرز تهیه پیراشکی به شکل قلب

این پیراشکی می تواند یک وعده غذائی کامل محسوب شود.

مواد لازم :



  • خمیر پیراشکی : ۱ بسته
  • قارچ : ۳۰۰ گرم
  • ذرت : ۲ قاشق غذاخوری

    [*=right]فلفل دلمه ای رنگی : (نصف هر کدوم برای این پیراشکی ها کافیه )

    [*=right]فلفل سبز : ۲ عدد (ترجیحا" تند چون قراره به طرف مقابل نشون بدین که چقدر دوستش دارین )
  • پیاز متوسط : ۱ عدد
  • هویج متوسط : ۲عدد
  • پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری پر
  • نمک و آویشن : به مقدار لازم
  • سس گوجه
  • تخم مرغ : یک عدد



طرز تهیه :


پیاز رو سرخ می کنیم و کنار می ذاریم .

هویجها رو پوست می گیریم و نگینی خرد می کنیم . بعد توی روغن سرخشون می کنیم تا کمی نرم بشن .

قارچها رو ریز خرد کرده و اضافه می کنیم .تفت می دیم تا آب قارچها کشیده بشن .


فلفل سبز و فلفل دلمه ایها رو خرد کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم .


اگه ذرت کنسروی استفاده می کنید چون پخته شده هست همیجوری اضافه کنید ولی اگه می خواید ذرت فریزی خام

استفاده کنید قبلش کمی بپزید بعد بهمراه پیاز داغ به مواد قبلی اضافه کنید .


رب گوجه رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده و بهمراه نمک و آویشن داخل مواد بریزید و در ماهیتابه رو بذارید

تا موادمون مزه دار بشن .



خوب برای هر پیراشکی ۲ عدد از اینا لازم داریم (شکل این پیراشکی آماده ها گرد هست) .

همه خمیرها رو قالب می زنیم .

از موادمون روی خمیرها قرار می دیم .

روش پنیر پیتزا می ریزیم .

خمیر بعدی رو روش قرار می دیم .

با ته یه قاشق دو لبه خمیر رو به هم می چسبونیم .

سینی فر رو چرب کرده و پیراشکی ها رو داخل اون می چینیم .


یه دونه تخم مرغ رو با چنگال می زنیم بعد با قلمو تخم مرغ زده شده رو روی پیراشکی ها می کشیم .

من از فر مکروویو استفاده کردم و سه پایه کوتاه رو داخلش گذاشتم بعد سینی رو روش قرار دادم .

درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه سپس گریل به مدت ۵ دقیقه .

(نیاز به پیش گرمایش نیست) .اگه شما از فر استفاده می کنید دمای فر باید ۴۰ درجه

کمتر از مکروویو باشه یعنی ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای فر گاز جواب می ده

(چون حرارت همه فرها یکی نیست حتما" روی پیراشکی رو چک کنید که نسوزن ) .


 

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
طرز تهیه شیرینی

طرز تهیه شیرینی


مواد لازم:

شکر قهوه‌ای، 3/2 پیمانه (100گرم)
کره (ذوب‌شده)، 4/1 پیمانه (40 میلی لیتر)
تخم‌مرغ، 1 عدد (55 الی60گرم)
آرد، 1 پیمانه (105گرم)
بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری (3گرم)
شکلات تلخ (ذوب‌شده)، 100گرم
شکلات مکعبی کاراملی، 250گرم
روش تهيه:

1.فر را روی حرارت داده‌شده تنظیم کنید. سینی شیرینی‌پزی را به وسیله قلم‌مو با روغن مایع چرب کنید.
2.شکر و کره را در ظرفی ریخته، با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ را افزوده، به زدن ادامه دهید تا مخلوط تغییر رنگ دهد.
3.آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده، به همراه شکلات تلخ به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
4.کمی از مخلوط را برداشته، وسط آن یک مکعب کاراملی بگذارید و به شکل گرد رول کنید، سپس با فاصله منظم در سینی فر چرب شده بچینید و در طبقه وسط فر گرم‌شده قرار دهید تا پخته شوند. پس از این مدت، سینی را بیرون آورده، پس از پنج دقیقه روی پنجره فلزی منتقل کنید تا خنک شوند.

آماده سازی
آماده‌سازی
اندازه توپی خمیر
درجه حرارت فر 175 درجه سانتی‌گراد ( 350 درجه فارنهایت)
زمان پخت در فر 10 تا 12 دقیقه

نکته
1.از مکعب‌های شکلاتی با مغز توت‌فرنگی یا نعناع می‌توان به جای مکعب‌های کاراملی استفاده کرد.
2.خمیر این بیسکویت را می‌توانید در فریزر نگهداری کرده و هر زمان که خواستید استفاده کنید.

