انواع بله گفتن عروس

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

عروس عادی: با اجازه بزرگترها بله (ایناصولا مثل بچه آدم بله رو میگه و قال قضیه رو میکنه.)

عروس لوس: بع..........له!
عروس زیادی مؤدب: با اجازه پدرم، مادرم،برادرم، خواهرم، دایی جون، عمه جون،...، زن عمو کوچیکه، نوه خاله عمه شکوه، اشکان کوچولو، ... ، مرحوم زن آقاجان بزرگه ، قدسی خانوم جون ، ... ،... (این عروس خانوم آخر هم یادش میره بگه بله واسه همین دوباره از اول شروع میکنه به اجازه گرفتن ... !)
عروس خارج رفته: با پرمیشن گریت ترهای فمیلی ... اُ یس
عروس خجالتی: اوهوم عروس پاچه ورمالیده: به کوری چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فامیل این بزغاله (اشاره به داماد) آره.... ( وضعیت داماد کاملا قابل پیش بینی است)
عروس هنرمند: با اجازه تمامی اساتیدم، استاد رخشان بنی اعتماد، استاد مسعود کیمیایی، ...، اساتید برجسته تاتر، استاد رفیعی، ... ، مرحوم نعمت ا.. گرجی ، شیرعلی قصاب هنرمند، روح پر فتوه مرحومه مغفوره مرلین مونرو، مرحوم مارلین دیتریش، مرحوم مغفور گری گوری پک و ... آری می پذیرم که به پای این اتللوی خبیث بسوزم چو پروانه بر سر آتش ...
عروس داش مشتی: با اجزه بروبکس مُجلی نیست من که پایه ام ...
عروس زیادی مؤمن و معتقد: بسم ا.. الرحمن الرحیم و به نستعین انه خیر ناصر و معین ... اعوذ با... من شیطان رجیم یس و القرآن الحکیم .... الی آخر .... ( و در آخر ) نعم...

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
عروس داش مشتی: با اجزه بروبکس مُجلی نیست من که پایه ام .
عروس پاچه ورمالیده: به کوری چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فامیل این بزغاله (اشاره به داماد) آره.... ( وضعیت داماد کاملا قابل پیش بینی است)

تلفیق کن

منم

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
عروس پاچه ورمالیده: به کوری چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فامیل این بزغاله (اشاره به داماد) آره.... ( وضعیت داماد کاملا قابل پیش بینی است)
:w25: :w25:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برم خارج اینجورری میگم....
:D

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بله گفتن که این چیزا رو نمی خواد ، خیلی عادی بگین بعله ، از خدامم هست!!!

خیلی بهتره هااا
:)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بله گفتن که این چیزا رو نمی خواد ، خیلی عادی بگین بعله ، از خدامم هست!!!

خیلی بهتره هااا
:)
با پرمیشن گریت ترهای فمیلی ... اُ یس
عروس داش مشتی هم باحاله..اگه خارج نرفتم اونجوری میگم...
اصلا بله نمیگم دوماد دق کنه از غصه!!

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
با پرمیشن گریت ترهای فمیلی ... اُ یس
عروس داش مشتی هم باحاله..اگه خارج نرفتم اونجوری میگم...
اصلا بله نمیگم دوماد دق کنه از غصه!!
دامادرو اون موقع کتکم بزنی باز خوشحالن:redface:

راسی اگه انواع زیر لفظی هم میگفتی عالی میشدآ
پیدا کنم میزارم

|PlaNeT|

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عروس عادی: با اجازه بزرگترها بله (ایناصولا مثل بچه آدم بله رو میگه و قال قضیه رو میکنه.)

عروس لوس: بع..........له!
عروس زیادی مؤدب: با اجازه پدرم، مادرم،برادرم، خواهرم، دایی جون، عمه جون،...، زن عمو کوچیکه، نوه خاله عمه شکوه، اشکان کوچولو، ... ، مرحوم زن آقاجان بزرگه ، قدسی خانوم جون ، ... ،... (این عروس خانوم آخر هم یادش میره بگه بله واسه همین دوباره از اول شروع میکنه به اجازه گرفتن ... !)
عروس خجالتی: اوهوم عروس پاچه ورمالیده: به کوری چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فامیل این بزغاله (اشاره به داماد) آره.... ( وضعیت داماد کاملا قابل پیش بینی است)
عروس هنرمند: با اجازه تمامی اساتیدم، استاد رخشان بنی اعتماد، استاد مسعود کیمیایی، ...، اساتید برجسته تاتر، استاد رفیعی، ... ، مرحوم نعمت ا.. گرجی ، شیرعلی قصاب هنرمند، روح پر فتوه مرحومه مغفوره مرلین مونرو، مرحوم مارلین دیتریش، مرحوم مغفور گری گوری پک و ... آری می پذیرم که به پای این اتللوی خبیث بسوزم چو پروانه بر سر آتش ...
عروس داش مشتی: با اجزه بروبکس مُجلی نیست من که پایه ام ...
عروس زیادی مؤمن و معتقد: بسم ا.. الرحمن الرحیم و به نستعین انه خیر ناصر و معین ... اعوذ با... من شیطان رجیم یس و القرآن الحکیم .... الی آخر .... ( و در آخر ) نعم...

:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

ici1

عضو جدید
عروس داش مشتی: با اجزه بروبکس مُجلی نیست من که پایه ام .

تلفیق کن

منم
با حاله تنکس

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عروس ذوق مرگ :

عاقد : وکیلم ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.مجددا میپرسد : وکیلم ؟
.
.
.
.
.
برای بار سوم میپرسد : وکیلم ؟
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
همچنان سوکت ......
.
.
.
.
ناگهان صدای همهمه و جیغ بلند شد
.
.
.
.
.

.
تالاپ
تالاپ
تالاپ
.
.
.

یعنی چه شده است ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
ناگهان زنی با صدای هق هق آمیخته با جیغ و اشک و سراسیمه میگوید : یکی آمبولانس خبر کنه؛ عروس سکته زد

خنده حضار:biggrin:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه مدل دیگه هم هست که زیادن اونم عروس زبون بستس :biggrin:

یعنی طرف از فرط ذوق زدگی اصن زبونش بند رفته :biggrin: