maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #6 Engineer.kh گفت: وای من امتحان کردم خیلی باحاله مخصوصا اخر شب وقتی همه خوابن. کلیک کنید تا باز شود... پیشی هارو اذیت نکنین...
Engineer.kh گفت: وای من امتحان کردم خیلی باحاله مخصوصا اخر شب وقتی همه خوابن. کلیک کنید تا باز شود... پیشی هارو اذیت نکنین...
4 4689309035 عضو جدید Apr 24, 2012 #8 من برای متنفر بودن از کسانی که با من دشمن هستند وقتی ندارم زیرا من مشغول دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
من برای متنفر بودن از کسانی که با من دشمن هستند وقتی ندارم زیرا من مشغول دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #11 پرفسور ناشناس گفت: گناه داره بخدا. خودتو بذار جای اون. کلیک کنید تا باز شود... نه راس میگین سخت
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #12 لیلا شمسی پور گفت: زیگیل میزنی...... کلیک کنید تا باز شود...
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #13 مگه روانم پریشه اخه! حیوونه گناه داره! گرچه از گربه ها بدم میاد اما بازم!
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #14 shabnam... گفت: مگه روانم پریشه اخه! حیوونه گناه داره! گرچه از گربه ها بدم میاد اما بازم! کلیک کنید تا باز شود... اخه پررررررررون
shabnam... گفت: مگه روانم پریشه اخه! حیوونه گناه داره! گرچه از گربه ها بدم میاد اما بازم! کلیک کنید تا باز شود... اخه پررررررررون
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #15 maryam7f گفت: اخه پررررررررون کلیک کنید تا باز شود... ماهم پروییم این به اون در
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #16 shabnam... گفت: ماهم پروییم این به اون در کلیک کنید تا باز شود... اونا میو میو میکنن ماکه نمیکنیییم
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #18 maryam7f گفت: اونا میو میو میکنن ماکه نمیکنیییم کلیک کنید تا باز شود... ما پیش پیششون میکنیم اونا که نمیتونن پیش پیش کنن
maryam7f گفت: اونا میو میو میکنن ماکه نمیکنیییم کلیک کنید تا باز شود... ما پیش پیششون میکنیم اونا که نمیتونن پیش پیش کنن
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #19 shabnam... گفت: ما پیش پیششون میکنیم اونا که نمیتونن پیش پیش کنن کلیک کنید تا باز شود... اونا ما انجمن حمایت از پیشیا داریم(مث شما) اونا ک انجمنی برای ما ندارن
shabnam... گفت: ما پیش پیششون میکنیم اونا که نمیتونن پیش پیش کنن کلیک کنید تا باز شود... اونا ما انجمن حمایت از پیشیا داریم(مث شما) اونا ک انجمنی برای ما ندارن
آمیتیس19 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #20 وقتی شبا دارن تو آشغالا فضولی می کنن انقده کیف میده بری پشت سرشون یه جییییییییغ بکشی! من دوست دارم این بلا رو سر گربه های پرروی دانشگاه بیارم!
وقتی شبا دارن تو آشغالا فضولی می کنن انقده کیف میده بری پشت سرشون یه جییییییییغ بکشی! من دوست دارم این بلا رو سر گربه های پرروی دانشگاه بیارم!
sahar91 عضو جدید Apr 25, 2012 #23 1 بار تو دانشکدمون پسرا یه کاری کردن گربه ی بیچاره که داشت ناهار میخورد قیقا یه متر از جاش پرید بالا و فرار کرد.خیلی دلم سوخت براش
1 بار تو دانشکدمون پسرا یه کاری کردن گربه ی بیچاره که داشت ناهار میخورد قیقا یه متر از جاش پرید بالا و فرار کرد.خیلی دلم سوخت براش
hmdjml مدیر تالار مهندسی نفت مدیر تالار Apr 26, 2012 #26 من به عنوان یکی از عواملین گربه آزاری تحت پیگرد قانونی سازمان حملیت از حیوانات بودم. اینکه خوبه یه بلاهایی سر گربه ها آوردم عذاب وجدان دارم هنوز. خدایا منو ببخش
من به عنوان یکی از عواملین گربه آزاری تحت پیگرد قانونی سازمان حملیت از حیوانات بودم. اینکه خوبه یه بلاهایی سر گربه ها آوردم عذاب وجدان دارم هنوز. خدایا منو ببخش