 

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
طرز تهیه شیرینی آجیلی با شکلات تکه‌ای

طرز تهیه شیرینی آجیلی با شکلات تکه‌ای


مواد لازم:
کره / 2/1 پیمانه (معادل80 گرم)
شکر / 1 پیمانه (معادل150 گرم)
تخم‌مرغ / 2 عدد (معادل 110 الی 120 گرم)
وانیل شکری / 4/1 قاشق چایخوری
آرد / 2/1 2 پیمانه (معادل260 گرم)
بیکینگ پودر / 2/1 1 قاشق چایخوری (معادل 5/4 گرم)
نمک / 8/1 قاشق چایخوری
شکلات تخته‌ای (خرد شده) /100 گرم
فندق (خرد شده) / 2/1 پیمانه
روش تهيه:
فر را روی حرارت 350 درجه‌ی فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید به‌حدی که کرم رنگ و کشدار شود. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل این مخلوط الک کنید و پس از آن شکلات را خرد کرده و با فندق خرد شده به مواد بالا بیفزایید. سپس گلوله‌های کوچکی از مایه درست کنید و داخل سینی شیرینی‌پزی بگذارید و به مدت 10 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید تا بپزد. سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از 2 دقیقه شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی فلزی قرار دهید تا سرد شود.
 

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه


مواد لازم:
آرد(الک‌شده) 1پیمانه (105 گرم)
تخم‌مرغ‌ 3 عدد (160 تا 165 گرم)
شکر 2/1 پیمانه (75 گرم)
بیکینگ‌پودر(الک‌شده) 2/1 قاشق چایخوری (5/1 گرم)
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
خامه زده شده 1 پیمانه (200 گرم)
کرم تارتار 2/1 قاشق چایخوری (5/1 گرم)
پودر پسته / برای تزئین
روش تهيه:
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده، ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ را از هم جدا کنید. بعد زرده و وانیل را با نصف شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا کِرِم رنگ و کشدار شود. سپس در ظرفی جداگانه سفیده‌ها را با کرم تارتار با همزن برقی بزنید تا کف کند. بقیه شکر را اضافه کرده بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. طوری که وقتی ظرف را برمی‌گردانید سفیده‌ها از ظرف نریزد. سپس سفیده‌ را به زرده اضافه ‌کنید، یکی - دو دور مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد بالا اضافه و مخلوط ‌کنید تا مایه یکدست شود. در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و آن را با روغن مایع به وسیله قلم‌مو چرب‌ کنید. مایه را در قیف با سرماسوره ساده متوسط ریخته و با مقداری فاصله در سینی بریزید. مقداری پودرقند روی آن بپاشید، سپس در طبقه وسط فر به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها پخته شود. نان‌ها را از فر بیرون آورده ، پس از اینکه کاملاً سرد شد مقداری خامه فرم گرفته را در قیف ریخته و روی یک لطیفه بریزید و لطیفه دیگر را روی آن قرار دهید و با پودر پسته آن را تزئین کنید.

نکته :
1. توجه داشته باشید برای زدن سفیده‌ تخم‌مرغ ، پره‌های هم‌زن کاملا" تمیز باشد در غیر این‌صورت سفیده‌های تخم‌مرغ فرم نمی‌گیرد.
2. مخلوط کردن آرد با مخلوط تخم‌مرغ(زرده‌وسفیده) باید به آرامی و به صورت دورانی انجام شود تا پف سفیده از بین نرود.
 

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
طرز تهیه شیرینی عسلی

طرز تهیه شیرینی عسلی


مواد لازم:

روغن جامد 3/1 1 پیمانه(200 گرم)
پودر قند 1 پیمانه سرخالی (100 گرم)
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
تخم‌مرغ 2عدد(110 الی120 گرم)
بیگینگ پودر 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
آرد به مقدار لازم
مواد لازم برای رویه خمیر :

کره 4/1 1 پیمانه (200 گرم)
عسل / 1 پیمانه (320 گرم)
شکر / 2/1 پیمانه (75 گرم)
بادام (پرک شده) / 3 پیمانه (300 گرم)
زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش) / 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)
خلال یا پودر پسته (جهت تزئین) / به مقدار لازم
روش تهيه:
فر را روی حرارت 350درجه‌ی فارنهایت گرم کنید.روغن ،پودر قند و وانیل را به وسیله همزن برفی مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده وبعد از هر تخم مرغ یک دقیقه آن را بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. بیکینگ پوددر را همراه با آرد به تدریج اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد. کف سینی به ابعاد 35*45 را کمی چرب کرده و آآآرد بپاشید،سپس خمیر را پهن کرده و با نوک چنگال روی آن را سوراخ کنید تا مانع پف کردن خمیر شیرینی در هنگام پخت شود .بعد در طبقه ی وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید .پس از پخته شدن شیرینی را ار فر در آورید تا خنک شود.

روش تهیه :
کره، عسل وشکر را روی حرارت ملایم قرار دهید، خلال بادام یا بادام پرک شده و زعفران را اضافه کنید تا پنج دقیقه بماند. سپس از روی حرارت بردارید . مایه را روی خمیر خنک شده بریزید و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارینهایت قرار دهید تا روی آن طلایی شود. پس از آن شیرینی را ازفر بیرون بیاورید و خلال پسته یا پودر پسته روی آن بپاشید و برش دهید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
نان پنجره ای

نان پنجره ای

مواد لازم:


۱-آرد سفید ۱ استکان معمولی (۷۵گرم)
۲-نشاسته ۱ استکان معمولی ( ۷۵گرم )
۳-تخم مرغ ۵ عدد
۴-گلاب ۳تا۴ قاشق سوپخوری



طرز تهیه:
نشاسته را در ظرفی میریزیم و گلاب را بتدریج داخل نشاسته می نمائیم و بهم می زنیم تا نشاسته خمیر گردد ولی زیاد نباید شل شود
بعد تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم و بهم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم و تمام مواد را مخلوط می کنیم و سپس مایه را از صافی رد می کنیم روغن فراوان را داغ می کنیم قالب مخصوص نان پنجره ای رادر روغن میگذاریم تا گرم شود ( نکته حساس در این مورد این شیرینی میزان گرمی قالب است که باید نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد و این مشکل با تجربه یی اندک حل می شود )

قالب را در مایه می ریزیم باندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان از قالب جدا شود
حرارت را ملایم می کنیم یک طرف نان که کمی برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز کمی برشته شود باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند
بعد نانها را وارونه در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی کاملاً سرد شد دو طرف نان را کمی خاک قند که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرفی می چینیم و روی آنرا کمی پسته چرخ کرده می ریزیم .



