دستور پخت چند نمونه شیرینی
دستور پخت چند نمونه شیرینی
کوکی کرهای – لیمویی : شیرینیهایی که میتوانید هدیه ببرید
برترین ها: روش پخت این کوکیها بسیار آسان است و میتوانید هر تعداد که دوست دارید در خانه تهیه کنید. فقط خمیر آن باید حدود یک یا دو ساعت در فریزر باقی بماند تا خودش را بگیرد و سفت شود.
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان کلی: 2 ساعت
مواد لازم
• دو قالب کره آب شده
• ¾ پیمانه شکر دانه درشت
• دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
• یک عدد تخممرغ درشت+ یک عدد سفیده تخممرغ
• یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
• 2.5 پیمانه آرد کامل
• 1 ¾ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/3 پیمانه شکر رنگی
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا رنگشان روشن شود و حالت پفکی پیدا کنند. پوست رنده شده لیموترش، تخممرغ کامل و وانیل را بیفزایید. آرد، جوزهندی و نمک را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید. آنها را با سرعت پایین هم بزنید تا یکدست شوند.
2. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را رول کنید. هر رول را درون کاغذ روغنی بپیچید و سر و ته کاغد را ببندید.
3. با چاقوی تیز، رول را به حلقههایی با ضخامت 4 سانتیمتر برش بزنید. هر حلقه را در کاغذروغنی بپیچید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا شکل خود را حفظ کنند.
4. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. سفیده تخممرغ را هم بزنید. کاغذها را از دور خمیرها باز کنید. حلقههای خمیری را درون سینی فر بچینید. روی آنها سفیده تخممرغ بمالید و سپس در شکرهای رنگی بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند.
5. سینی را به مدت 18 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آنها طلایی شود. سپس روی توری فلزی بگذارید تا خنک شوند.
حالا چطور کادوشون کنیم؟
خیلی راحت میتوانید این کوکیهای خوشمزه را کادو کنید و برای عزیزان خود هدیه ببرید.
وسایل موردنیاز
• ورقههای تلقی / پلاستیکی
• کاغذ کشی رنگی
• چسبی که زود خشک میشود
• روبان
روش ساخت
1. ورقههای تلقی را کمی بزرگتر از قطر کلوچهها به صورت استوانه لوله کنید. سر و ته آن را نیز با دایرهای از جنس پلاستیک بپوشانید و با چسب در جای خود محکم کنید. دور آن را با کاغذ کشی بپوشانید و با چسب در جای خود محکم کنید. همین کار را در دو طرف لوله تلقی تکرار کنید.
2. اضافه کاغذ کشی را با قیچی برش دهید و در انتها نیز با روبانهای باریک آنها را گره بزنید.
فاج آب نباتی، یک دسر بی نظیر
برترین ها: این فاج خیلی سریع آماده می شود فقط برای اینکه حالت سفت و شکلاتی به خود بگیرد باید دو تا سه ساعت در یخچال قرار بگیرد. همه لایه های این فاج خوشمزه و دوست داشتنی هستند.
تعداد: 64 عدد
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان سرد شدن: 2 تا 3 ساعت
پخت در مایکروفر: 7 تا 9 دقیقه
مواد لازم
نصف پیمانه کره
1/3 پیمانه پودر کاکائو
¼ پیمانه شکر قهوهای
¼ پیمانه شیر
3.5 پیمانه پودر شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
30 شکلات کارامل وانیلی
یک قاشق غذاخوری آب
دو پیمانه بادام زمینی
نصف پیمانه شکلات نیمه تلخ
نصف پیمانه شکلات شیری
طرز تهیه
1. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل کره بمالید تا چرب شود. سپس آن را کنار بگذارید.
2. در کاسه مایکروفر، کره را بریزید. بدون در با قدرت 100 درصد به مدت 1 تا 1.5 دقیقه آن را حرارت دهید تا کره آب شود. آن را هم بزنید. دوباره 30 ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. فاج را روی سطح سینی بریزید.
3. در یک کاسه دیگر، کارامل ها و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در درجه 50 درصد مایکروفر قرار دهید تا کارامل ها آب شوند. یک بار هم بزنید. سپس بادام زمینی را اضافه کنید و دوباره 45 تا 60 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. مخلوط کارامل را روی فاج بریزید.
4. در کاسه ای کوچک، شکلات نیمه تلخ و شکلات شیری را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در درجه 50 درصد مایکروفر قرار دهید تا کاملا آب شوند. آنها را روی لایه کاراملی بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه فاج خودش را گرفت، فویل را بردارید و آن را به مربع های کوچک برش دهید.
[h=1]مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
[/h]
چاشنیک:
مواد لازم:
مناسب برای 5 نفر
مهمانیهای خود را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
دستور پخت:
1. بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
2. شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
3. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته
1. به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
2. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
برترین ها
دستور پخت چند نمونه شیرینی
کوکی کرهای – لیمویی : شیرینیهایی که میتوانید هدیه ببرید
برترین ها: روش پخت این کوکیها بسیار آسان است و میتوانید هر تعداد که دوست دارید در خانه تهیه کنید. فقط خمیر آن باید حدود یک یا دو ساعت در فریزر باقی بماند تا خودش را بگیرد و سفت شود.
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان کلی: 2 ساعت
مواد لازم
• دو قالب کره آب شده
• ¾ پیمانه شکر دانه درشت
• دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
• یک عدد تخممرغ درشت+ یک عدد سفیده تخممرغ
• یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
• 2.5 پیمانه آرد کامل
• 1 ¾ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/3 پیمانه شکر رنگی

طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا رنگشان روشن شود و حالت پفکی پیدا کنند. پوست رنده شده لیموترش، تخممرغ کامل و وانیل را بیفزایید. آرد، جوزهندی و نمک را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید. آنها را با سرعت پایین هم بزنید تا یکدست شوند.
2. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را رول کنید. هر رول را درون کاغذ روغنی بپیچید و سر و ته کاغد را ببندید.
3. با چاقوی تیز، رول را به حلقههایی با ضخامت 4 سانتیمتر برش بزنید. هر حلقه را در کاغذروغنی بپیچید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا شکل خود را حفظ کنند.
4. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. سفیده تخممرغ را هم بزنید. کاغذها را از دور خمیرها باز کنید. حلقههای خمیری را درون سینی فر بچینید. روی آنها سفیده تخممرغ بمالید و سپس در شکرهای رنگی بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند.
5. سینی را به مدت 18 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آنها طلایی شود. سپس روی توری فلزی بگذارید تا خنک شوند.
حالا چطور کادوشون کنیم؟
خیلی راحت میتوانید این کوکیهای خوشمزه را کادو کنید و برای عزیزان خود هدیه ببرید.
وسایل موردنیاز
• ورقههای تلقی / پلاستیکی
• کاغذ کشی رنگی
• چسبی که زود خشک میشود
• روبان

روش ساخت
1. ورقههای تلقی را کمی بزرگتر از قطر کلوچهها به صورت استوانه لوله کنید. سر و ته آن را نیز با دایرهای از جنس پلاستیک بپوشانید و با چسب در جای خود محکم کنید. دور آن را با کاغذ کشی بپوشانید و با چسب در جای خود محکم کنید. همین کار را در دو طرف لوله تلقی تکرار کنید.
2. اضافه کاغذ کشی را با قیچی برش دهید و در انتها نیز با روبانهای باریک آنها را گره بزنید.
فاج آب نباتی، یک دسر بی نظیر
برترین ها: این فاج خیلی سریع آماده می شود فقط برای اینکه حالت سفت و شکلاتی به خود بگیرد باید دو تا سه ساعت در یخچال قرار بگیرد. همه لایه های این فاج خوشمزه و دوست داشتنی هستند.
تعداد: 64 عدد
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان سرد شدن: 2 تا 3 ساعت
پخت در مایکروفر: 7 تا 9 دقیقه
مواد لازم
نصف پیمانه کره
1/3 پیمانه پودر کاکائو
¼ پیمانه شکر قهوهای
¼ پیمانه شیر
3.5 پیمانه پودر شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
30 شکلات کارامل وانیلی
یک قاشق غذاخوری آب
دو پیمانه بادام زمینی
نصف پیمانه شکلات نیمه تلخ
نصف پیمانه شکلات شیری

طرز تهیه
1. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل کره بمالید تا چرب شود. سپس آن را کنار بگذارید.
2. در کاسه مایکروفر، کره را بریزید. بدون در با قدرت 100 درصد به مدت 1 تا 1.5 دقیقه آن را حرارت دهید تا کره آب شود. آن را هم بزنید. دوباره 30 ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. فاج را روی سطح سینی بریزید.
3. در یک کاسه دیگر، کارامل ها و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در درجه 50 درصد مایکروفر قرار دهید تا کارامل ها آب شوند. یک بار هم بزنید. سپس بادام زمینی را اضافه کنید و دوباره 45 تا 60 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. مخلوط کارامل را روی فاج بریزید.
4. در کاسه ای کوچک، شکلات نیمه تلخ و شکلات شیری را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در درجه 50 درصد مایکروفر قرار دهید تا کاملا آب شوند. آنها را روی لایه کاراملی بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه فاج خودش را گرفت، فویل را بردارید و آن را به مربع های کوچک برش دهید.
[h=1]مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
[/h]
چاشنیک:
مواد لازم:
مناسب برای 5 نفر
- خرما بدون هسته : یک پیمانه
- گردو : یک پیمانه
- پودر نارگیل : یک پیمانه
- گلاب : 3 قاشق غذاخوری
- شکلات : 50 گرم
- بیسکوییت : یک بسته

مهمانیهای خود را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
دستور پخت:
1. بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
2. شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
3. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته
1. به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
2. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
برترین ها