 

پیوست ها

  • 02 (10).jpg
    02 (10).jpg
    19.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 02 (11).jpg
    02 (11).jpg
    34 کیلوبایت · بازدیدها: 0

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
انواع شیرینیهای خشک ، تر ، کیک ، نان و ...

انواع شیرینیهای خشک ، تر ، کیک ، نان و ...

[h=2]شارلوت گلابي با خمير ژنواز :[/h]
شارلوت‌ها اكثراً به خاطر ظاهر بسيار زيبايشان، از نظر تهيه بسيار پيچيده به نظر مي‌آيند، در حالي‌كه در عمل به هيچ وجه اين گونه نيستند. با به كارگيري دستورالعمل‌هاي ساده زير هم اين نوع شارلوت و هم به ابتكار خود انواع شارلوت‌هاي ديگر را آماده كرده و از كار خود راضي خواهيد بود.










اجزاي تركيب دهنده شارلوت گلابي:

بيسكويت ژنوار تهيه شده با 6 عدد تخم‌مرغ

مارمالاد زردآلوي سفت 350 گرم

كمپوت گلابي تهيه شده با 1 كيلوگرم گلابي

پلمبير تهيه شده با 6 عدد تخم‌مرغ

مواد لازم براي تهيه خمير ژنوار:

مارگارين 75 گرم

آرد سفيد قنادي 250 گرم

نمك نوك قاشق چايخوري

تخم‌مرغ خنك 6 عدد

شكر 200 گرم

اسانس وانيل مايع 1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:

قالب مستطيل به ابعاد 35 در 45 سانتي متر ار چرب كرده، درون آن كاغذ روغني هم اندازه كف انداخته، كاغذ را چرب كرده، آرد پاشي نموده، آرد اضافي را دور ريخته و قالب را كنار بگذاريد. فر را روي حرارت 20 درجه بالاتر از حرارتي كه براي پخت كيك ساده استفاده مي‌كنيد (حدود 200 درجه) روشن نموده بگذاريد كاملاً داغ شود.

طرز تهيه خمير ژنواز:

يك سوم آب در قابلمه‌اي كه بعد بتوانيد كاسة محتوي خمير را درون آن بگذاريد ريخته روي حرارت قرار دهيد تا كاملاً داغ شود. مارگارين را مذاب كرده، بگذاريد داغي آن گرفته شود. آرد را به همراه نمك 3 بار الك كرده، كنار بگذاريد. تخم‌مرغ‌هاي خنك را درون كاسه شكسته،‌ با دور تند همزن بزنيد تا كاملاً‌ مخلوط شوند. شكر را به آرامي به تخم‌مرغ‌ اضافه كرده، آن قدر هم بزنيد كه شكر درون تخم‌مرغ حل شود. كاسة محتوي تخم‌مرغ و شكر را بدون خاموش كردن همزن درون قابلمة محتوي آب داغ گذاشته، حرارت را ملايم كرده، پيوسته به مدت 10 دقيقه هم بزنيد تا كاملاً‌ پف كرده، كرم‌رنگ و كش‌دار شود. (هم‌زدن تخم‌مرغ در اين مرحله بسيار مهم است، هم به خاطر اين كه بيسكويت خوبي به دست آيد و هم بوي تخم‌مرغ ندهد. وقتي مخلوط تخم‌مرغ و شكر آن قدر غليظ شد، كه حباب‌هاي هوا را نگه داشت، در آن مرحله ظرف را از قابلمه خارج كرده و با هم‌زدن مداوم مخلوط را خنك نماييد. (اين سه مرحله زدن تخم‌مرغ بايد مداوم و بدون خاموش كردن همزن انجام بپذيرد.حال همزن را خاموش كرده، كنار بگذاريد. مخلوط آرد و نمك را كم‌كم به تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده، به كمك ليسك آن‌ها را به خورد هم بدهيد. با اضافه كردن آخرين قسمت آرد،‌ مارگارين مذاب را هم كم‌كم اضافه كرده، آن را به خورد خمير بدهيد.توجه كنيد هم زدن با ليسك بايد بسيار با دقت و از كف ظرف به بالاي ظرف باشد. هم‌زدن غير اصولي خمير باعث خراب شدن پف آن خواهد شد. البته اضافه كردن مارگارين به خمير كمي از پف آن خواهد كاست ولي نگران اين موضوع نباشيد چون اين يك كيك اسفنجي نيست.خمير را درون قالب ريخته، روي آن را خيلي سريع به كمك كاردك صاف كنيد و درون فر قرارد دهيد. مدت پخت 20 دقيقه مي‌باشد، ولي همين كه روي خمير طلايي شد، قالب را از فر خارج نماييد چون به خاطر ضخامت كم خمير ممكن است داغي فر باعث خشك شدن بيسكويت گردد. يك تكه كاغذ روغني بزرگتر از اندازه خمير روي سطح كار انداخته، روي آن كمي پودر قند پاشيده و بيسكويت را روي آن برگردانده و كاغذ پشت آن را با دقت جدا كنيد. قالب گرد كمربندي به قطر 24 سانتي‌متر را با مارگارين چرب كرده، عمق آن را اندازه زده،‌ كنار بگذاريد. وقتي ببيسكويت خنك شد،‌ اگر دور آن خشك بود، به وسيلة كارد تيز لبه خشك را جدا كرده،‌ عرض بيسكويت را 3 بار به اندازه عمق قالب كمربندي اندازه زده،‌ بيسكويت را به صورت سه تا نوار پهن برش دهيد. نوارها را به كمك مارمالاد سفت زردآلو روي هم بچسبانيد و اگر وقت داريد آن‌ها را درون نايلون گذاشته، يك ساعت استراحت دهيد، سپس با كارد بسيار تيز (يا ترجيحاً كارد برقي) به صورت يك سانتي‌متري برش دهيد و برش‌ها را به كمك مارمالاد زردآلوي باقيمانده،‌ كنار هم مماس بر ديواره پشت سر هم بچينيد.در اين مرحله قطر داخلي قالب كم‌تر مي‌شود، اين قطر را اندازه زده و از خمير باقيمانده نصف دوايري در آورده و كف قالب را با اين بيسكويت بپوشانيد. قالب را با محافظ غذا پوشانده و درون يخچال بگذاريد تا خنك شود. در اين مرحله ابتدا كمپوت گلابي و سپس پلمبير را آماده كنيد.

طرز تهيه كمپوت گلابي

گلابي بيروتي سفت و بدون لك 1 كيلوگرم

آب 500 گرم

شكر 250 تا 200 گرم بستگي به طعم گلابي دارد

آب ليموترش يك چهارم پيمانه

اسانس رام 1 تا 2 قطره

طرز تهيه:

گلابي‌ها را پوست گرفته، نصف كرده و قسمت‌هاي سفت و هسته آن‌ها را در آورده درون ظرف در بسته نگه‌داريد. همه مواد ديگر را درون قابلمه ريخته،‌ روي حرارت بجوشانيد تا شكر كاملاً‌ درون آب حل شود. حرارت را ملايم كرده، گلابي‌ها را در يك رديف، كف قابلمه چيده و با درب نيمه بسته حدود 20 دقيقه بپزيد. براي مطمثن شدن از پخت مي‌توانيد با خلال چوبي امتحان كنيد، وقتي احساس كرديد پخته آن را برداريد و بگذاريد خنك شوند.

مواد لازم براي تهيه پلمبير:

پودر ژلاتين 3 قاشق غذاخوري

آب كمپوت گلابي 1 پيمانه

پودر قند 140 گرم

تخم‌مرغ متوسط خنك 6 عدد

وانيل خالص نوك قاشق چايخوري

خامة شيرين شده 300 گرم

مغز گردوي ريز خرد شده 75 گرم

قيسي ريز خرد شده 6 عدد در صورت دلخواه

رنگ خوراكي سبز 2 قطره

طرز تهيه پلمبير:

پودر ژلاتين را به همراه 1 قاشق غذاخوري از كل پودر قند درون قهوه‌جوش ريخته، هم بزنيد. آب كمپوت گلابي را هم به آن افزوده، درون قابلمة محتوي آب جوش ( به صورت (bain Marie) حرارت دهيد تا مايعي صاف و يك‌دست تهيه شود.زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ را جدا كرده، هر كدام را جداگانه درون دو كاسه بريزيد. سفيده تخم‌مرغ‌ها را آن‌قدر بزنيد تا اثر پايه‌هاي همزن روي آن باقي بماند، سپس نصف باقيمانده پودر قند را كم‌كم به آن اضافه كرده،‌هم‌زدن را آن‌قدر ادامه دهيد تا سفيده پفكي شده و سفت شود. زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه باقيمانده پودر قند و وانيل هم بزنيد تا كرم‌رنگ و كش‌دار شود. رنگ خوراكي را هم اضافه كنيد. خامه شيرين شده را هم آنقدر بزنيد تا فرم بگيرد. آن را زياد سفت كنيد، تا بعد راحت‌تر مخلوط مواد ديگر شود. سفيده‌ها را به زرده اضافه كرده، با ليسك به صورت بالا آوردن مايه از كف كاسه به طرف بالا آن‌ها را به خورد يكديگر بدهيد.ژلاتين آماده شده را به مخلوط زرده اضافه كرده، آن را هم با دقت به خورد مايه بدهيد. خامه فرم گرفته، مغز گردو و قيسي خرد شده را هم اضافه كرده،‌ با دقت مخلوط كنيد. قالب را از يخچال خارج نموده، پلمبير را روي بيسكويت بريزيد و سطح آن را كاملاً‌ با پشت قاشق صاف كنيد. روي قالب را مجدداً بپوشانيد و آن را در يخچال قرار دهيد. همين كه رويه پلمبير بسته شد. نصفه گلابي‌هاي كمپوت شده را روي دستمال آشپزخانه خشك كرده و آن‌ها را به صورت نازك بريده و مطابق شكل روي پلمبير بچينيد.مجدداً روي قالب را بپوشانيد و حدود 4 تا 5 ساعت آن را درون يخچال سرد كنيد. سپس نوش جان فرماييد.




منبع : هنر آشپزی
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلايس شكلات سفيد و توت‌فرنگي

اسلايس شكلات سفيد و توت‌فرنگي

مواد لازم:

بيسكويت 200 گرم، آسياب شده

كره 50 گرم، آب‌شده

شكر 1 قاشق سوپخوري

مواد مياني:

پنيرخامه‌اي 400 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

شكر 145 گرم

شكلات سفيد 200 گرم، خرد شده

ماست‌خامه‌اي 145

توت‌فرنگي 115 گرم

اسانس توت‌فرنگي يك‌دوم قاشق چايخوري

طرز تهيه:

1ـ بيسكويت آسياب شده را با كره آب‌شده و شكر مخلوط كرده و كف يك قالب Loose _Bottomed (23 سانتي‌متر) كه كف آن قابل جدا شدن است ريخته و به كف قالب و ديواره‌ها بيسكويت را فشار دهيد تا كف و ديواره‌ها را بپوشاند.

2ـ فر را روي حرارت 180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت يا گاز 4 از قبل گرم كنيد. پنير‌خامه‌اي را كمي با همزن برقي بزنيد تا نرم و لطيف شود، سپس تخم‌مرغ را به آن اضافه كنيد و شكر را اضافه كنيد، (دور همزن كم باشد). اسانس را به مواد اضافه كرده و ماست خامه‌اي را با مواد مخلوط كنيد.

شكلات را با حرارت غيرمستقيم آب‌كرده و به مواد فوق اضافه كنيد.

3ـ مواد را روي بيسكويت ريخته و به مدت 30 دقيقه در فر بپزيد. پس از 30 دقيقه در فر را باز كنيد و بگذاريد قالب در فر مانده و خنك شود. قالب را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار داده و سپس تارت را از قالب خارج كرده روي آن را با توت‌فرنگي دكور كنيد.






منبع: هنر آشپزی
 

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسلایس


مواد اولیه :

كره 175 گرم
عسل يا شربت غليظ و پودر کاکائو از هر کدام سه قاشق سوپخوري
وانيل به ميزان لازم
بيسكويت دايجستيو پودر شده يك بسته
پودر نارگيل نصف پيمانه
كشمش خردشده نصف پيمانه
شكلات ذوب‌شده 250 گرم

(شيريني بدون فر)

طرز تهيه:



يك قالب 20×20 لبه كوتاه را كاغذ بيندازيد. كره، شربت يا عسل و وانيل را روي حرارت ملايم بگذاريد تا كره آب شود. پودر كاكائو، بيسكويت، نارگيل و كشمش را اضافه و تركيب كنيد. مواد را در كف قالب‌ حسابي پرس كنيد.

شكلات آب‌شده را روي سطح اسلايس بريزيد و بگذاريد يك ساعت استراحت كند. سپس با چاقوي گرم برش دهيد و در ظرف دردار نگهداريد تا هوا نكشد.


 

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی خرمایی مواد اولیه :

بيسكويت ساقه طلايي پنج عدد
خرما چهار عدد



طرز تهيه:

ما بايد به بزرگ‌ترها ثابت كنيم كه مي‌تونيم خودمون شيريني درست كنيم پس شيريني‌پزهاي كوچولو دست به كارشين.

اول دستامون رو خوب مي‌شوريم بعد پوست خرماها رو مي‌كنيم و هسته‌اش رو در مي‌آريم و توي يه كاسه بزرگ مي‌ريزيم. حالا بيسكويت‌ها رو توي يه كاسه ديگه با دست كاملا خرد كرده بعد با خرما‌ها مخلوط مي‌كنيم و با دست خوب فشار مي‌ديم تا مثل خمير بشه. بعدش خمير رو روي تخته پهن و با دست صاف مي‌كنيم. حالا با هر قالبي كه دوس داشتيم قالب مي‌زنيم. شيريني‌هاي ما آماده‌ست. اين شيريني‌هاي خوشمزه رو با مامان، بابا و دوستامون مي‌خوريم.
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
باقلواي پسته و باقلواي بادام

باقلواي پسته و باقلواي بادام

مواد لازم براي خمير:




  • تخم‌مرغ 1 عدد (يا زردة تخم‌مرغ2 عدد)
  • شير ولرم نصف پيمانه
  • كره آب كرده خنك يك چهارم پيمانه
  • روغن مايع يك چهارم پيمانه
  • نمك يك چهارم چايخوري
  • آرد به ميزان لازم
  • كره ذوب شده 70 گرم
  • روغن مايع يك چهارم پيمانه






مواد لازم براي داخل خمير:




  • پودر قند 120 گرم
  • پودر پسته 250 گرم
  • هل آسياب شده 1 قاشق مرباخوري
  • گلاب به ميزان لازم






مواد لازم براي شربت:




  • آب 250 ميلي‌ليتر
  • شكر 500 گرم
  • چوب دارچين 1 تكه
  • پرتقال و ليموترش از هر كدام نصف
  • گلاب نصف پيمانه




طرز تهيه خمير:


تخم‌مرغ يا زرده‌هاي تخم‌مرغ و شير، كره، روغن مايع و نمك را در كاسه‌اي بريزيد و با چنگال يا همزن دستي بزنيد تا صاف و يكدست شود. بعد كم‌كم به آن آرد اضافه كنيد تا خمير شود. خمير باقلوا خمير نرمي است كه به دست نمي‌چسبد. خمير آماده را در كيسه نايلوني بگذاريد و 2 تا 3 ساعت به آن استراحت دهيد. جاي استراحت خمير بايد محيط نسبتاً گرمي باشد مانند دماي اطاق يا آشپزخانه.خمير آماده را روي سطح آردپاشي شده به صورت نازك باز كنيد. كف قالب و ديواره جعبة باقلوا را با قلم‌مو روغن مايع بماليد و خمير را در قالب پهن كنيد. طوري كه ديواره و كف قالب را بپوشاند. اضافي خمير را با فشار دست يا وردنه روي لبه‌ها جدا كنيد. از تركيب كره و روغن مايع روي خمير بماليد و با آب‌پاش يا دست گلاب روي خمير بپاشيد. با آب‌پاش 5 مرتبه (البته خمير نبايد زياد خيس شود) آب بپاشيد. سپس تركيب پودر پسته، پودر قند و پودر هل را روي خمير در جعبه بريزيد و ابتدا با دست و بعد با قاشق مواد را صاف و در همه‌جا يكسان پخش كنيد.


سپس با كاردك كيك يا قسمت صاف بيفتك‌كوب روي مواد فشار آوريد تا سفت شود. مجدداً 20 مرتبه با آب‌پاش روي مخلوط پودر بادام گلاب بپاشيد.مجدداً خمير را باز كنيد و روي مواد را با خمير بپوشانيد و با تركيب كره و روغن مايع روي آن بماليد. اين كار را 2 تا 3 بار انجام دهيد و بين هر لايه خمير را كره آب شده و روغن مايع بماليد. سپس با يك چاقوي نيز باقلوا را به صورت لوزي يا مربع ببريد. برش بايد آنقدر عميق باشد كه خمير كف قالب هم بريده شود و بعد از بريدن يكي دو قاشق كره آب كرده روي سطح خمير ريخته و در فر داغ با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 25 تا 30 دقيقه آن را بپزيد تا روي آن كمي طلايي شود. 5 دقيقه بعد از اينكه باقلوا را از فر خارج كرديد سه چهارم پيمانه شربت به آن اضافه كنيد و در آن را ببنديد و بگذاريد تا شربت به خورد باقلوا برود. بعد از 2 ساعت در صورت نياز نصف پيمانه شربت اضافه كرده و در آن را بسته بگذاريد تا 24 ساعت بماند و شربت كاملاً به خورد باقلوا برود.



طرز تهيه شربت:

آب و شكر و چوب دارچين و نيمه‌هاي ليمو و پرتقال را در قابلمه‌اي بريزيد و روي حرارت بگذاريد. زماني كه آب به جوش آمد حرارت را كم كنيد طوري كه شربت از جوش نيفتد ولي قل‌قل هم نكند و به صورت ريز جوش به مدت 15 دقيقه بجوشد و بعد حرارت را خاموش كنيد. شربت بايد به صورت داغ روي باقلوا ريخته شود.


نكته:

1ـ باقلواي بادام دقيقاً مثل باقلواي پسته درست مي‌شود فقط به جاي پودر پسته، از پودر بادام و نيز مي‌توان از پودر هل سفيد استفاده كرد.

2ـ پودرهاي بادام، پسته، قند و هل حتماً يك‌بار با هم آسياب شوند تا كاملاً با هم تركيب شوند.

3ـ براي اينكه باقلواي پسته رنگ زيباتري داشته باشد حتماً از پودر خلال پسته استفاده شود. براي اينكه باقلواي بادام خوشمزه و با كيفيتي داشته باشيد از بادامي كه خودتان پوست گرفته‌ايد استفاده كنيد. به اين صورت كه روي بادام با پوست آب جوش بريزيد، طوري كه روي بادام را بگيريد. بعد از 15 دقيقه به راحتي با فشار دو انگشت پوست بادام كنده شود. سپس بادام‌ها را بشوييد و روي پارچه‌اي تميز پهن كنيد تا آب آن كاملاً گرفته و خشك شود. سپس آن را آسياب كرده و استفاده كنيد.








منبع : هنر آشپزی
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ

شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ

این شیرینی تر و کم‌چرب، بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شود.زمان تهیه: 10 دقیقهزمان پخت:‌ 50 دقیقهمواد لازم برای 9 نفر:
آرد
یک پیمانه
شکر
سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو
نصف پیمانه
بیکینگ پودر
یک و نیم قاشق چای‌خوری
سس سیب شیرین نشده
یک سوم پیمانه
روغن کانولا
یک چهارم پیمانه
شیر سویا
دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه


طرز تهیه:
• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.• درون یک قالب 21*21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.* طرز تهیه سس سیب:تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.منبع:pcparsi
www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دونات شکلاتی

دونات شکلاتی


مواد لازم :
شير گرم 1 ليوان
پنير خامه ای2 قاشق غذاخوري
شكر 2/1 ليوان
روغن مايع 3/1 ليوان
خميرمايه1 قاشق غذاخوري
وانيل2/1 قاشق چايخوري
نمككمي
آرد سفيد3 ليوان
بيكينگ پودر1 قاشق مرباخوري

مواد لازم برای تزئین روی دونات :
شکلات کاکائویی 100 گرم
شکلات شیری 50 گرم
ترافل به مقدار لازم
پودر گردو یا پسته به مقدار لازم


طرز تهيه:
1. آرد و بيكينگ پودر را با هم الك كرده كنار بگذاريد.
2. بقيه مواد را در مخلوط كن ريخته با هم خوب مخلوط كنيد.
3. مواد را در ظرف سرداري به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.
4. مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده با دست ورز دهيد سپس مواد را در ظرف سرداري به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم مواد زياد شود.
5. خمير را با وردنه باز كرده ،قالب بزنيد سپس دونات ها را در سيني فري كه از قبل چرب كرده و كاغذ روغني انداخته ايد با فاصله از هم بگذاريد.
6. روي دونات ها با برس كمي شير مايع بكشيد.
7. سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار دهيد تا دونات ها با حرارت 170 درجه سانتيگراد و به مدت 5 تا 7 دقيقه بپزند. روي دونات هاي بايد طلايي رنگ شود.
8. روي دونات ها را مي توانيد با شكلات تخته اي ذوب شده تزئين كنيد.
منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com
://www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
شکلات برفی

شکلات برفی


مواد لازم براي 20 عدد شكلات :
كره 3 قاشق سوپخوري
خامه 80 گرم
شكلات سفيد325 گرم
اسانس پرتقال 2 قطره
شكلات قهوه‌ای 50 گرم


طرز تهيه :
كره و خامه را داخل شيرجوش كوچكی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند (به مدت 1 دقيقه) مايه را از روی حرارت برداريد و اجازه دهيد سرد شود. سپس 225 گرم از شكلات را خرد كنيد و داخل مايه خامه و كره بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهيد شكلات در يخچال به مدت 2 ساعت خنك شود حالا گلوله‌های كوچكی از مايه درست كنيد و روی فويل سرد قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد سپس بقيه شكلات را ذوب كنيد و گلوله‌ها را در شكلات سفيد بزنيد و مجدداً روی فويل سرد قرار دهيد تا خودش را بگيرد سپس روی آن خط‌هايی از شكلات قهوه‌ای ذوب شده بيندازيد.
منبع : haspazi.ir
www.beytoote.com/
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
نان اسكن گوجه‌فرنگي و ژامبون

نان اسكن گوجه‌فرنگي و ژامبون

مواد لازم:

آرد سفيد گندم 225 گرم

بيكينگ‌پودر دو و نيم قاشق چايخوري

پودر خردل 1 قاشق چايخوري

پاپريكا 1 قاشق چايخوري

نمك يك‌دوم قاشق چايخوري

مارگارين نرم 25 گرم

ژامبون دودي گوشت 100 گرم

ريحان تازه ساطوري شده 1 قاشق چايخوري

گوجه‌فرنگي خشك در روغن زيتون 50 گرم

شير كم چرب 90 تا 120 ميلي‌ليتر

شيراضافي براي روي نان به مقدار لازم

طرز تهيه:

فر را در دماي 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. تا گرم شود سپس كف يك سيني فر را با آرد بپوشانيد. سپس در كاسة بزرگي آرد را الك كنيد. خردل، پاپريكا و نمك را با هم مخلوط كنيد. مارگارين را بيفزاييد و با دست ورز دهيد تا آرد به شكل خرده نان درآيد سپس ژامبون، ريحان و گوجه‌فرنگي را به آرد بيفزاييد و مخلوط كنيد سپس آرام آرام شير را اضافه كنيد تا مايه‌خمير شود و آن را كمي ورز دهيد تا يك‌دست و لطيف شود و به كمك وردنه آن را روي سطحي كه آرد پاشيده‌ايد در ابعاد 15×20 باز كنيد و در ابعاد 5×5 سانتي‌متر ببريد و در سيني فر بچينيد. و شير روي آن قلم‌مو كنيد و پاپريكا بپاشيد و به مدت 12 تا 15 دقيقه آن را در فر قرار دهيد. تا بپزد سپس آن را از فر بيرون آورده، روي مشبك قرار دهيد تا سرد شود و آن را با انواع سوپ سبزيجات سرو كنيد.








منبع : هنر آشپزی
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناپلئون با روکش شکلات ...

ناپلئون با روکش شکلات ...

مواد لازم:

خميرهزارلا يا ميل‌فوي 500 گرم

مواد لازم براي پر كردن:

شير 1 پيمانه

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

شكر يك‌سوم پيمانه

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري

نمك يك‌هشتم قاشق چايخوري

كره 1 قاشق سوپخوري

وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري

مواد لازم براي رويه شكلاتي:

شكلات خرد شده 120 گرم

آب‌جوش 2 قاشق سوپخوري

كره يك‌و نيم قاشق سوپخوري

شربت بار با شربت ذرت 2 قاشق چايخوري

گردو 8 عدد

توت‌فرنگي تازه براي تزيين






طرز تهيه مايه دروني:

شير را داغ كنيد سپس زرده تخم‌مرغ، شكر، آرد ذرت و نمك را با هم مخلوط كنيد و 2 قاشق سوپخوري شيرداغ به اين مخلوط بيفزاييد و شيرداغ را آرام آرام به اين مخلوط بيفزاييد سپس اين مخلوط را از صافي بگذرانيد و اين مايه را روي بخار آب قرار دهيد. مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شود سپس كره و وانيل را اضافه كنيد و مايه را از روي حرارت برداريد و روي آن را بپوشانيد تا خنك شود سپس خمير را به قطر 1 سانتي‌متر باز كنيد و 16 مربع يا مستطيل 7×10 سانتي‌متر ببريد و آن‌ها را در سيني فر چرب شده بچينيد و با چنگال روي خمير را سوراخ كنيد و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خوب خنك شود فر را در دماي 200 درجه گرم كنيد و خمير را به مدت 10 دقيقه در اين دما بپزيد تا خوب ورقه‌ورقه شود سپس دما را به 175 درجه برسانيد. و 10 تا 15 دقيقه ديگر اجازه دهيد خمير بپزد سپس آن را روي رفع مشبك قرار دهيد تا خنك شود.

براي تهيه مايه رويه:

شكلات را در كاسه‌اي بريزيد و روي بخارآب قرار دهيد تا شكلات ذوب شود سپس شكلات را از روي حرارت برداريد آب و كره و شربت و آب را اضافه كنيد و اجازه دهيد مايه در دماي اتاق سرد شود سپس نان‌ها را از وسط با دست نصف كنيد از مايه كرم و لايه دوم نان را روي آن قرار دهيد لايه اول پر كنيد.

سپس روي شيريني را با رويه شكلاتي بپوشانيد و با گردو و توت‌فرنگي آن را تزيين كنيد.




منبع : هنر آشپزی
 

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
رولت شكلاتى همراه توت‌‌فرنگى

رولت شكلاتى همراه توت‌‌فرنگى



مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • آرد: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • پودر كاكائو: یك قاشق سوپ‌‌خوری
  • وانیل: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • شیر: یك‌چهارم پیمانه
  • شكلات خردشده: 180 گرم
  • شكر: 100 گرم
  • پودر نارگیل: 200 گرم
  • توت‌فرنگی: 350 گرم

روش تهیه:


1 - شكلات خرد شده را همراه شیر و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب‌شده صاف و یكدست شود.



2- سپس از روی حرارت بردارید تا كمی خنك شود. تخم‌مرغ‌ها را همراه شكر و وانیل خوب بزنید تا حجم‌شان دوبرابر شده و به رنگ روشن درآید.



3- مواد شكلاتی را به زرده‌ها بیفزایید و هم بزنید و در ادامه آرد و پودر كاكائو را اضافه كنید.

4- تركیب به دست آمده را روی سینی 30×20 سانتی‌متری كه كاغذ روغنی در آن پهن كرده و مقداری پودر نارگیل روی آن پاشیده‌اید بریزید و صاف كنید.



5- مواد را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

6- پس از اینكه از فر خارج كردید یك سینی دیگر را روی رولت پخته قرار دهید تا در همان حال خنك شود.



7- مواد را از سینی فر خارج كنید و روی كاغذ روغنی اضافی كه كنار دست‌تان گذاشته‌اید برگردانید.

8- كاغذ روغنی پشت رولت پخته شده را كنده و كنار بگذارید.



9- روی رولت را پودر نارگیل بپاشید سپس با خامه فرم گرفته و توت‌فرنگی‌های خرد شده آن را پوشش دهید. رولت را رول كرده كاغذ روغنی را دورش بپیچید و در یخچال به مدت یك ساعت قرار دهید. رولت را داخل ظرف مورد نظر قرار داده با پودر كاكائو، خامه و توت‌فرنگی تزیین كنید.
منبع: bartarinha.ir
 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
..
نان پنجره ای .
مواد لازم :
نشاسته :1 استکان
گلاب :به میزان لازم .
آرد سفید :1 استکان .
تخم مرغ :5 عدد .

اول از هم نشاسته رو کم کم با گلاب نرم میکنیم فقط در حدی که مثل ماست بشه ..
بعد تخم مرغ ها رو میریزیم .
با هم زن هم بزنید بهتره به خاطر بافت تخم مرغ که کاملا باز شه .
بعد از اون آرد رو میریزم و هم میزنیم .
در آخر مواد رو از توری خیلی نازک رد میکنیم تا مواد صاف بشه ..
روغن رو توی یه ظرف گود میریزیم به حدی که روغن برای شیرینی شناور باشه
بعد از اون قالب نون پنجره ای رو که از لوازم قنادی ها میتونید بگیرید رو توی روغن میزارید تا با روغن داغ شه .
خوب حالا قالب رو توی مواد میزنیم ..
این قسمت رو باید دقت کنید مواد روی قالب نیاد فقط تا لبه قالب باشه .و این که زیاد توی مواد قالبو نگه نداریم ..چرا ؟چون شیرینی کلفت میشه وترد نیست دیگه ..
فقط در حد یک ثانیه عالیه ..
نکته ای که این شیرینی داره نباید سرخ شه رنگ اون نباید طلایی شه ..
اما من دوس داشتم طلایی شه ..خوشمزه تره .
:D
در آخر هم وقتی تازه از روغن در میارید یه ذره خاک قند روش بریزید .همین .خیلی اسونه وخوشمزه .

IMG_0325.jpg
 
بالا